#Şırnakta yakalanan 2 ypgli Çek vatandaşı Çıktı bizi almanlar ve fransızlar eğitti

Almanya'da Havaya Ateş Eden Düğün Magandası 04:10

Almanya'da Havaya Ateş Eden Düğün Magandası

Almanya'da trafiği kesip, cadde ortasında düğün kutlaması yapan, havaya silah sıkan arabayla lastik yakan, korna sesi gibi düğün ritünellerini gerçekleştiren kalabalığı almanlar şaşkınlıkla izlemiş. Bu grubun hangi ulust..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Sokağa İşeyen İnsanlara Karşı Alınan İlginç Yöntem 00:53

Almanya'da Sokağa İşeyen İnsanlara Karşı Alınan İlginç Yöntem

Almanlar geceleri sokaklara ve duvarlara işeyenlerin idrarını geri gönderen duvar boyası sayesinde şehirde oluşan kirliliğe çözüm bulmuş efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Uzman: Dünyanın Yeni Katilleri Biziz 05:36

ABD'li Uzman: Dünyanın Yeni Katilleri Biziz

ABD'li medya uzmanı ve aktivist Jerry Day, Amerika'nın özellikle Ortadoğu ülkelerine yaptığı müdahalesine ve bu müdahalelerin hiçbir yasal gerekçeye dayanmadığına dikkat çekerek, ''ABD, uluslararası tüm anlaşmaları ihlal..

Alman Lastik Şirketi Dünya Haritasında Türkiye'yi Silmesi 01:12

Alman Lastik Şirketi Dünya Haritasında Türkiye'yi Silmesi

Dünya haritası üzerinde reklam yapan Almanlar Türkiye'yi Harita üzerinden siliyor.....

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı 03:14

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı Almanya'da koalisyon hükümetinin ortakları CDU lideri Merkel, SPD lideri Sigmar Gabriel ve CSU lideri Horst Seehofer, Dışişleri Bakanı Steinmeier'in ortak cumhur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Katil Sürülerinin Gizlenme İmkanı Kalmamıştır 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Katil Sürülerinin Gizlenme İmkanı Kalmamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün Afrika'daki faaliyetlerine ilişkin, 15 Temmuz gecesi suçüstü yakalanan bu örgütün, bu katil sürülerinin, artık 'diyalog, hizmet, eğitim, ticaret' diyerek gizlenme imkanı kalmamıştır. ded..

Kına Gecesinde Mesajlaşan Gelin 00:08

Kına Gecesinde Mesajlaşan Gelin

Kınası Yakılırken gizlice mesajlaşırken yakalanan gelini seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel'e Nazar Değdi Sesine Ne Oldu 00:44

Hande Erçel'e Nazar Değdi Sesine Ne Oldu

Hande Erçel Dün Akşam Onur Saylak Ve Şükran Ovalı’nın Rol Aldığı “Evlat” Oyununu İzlemeye Gitti. Hastalığa Yakalanan Hande Erçel, “Sesim çıkmıyor Hasta Oldum. Yoğun Bir Çalışmaya Girdim Ve Hastalandım. Hasta Halimle İzle..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uyuşturucu tacirlerinin üzerinde suikast tabancası ele geçirildi 00:59

Uyuşturucu tacirlerinin üzerinde suikast tabancası ele geçirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından yakalanan uyuşturucu tacirlerinin üzerinde 1 kilo 350 gram skunk maddesi ile suikast tabancası ele geçirildi. Yakalanan 2 kişi işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahke..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Özel hastane parayı iade etti! 02:21

Özel hastane parayı iade etti!

İSTANBUL'DA KOVİD-19'A YAKALANAN BİR AİLE, ÖZEL BİR HASTANENİN ACİL SERVİSİNE GİTMEK ZORUNDA KALDI. 3 KİŞİYE YAKLAŞIK 2 SAATLİK TEDAVİ İÇİN TOPLAMDA 14 BİN 100 LİRALIK FATURA ÇIKTI. AVUKATLARI İŞİN PEŞİNE DÜŞTÜ. BAKIN NA..

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi 03:56

Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi

Makaram Sarı Bağlar Diyarbakır-Selahattin Mazlumoğlu-Muzaffer Sarısözen Makaram Sarı Bağlar (Oy) Kız Söyler Gelin Ağlar Niye Ben Ölmüşmüyem (lo) Asyem Karalar Bağlar O Perde O Perde Zülfün Yüzüne perde Devriyele..

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm 05:17

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cef..

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı 01:08

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı

Amerikan Başkanlığı’nı devretmeye hazırlanan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama veda konuşmasını yaptı. First Lady Obama, Beyaz Saray’da düzenlenen eğitimle ilgili bir etkinlikte yaptığı duygusal konuşmada Amerikalı gen..

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..

Mahsun Kirmizigül-Nemrudun Kizi 04:45

Mahsun Kirmizigül-Nemrudun Kizi

Nemrudun kızı yandırdı bizi Çarptı sillesini felek misali Sil yazımızı kurtar bizi Çarptı sillesini felek misali Mevlam gör bizi Ocağım söndü nasıl belâdır Bırakıp gitti bu ne devrandır Dünya gözümde kerbelâdır ..

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih 04:02

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih

Nemrud'un Kızı Kararsın bahtın yıkılsın tahtın Yalvardım yakardım yol bulamadım Ah doğmasaydım kara yazım Evirdim çevirdim yaranamadım Ayandır halım Ocağım söndü nasıl belâdır Bıraktı gitti bu ne devrandır Dünya gözümd..

  • PengoTV tarafından
  • 2.684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm 04:22

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Ba..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

İsmail ŞAHİN - Amin..! 09:20

İsmail ŞAHİN - Amin..!

'' O kabir aleminde o an topraklar üzerimize atıldığı zaman, kabrin altına girdiğimiz zaman, hesap melekleri geldiği zaman, sen bizi darda bırakma yarabbi, sen bizi zorda bırakma yarabbi, sen bizi yalnız bırakma yarabb..