#Şüpheli paket patlatılırken canlı yayın yapmak

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Ankara'da silah kaçakçılarına polis baskını kamerada 01:00

Ankara'da silah kaçakçılarına polis baskını kamerada

Ankara emniyeti, silah kaçakçılığı yapan bir suç örgütünü çökertti. Adana'dan Ankara'ya gelen 6 şüpheli Gölbaşı'nda yakalandı. Operasyon anbean kameralara yansıdı...

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı 01:56

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan üçü Türk 17 zanlı için dün gece 10 ilçede düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde para sa..

Polise pompalı tüfek doğrulttular! 01:13

Polise pompalı tüfek doğrulttular!

ADANA'DA 4 ŞÜPHELİ YAKALANMAMAK İÇİN POLİSE POMPALI TÜFEK DOĞRULTTU, SONRA DA ABUK SABUK BİR SAVUNMA YAPTI. HEPSİ GÖZALTINA ALINDI...

İstanbul’un göbeğinde gasp anları kamerada 03:24

İstanbul’un göbeğinde gasp anları kamerada

Beyoğlunda marketten alışveriş yaptıktan sonra eve giden 50 yaşındaki kişi iki şahıs tarafından gasp edildi. Yere yatırılarak darp edilen adamın cebindeki 300 doları ve 125 lirayı gasp eden iki şüpheli kayıplara karıştı...

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:01

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Serinin bu bölümünde Testere'nin cinayetlerine benzer cinayetler bir anda yeniden canlanır ve herkes Testere'nin geri döndüğü konusunda konuşmaya başlar. Bu işin aslını astarını bulmak için atanan dedektif Test..

İstanbul’da 7 ilçede El Kaide ve DEAŞ’a yönelik operasyon 00:53

İstanbul’da 7 ilçede El Kaide ve DEAŞ’a yönelik operasyon

İstanbul'da terör örgütü El Kaide ve DEAŞ’a yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 7 İlçede önceden belirlenen birçok adrese yapılan operasyon sonucunda yabancı uyruklu 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı...

Otomobiliyle su almak için çıktı, ceza yemekten kurulamadı 01:47

Otomobiliyle su almak için çıktı, ceza yemekten kurulamadı

Bursa'da kısıtlama saati içerisinde otomobiliyle su almak için otomobiliyle dışarı çıkan 2 şüpheli idari cezası uygulandı. Hal ve hareketlerinden ekipler, otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde geçirilirken, 2 kişi ..

Kadın kıyafeti giyip lüks cip çaldı 01:58

Kadın kıyafeti giyip lüks cip çaldı

İSTANBUL SARIYER'DE BİR HIRSIZ SİTE OTOPARKINDAN 5 MİLYON LİRA LİRA DEĞERİNDE LÜKS JİP ÇALDI. O ŞÜPHELİ TRAFİKTE YAKALANDI VE FİLMLERİ ARATMAYAN PLANININ DETAYLARINI ANLATTI...

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı 01:38

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı

Ankara'da ölü bulunan genç Aleyna Çakır'la ilgili yeni bir gelişme var. Çakır'ın ölümünde şüpheli bulunan Ümitcan Uygun, verdiği uyuşturucu partisi sonrası tutuklanmıştı. O sırada alınan DNA örnekleri Aleyna’nın vücudund..

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:11

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden oldukça fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson’ın (Heather Langenkamp) ile kirli, kahverengi şapkası, kırmızı, yeşil k..

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle 1:23:54

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Ammar: Cin Tarikatı'nda 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup gencin eline geçer. Ekip, Feride..

Karabük’te organize suç örgütüne operasyon- 29 gözaltı 03:27

Karabük’te organize suç örgütüne operasyon- 29 gözaltı

Karabük'te aralarında komiser yardımcısının da bulunduğu organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 29 şüpheli gözaltına alındı...

İstanbul’da 5 ton alkol ele geçirildi 02:27

İstanbul’da 5 ton alkol ele geçirildi

İstanbul’un iki ilçesinde polis ekipleri tarafından sahte alkol imalathanelerine düzenlenen operasyonda 5 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi. Olayla bağlantılı 5’i yabancı uyruklu 7 şüpheli yakalandı...

Galatasaraylı futbolcu Mustafa Muhammed'in çantasını çalan şahıs yakalandı 01:08

Galatasaraylı futbolcu Mustafa Muhammed'in çantasını çalan şahıs yakal

Galatasaraylı futbolcu Mustafa Muhammed’in çantasını çalan şüpheli yakalanırken hırsızlık anı ise kameralara yansıdı...

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi 01:43

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi

Şişli'de cadde üzerinde yürüyen İranlı bir ailenin yanına otomobille yaklaşan şahıslar, kadının çantasını çalmak istedi. Ancak durumun farkına vararak çantasını bırakmayan kadın, eşi ve çocuğu otomobil tarafından metrele..

Araç Kundaklama Anı Kamerada 01:13

Araç Kundaklama Anı Kamerada

Kilis'te park halindeki aracın kundaklanma anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Tibilevler Mahallesi'nde vatandaşlar, plakasız bir motosikletin sürücüsünden şüphelenerek durdurmak istedi. Vatandaşın Dur ihtarına uymay..

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü 00:36

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü

Sultangazi'de taciz ettiği kadının kocası Umut A.'yı (42) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Umut A, 22 Nisan'da 50. Yıl Mahallesi'nde, eşini taciz ettiği iddiasıyla hakkında k..

Hastane Önünde Cinayet Kamerada 00:43

Hastane Önünde Cinayet Kamerada

Ümraniye'de hastane önünde karı kocayı silahla öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sabah saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişi önünde meydana gelene olayda, kapüşon..

Genç Kadına Şiddet Uygulayan Taksici Adliyeye Getirildi 01:58

Genç Kadına Şiddet Uygulayan Taksici Adliyeye Getirildi

Ümraniye’de tartıştığı genç kadını bacaklarından tutarak aracından dışarıya atan taksici adliyeye getirildi. ddiaya göre, 21 Mayıs 2018 tarihinde Ümraniye İstiklal Mahallesi’nde taksiciyle genç kadın arasında tartışma çı..

  • mızmız tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi 00:14

Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi

Gaziantep'te kendileri şapka ile kamufle eden kapkaççıları şapkanın markası yakalattı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde meydana gelen k..

40 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi! 02:37

40 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi!

İSTANBUL BAHÇELİEVLER'DE SAHTE PARFÜM ŞEBEKESİNE OPERASYON DÜZENLENDİ...BASILAN 3 FARKLI DEPODA 40 BİN ADET SAHTE PARFÜM ELE GEÇİRİLDİ... 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.....

7 aylık hamile kadın nasıl öldü? 02:17

7 aylık hamile kadın nasıl öldü?

7 AYLIK HAMİLE BİR KADIN... SIRT VE GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ... AĞRI KESİCİ YAPILIP EVE YOLLANDI... AMA SABAHA ÇIKAMADI... 'EŞİMİ VE BEBEĞİMİ DOKTOR İHMALİ ÖLDÜRDÜ' DİYEN ACILI ADAM, ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN SORUŞT..

‘Thodex’ şüphelileri sağlık kontrolü için hastanede 00:46

‘Thodex’ şüphelileri sağlık kontrolü için hastanede

Thodex soruşturması kapsamında gözaltına alınan 62 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye getirildi...

Bursa'da 5 ayrı noktada çıkan yangın korkuttu 04:45

Bursa'da 5 ayrı noktada çıkan yangın korkuttu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 farklı yerde istifli keresteler, çöp yığını ve araç lastikleri ateşe verildi. Yangın itfaiye ekiplerince işyerlerine sıçramadan söndürülürken Polis ekipleri, yangının kundaklama olduğunu değe..

Şüpheler eski sevgiliye yöneldi 02:49

Şüpheler eski sevgiliye yöneldi

Evli olan sevgilisiyle yaşarken bir anda ortadan kayboldu. Şüpheli durumlar çelişkiler Müge Anlı ve ekibi şüphelendirdi. Acaba Fatma Öz öldürüldü mü?..

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA OPERASYON 00:35

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA OPERASYON

7 ADRESE EŞ ZAMANLI YAPILAN BASKINLAR SONUCU 5 ŞÜPHELİ YAKALANDI..