#Şüpheli paket patlatılırken canlı yayın yapmak

FETÖ'nün Yeniden Yapılanmasına Operasyon 00:59

FETÖ'nün Yeniden Yapılanmasına Operasyon

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), üye bulma ve yeniden yapılanarak para toplama çalışmaları yaptığının tespiti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 88 şüpheli gözaltına alı..

Volkan Konak'ın Sahne Aldığı Mekanda Ateş Açıldı 09:07

Volkan Konak'ın Sahne Aldığı Mekanda Ateş Açıldı

Ünlü şarkıcı Volkan Konak'ın Ataşehir’de sahne aldığı eğlence mekanda bir kişi tarafından ateş açıldı. Şüpheli ayağından vurularak etkisiz hale getirildi...

  • BETA tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aksiyon Filmlerini Aratmayan Polis Kovalamacası 03:58

Aksiyon Filmlerini Aratmayan Polis Kovalamacası

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde kamyonetinden inip trafikteki bir başka aracı gasp eden şüpheli, uzun süre polisten kaçmayı başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

George Michael 53 Yaşında Öldü 00:30

George Michael 53 Yaşında Öldü

Ünlü İngiliz müzisyen George Michael 53 yaşında hayata veda etti. Menajeri, sanatçının İngiltere’nin Oxford kentindeki evinde dün gece öldüğünü duyurdu. Polis, pop yıldızının ölümünde ‘şüpheli bir durum bulunmadığını’ b..

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

İstanbul'da Gaspçılar Süs Köpeğini Çaldılar 02:07

İstanbul'da Gaspçılar Süs Köpeğini Çaldılar

Esenyurt'ta güpegündüz polis süsü vererek bir eve giren gaspçılar, ev sahibinin ellerini ve kollarını koli bandıyla bağladıktan sonra 2 bin lira para, cep telefonu ve “Paşa” ismindeki süs köpeğini çaldı. O anlar güvenlik..

Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:05

Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

Gaziantep'te bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 1 terörist ile örgüt üyesi 6 kişi yakalandı. Operasyon sırasında, YPS'li örgüt mensubu M.H.Ö. adlı şüpheli yakalanmamak için bir evin çatısına çıkarak kendini ..

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı 01:20

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Bylock” kullandığı belirlenen polis müdürleri ve memurlarına yönelik Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda 30 şüpheli gözalt..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Bellevue 1 .Sezon  3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:12

Bellevue 1 .Sezon 3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

Kesmece Karpuzdan Kilo Kilo Eroin Çıktı 01:00

Kesmece Karpuzdan Kilo Kilo Eroin Çıktı

Van'da içleri boşaltılan karpuzlara zulalanmış 65 kilo 750 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, soruşturma çok yönlü devam ettiği bildirildi...

Mersin'de Kasadan Para Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 00:34

Mersin'de Kasadan Para Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Mersin'de bir balıkçıya girip kasadan 300 bin lira çalan 3 şüpheli, güvenlik kamerasınca görüntülendi...

Eskişehir'de FETÖ'nün Hücre Evlerine Operasyon 00:32

Eskişehir'de FETÖ'nün Hücre Evlerine Operasyon

Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine düzenlenen operasyonda 2'si kadın 11 şüpheli gözaltına alındı...

Polisten Kaçan Sürücü Motosiklete Çarpıp Kaçtı 01:07

Polisten Kaçan Sürücü Motosiklete Çarpıp Kaçtı

Beylikdüzü’nde, polis ekiplerinin kovaladığı şüpheli otomobil, seyir halindeki motosiklet sürücüsüne çarpıp kaçtı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerasına ya..

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:40

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı 00:27

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep'in sözde Diyanet imamı olduğu iddia edilen şüpheli, Kayseri'de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şu..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Fetö'nün  Mahrem Yapılanması Operasyonu  7 Kişi Tutuklandı 00:39

Fetö'nün Mahrem Yapılanması Operasyonu 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin mahrem yapı..

Erzurum'da 12 Gündür Kayıp Leyla İhbarı Polisi Alarma Geçirdi 02:11

Erzurum'da 12 Gündür Kayıp Leyla İhbarı Polisi Alarma Geçirdi

Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir, 12. günün sonunda da sürdürülen arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Erzurum’da kayıp Leyla’nın görüldüğü şeklinde..

Metrobüs Sapığı Suçüstü Yakalandı 00:44

Metrobüs Sapığı Suçüstü Yakalandı

İstanbul'da metrobüste telefonuyla genç kızın gizlice fotoğrafını çeken bir kişi suçüstü yakalandı. Şüpheli, kaçmaya çalışırken diğer yolcular sayesinde engellendi...

Ahu Tuğba Adnan Oktar'la Olan Fotoğrafının Hikayesini Anlattı 03:06

Ahu Tuğba Adnan Oktar'la Olan Fotoğrafının Hikayesini Anlattı

Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye getirilen Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 168 şüpheli tutuklandı. tutuklanan Adnan Oktar, otobüsle Metris Cezaevi'ne gönderildi...

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rodos'a Kaçmaya Çalışan FETÖ Firarileri Mersin'e Getirildi 00:32

Rodos'a Kaçmaya Çalışan FETÖ Firarileri Mersin'e Getirildi

Rodos'a kaçmaya çalışan FETÖ firarileri Mersin'e getirildi KKTC'den Yunanistan'ın Rodos Adası'na yasa dışı yollardan kaçmaya çalışırken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi 50 şüpheli Mersin'e getirildi...

Sabotaj Film İzle 1:49:40

Sabotaj Film İzle

Arnold Schwarzenegger boşrolünde oynadığı 108 dakikalık bol aksiyon dolu bir amerikan polisiye filmi. Narkotik Suçlar biriminde çalışan özel hareket polislerinin yaptıkları operasyonlar anlatılmakta. Büyük bir uyuşturucu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

Meryem- Güçlü Burcunun Peşini Bırakmıyor! 04:44

Meryem- Güçlü Burcunun Peşini Bırakmıyor!

Güçlü, Meryem'in suçlandığı kazanın peşini bırakmıyor; Burcu ile yeniden bir araya geliyorlar! Güçlü ile Savaş, Meryem'in yaşanan kazada yalnız olmadığına emindirler. Savcı Oktay ve Derin'in şüpheli hareketleri, ikiliyi ..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada 01:50

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, 31 Temmuz'da Telsiz Mahallesi'nde bir evin balkonundan atlayan R.S'yi (17) yakaladı. Şüphelinin üst aramasında, ikamette oturan kişinin cep telef..