#Şırnak belediyesine

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız 02:00

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız Derikliler, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile Derik Belediyesine görevlendirilen ve terör saldırısında şehit olan Kaymakam Muhammet Fati..

  • Haberler tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı 00:57

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı

Vatikan'da bazı Kardinallerin sert muhalefetine rağmen tarihi St Peter Meydanı yakınlarındaki tartışmalı Mc Donalds mağazasının açılışı gerçekleşti. McDonalds'ın açıldığı tarihi bölge her yıl yüz binlerce turist tarafı..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Çay Tiryakisi Koyun 01:10

Çay Tiryakisi Koyun

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bağlı canlı hayvan pazarındaki kurbanlıklar arasında bulunan çay tiryakisi bir koyun pazarın maskotu oldu. ‘Muhittin’ isimli koyun, pazardaki diğer koy..

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarıyer’de Evler Sular Altında Kaldı 03:27

Sarıyer’de Evler Sular Altında Kaldı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağışın ardından Sarıyer’de bazı mahalleler sular altında kaldı. Bel seviyesini geçen sular altında kalan mahalleli Sarıyer Belediyesine tepki gösterdi...

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu 04:31

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu

Sarıyer’de otomobilden indiği esnada kaldırım ile apartman arasındaki boşluğa yaklaşık 5 metre yükseklikten kafa üstü düşen 69 yaşındaki Ahmet Sefa Erpek, feci şekilde hayatını kaybetti. Olay sonrası Sarıyer Belediyesine..

Antalya'da Orman Yangını 01:23

Antalya'da Orman Yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Kurşunlu mevkinde ormanlık alanda başlayan yangına müdahale etmek üzere Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait 2 uçak, 7 heli..

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü 00:31

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü

Şanlıurfa'dan Mersin'e giden yolcu otobüsü, Adana-Gaziantep Otoyolu çıkışında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ile Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Can-Kur ek..

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı 02:22

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın tutuklandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne, Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla kayyum ola..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

Tekirdağ’da facianın eşiğinden dönüldü! 02:48

Tekirdağ’da facianın eşiğinden dönüldü!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde servise bakım için bırakılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsünün deneme sürüşü sırasında frenleri boşaldı. Kontrolden çıkan otobüs park halindeki 7 araca çarparak durabildi...

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı 01:42

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı İçişleri Bakanlığı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ı görevden uzaklaştırdı Bakanlıktan yapılan açıklamada, Mardin ..

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Batmanda Uluslararası Yarış  Maratonu düzenlendi 02:37

Batmanda Uluslararası Yarış Maratonu düzenlendi

Batman'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle uluslararası yarı maratonu düzenlendi. Maratona, 5 ülkeden 411 sporcu katıldı. Batman Belediyesi öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve..

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu 01:14

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu

Ordu'nun Korgan ilçesinde çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi.İlçeye bağlı Yenipınar Mahallesi'ndeki Bük Cami'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm camiyi sarması üzerine Ordu Bü..

4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü 01:29

Rampada Kayan Belediye Otobüsü Çocuk Parkına Düştü

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sürücünün rampaya park ettiği belediye otobüsü kayarak çocuk parkına düştü.Alınan bilgiye göre, Kalkınma Mahallesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi kavşağı mevkisinde Büyükşehir ..

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı 03:26

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen patlama ve çıkan çatışmada 2 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından olay yerinde yapılan inceleme çalışması tamamlandı. Vatandaşlar, çevredeki iş yerlerine ve balkonlara Tü..

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat 00:51

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Musul'un IŞİD'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan operasyon dün gece başlarken, aynı saatlerde Türkiye-Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Şırnak'ın Silopi ilçesine tank ve..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı 01:23

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı Sınır bölgesindeki Şırnak'ın Silopi ilçesine doğru yola çıkan tank ve zırhlı araçlar, Adana'dan geçti...

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:40

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Terörle mücadele kapsamında Hakkari, Şırnak, Diyarbakır ve Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensubu 14 terörist etkisiz hale getirildi..