#Şırnakta yakalanan 2 ypgli Çek vatandaşı Çıktı bizi almanlar ve fransızlar eğitti

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

Danimarka'da Pkk'lılara Böyle Kafa Tuttu 00:26

Danimarka'da Pkk'lılara Böyle Kafa Tuttu

Danimarka'da Afrin operasyonunu protesto eden terör örgütü PKK yanlısı bir gruba, Türk vatandaşı cesur bir adam tek başına tepki gösterdi...

Edirne'de Sıradan Bir Durak 00:12

Edirne'de Sıradan Bir Durak

Koca yürekli Edirne vatandaşı durakta otobüs bekleyen bir ata yardım etmek istiyor ve dünya güzelleşiyor...

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Filistin'de Gazeteci Olmak 01:32

Filistin'de Gazeteci Olmak

Son 18 yılda 24 gazeteci İsrail saldırılarında hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gazetecilerden 21'i Filistin vatandaşı. Bugün itibariyle İsrail hapishanelerinde 28 Filistinli gazeteci bulunuyor...

Hollanda Polisine Türkçe Küfür Kombo 02:03

Hollanda Polisine Türkçe Küfür Kombo

Hollanda'da bir Turk vatandasi 170 km ile gittigi icin ehliyeti alinmak isteniyor. Amcam, zaten şahane aksanıyla göz doldururken üzerine türkçe küfürlerle şahane cila çakıyor...

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yine ABD Polisi Yine Şiddet 00:59

Yine ABD Polisi Yine Şiddet

ABD'de bir polis memurunun tutuklamaya çalıştığı bir vatandaşa şok tabancasıyla uyguladığı sert müdahale tepkiye yol açtı. Pensilvanya eyaletinin Lancester kentinde bir polis memuru, üç kişiyi sopayla kovaladığı gerekçes..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Köprüdeki Intihar Teşebbüsünü Başbakan Yıldırım Önledi 03:35

Köprüdeki Intihar Teşebbüsünü Başbakan Yıldırım Önledi

Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki intihar teşebbüsünü görünce konvoyunu durdurdu. Yıldırım köprüden atlamak isteyen vatandaşı teselli etti, su içirdi, makam aracına bindirdi..

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı 02:47

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde hainlerin 34 vatandaşı şehit ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yüz binlerin katılımıyla düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nda Başkan Erdoğan'ın dilinden ..

Aref'e Ne Oldu Kobra Panzehiri Gelmedi Aref Ghafouri Gitti 09:47

Aref'e Ne Oldu Kobra Panzehiri Gelmedi Aref Ghafouri Gitti

Bir televizyon programında yaptığı illüzyon gösterileriyle Türkiye'nin yakından tanıdığı İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri, bir süredir Antalya'daki beş yıldızlı otellerde gösteri yapıyordu. Dün öğle saatleri..

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diego Costa Torpil Şakasıyla Kardeşinin Aklını Aldı 00:18

Diego Costa Torpil Şakasıyla Kardeşinin Aklını Aldı

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Brezilya uyruklu İspanyol vatandaşı Diego Costa, uyuyan kardeşine torpil şakası yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nobel Ekonomi Ödülü Abd'li İktisatçı Thaler'ın 00:45

Nobel Ekonomi Ödülü Abd'li İktisatçı Thaler'ın

İsveç Kraliyet Bilim Akademisi’nin 2017 Nobel Ekonomi Ödülü ABD’li iktisatçı Richard Thaler’in oldu. Şikago Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapan Profesör Thaler, İsveç merkez Bankası’nın (Sveriges Riksbanks) ..

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi 00:30

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi

Gösterinin yapıldığı sıralarda yine İtalya açıklarında bir göçmen teknesinin kurtarıldığı haberi geldi İtalya’da göçmen çocuklarının İtalyan vatandaşı olmasını kolaylaştıran yasa tasarısı başkent Roma’da protesto edil..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyor 00:28

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyo

İsrail polisi tarafından 11 Haziran'da 'keyfi' şekilde gözaltına alınan Türk vatandaşı Ebru Özkan'ın babası Canip Özkan yetkililerden yardım bekliyor. İsrail kural tanımaz uygulamalarına devam ediyor. 8 haziran 2018 tari..

Amerika'da Türk Kliplerini Canlandırmak - Hayrettin 07:20

Amerika'da Türk Kliplerini Canlandırmak - Hayrettin

Hayrettin Reyiz biliyorsunuzki artık bir amerikan vatandaşı ve plajlara inmiş ve Türk Kliplerini Canlandırmış iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç Chloe ile Anlaşsaydık Çocuk Yapardık 05:45

Serdar Ortaç Chloe ile Anlaşsaydık Çocuk Yapardık

Serdar Ortaç Harbiye Açık Hava Konseri Öncesi Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Chloe Hakkında Soruları Yanıtlayan Ortaç: Hanım Bana 8 Yıl Emek Verdi. Keşke Yürütebilseydik. İsterse Türkiye'de Yaşayabilir. Türk Vatand..

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karantina Kalktı Bulgarlar Akın Etti 01:34

Karantina Kalktı Bulgarlar Akın Etti

Bulgaristan koronavirüs salgınında Türkiye'den dönüşlerde vatandaşlarına karantina uygulamasını ve test zorunluluğunu kaldırdı. Yüzlerce Bulgaristan vatandaşı sabahın ilk saatlerinden itibaren soluğu Edirne’de aldı...

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanı hakkında şok iddia 04:19

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanı hakkında şok iddia

Afyonkarahir’da geçtiğimiz günlerde AK Parti’den ihraç edilen belediye başkanı iddiaya göre, yol meselesi yüzünden makamında tartıştığı vatandaşı zarf açma aparatıyla kolundan yaraladı. Olayın ardından belediye başkanı v..

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı 00:52

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı

İstanbul'da İnsansız Hava Aracı (İHA) AR-GE merkezinin bulunduğu bölgeyi izinsiz şekilde görüntülerken gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk vatandaşı savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı...

Yılbaşı Öncesi Çarşı-Pazar Hareketlendi 01:49

Yılbaşı Öncesi Çarşı-Pazar Hareketlendi

Yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşı alışveriş telaşı sardı. İstanbul Eminönü'ndeki alışveriş noktalarında yoğunluk oluştu...

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal 03:01

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal

Ankara'da bir vatandaş sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis de 3 bin 150 lira ceza kesti. Vatandaş cezanın iptali için mahkemenin kapısını çaldı. Mahkeme vatandaşı haklı buldu. İşte o kararın gerekçesi…..

Söz | 1.Bölüm 2:08:34

Söz | 1.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, TIMS&B yapım imzalı SÖZ, 1. Bölümü ile Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı...

  • Yerli Dizi tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Ardahan'ı kargalar bastı! 01:39

Ardahan'ı kargalar bastı!

ARDAHAN’DA ACAYİP BİR OLAY YAŞANDI, ŞEHİR MEKEZİ YÜZLERCE KARGANIN İSTİLASINA UĞRADI, KARGA SÜRÜSÜ KİMSEYE ZARAR VERMESE DE VATANDAŞI KORKUTTU.....

Kadıköy’de doktoru dolandıran sahte teknik servisçiler kamerada 01:33

Kadıköy’de doktoru dolandıran sahte teknik servisçiler kamerada

Kadıköy’de sahte teknik servis tamircisi kılığına girerek yüzlerce vatandaşı dolandıran şahısların görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı...

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü 02:53

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü

Çanakkale'de, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Av yasağının son günlerinde 50 liraya kadar yükselen sardalya balığının fiyatı, bolluk nedeniyle 20 liraya kadar düştü. Yeni av sez..