#Şırnakta yakalanan 2 ypgli Çek vatandaşı Çıktı bizi almanlar ve fransızlar eğitti

İranlı titan şebekesine operasyon! 02:18

İranlı titan şebekesine operasyon!

100 BİNLERCE LİRALIK REZİDANSLAR, LÜKS ARAÇLAR, ÇALGILI ÇENGİLİ PARTİLER..100 MİLYON DOLARLIK BİR VURGUNUN HABERİ VAR SIRADA..İRANLI BİR ŞEBEKE İSTANBUL'DA SAADET ZİNCİRİ KURDU... YÜKSEK KÂR PAYI VAADİ İLE BİNLERCE KİŞİD..

İstanbul'a kar sürprizi 01:57

İstanbul'a kar sürprizi

İSTANBULLULAR BAHARA HAZIRLANIRKEN, MART SONUNDA LAPA LAPA KAR YAĞDI. YAĞIŞ KISA SÜRDÜ AMA O ANI YAKALAYANLAR KEYFİNİ ÇIKARDI. HAZIRLIKSIZ YAKALANAN SÜRÜCÜLERSE TRAFİKTE ZORLANDI...

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor 02:56

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Konya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Mart ayında şehir merkezinde etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı Mart ayında şehir merkezini beyaza bürümeye başladı. Vatandaşların bazıl..

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak 02:13

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak

Türkiye’de vaka sayısı aldı başını gitti. Virüse yakalanan kişi sayısı 60 bine dayandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı bu hızla artarsa 4 hafta sonra sistemde sorun çıkar uyarısında bulundu. Türkiye'de üçüncü..

Robot Hükümdarlığı Film İzle 1:30:04

Robot Hükümdarlığı Film İzle

İnsanların hükümdarlığında olan dünya birgün uzayın derinlerinden gelen istilacı bir robot saldırısına uğrar. Savaş çıkar fakat robot teknolojisi çok iyi olduğu için insanlar saklanmak kaçmak zorunda kalır. Robotlar tara..

  • Tv Series tarafından
  • 2.378 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katil Damat: ''Çok Pişmanım'' 01:07

Katil Damat: ''Çok Pişmanım''

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i öldüren damadı Cemil Karanfil, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Katil damat adliyeye giderken, Çok pişmanım dedi Yeni Akit Gazetesi Genel Ya..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 yıldır sabun yiyor 02:35

15 yıldır sabun yiyor

ŞİMDİ SIRADIŞI BİR HASTALIĞIN YOL AÇTIĞI AKILALMAZ GÖRÜNTÜLER GELECEK EKRANA... PİKA SENDROMUNA YAKALANAN GENÇ KADIN,,, 15 YILDIR KATI SABUN YİYOR... 'HİÇBİR TEDAVİ İŞE YARAMIYOR' DİYOR VE ÇARE BEKLİYOR...

Düzelttiği reyonu beğenmediği için mağaza sorumlusunu dövdü... o anlar kamerada 04:24

Düzelttiği reyonu beğenmediği için mağaza sorumlusunu dövdü... o anlar

Çağlayan’da bir zincir marketin mağaza sorumlusu olan 19 yaşındaki genç, çalıştığı reyonu beğenmeyen çalışan ve arkadaşları tarafından feci şekilde darp edildi. Gencin saldırıya uğradığı anlar kameralara yansırken, şikay..

Bolu’da şiddetli fırtına ağaçları devirdi 02:03

Bolu’da şiddetli fırtına ağaçları devirdi

Bolu’da ani başlayan şiddetli yağmur ve fırtına ağaçları devirdi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sığınacak yer bulabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı...

İstanbul’da beklenen sağanak yağış başladı 02:18

İstanbul’da beklenen sağanak yağış başladı

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen sağanak yağış, akşam saatleri itibariyle başladı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar çareyi duraklara sığınmakta bulurken, yağmurun etkisiyle megakentin tra..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

İstanbul’da yaşlı kadını 'FETÖ' yalanıyla dolandıran şahsa suçüstü baskın! 01:07

İstanbul’da yaşlı kadını 'FETÖ' yalanıyla dolandıran şahsa suçüstü bas

İstanbul Beyoğlu’nda dolandırıcılık çetesi, telefonla aradıkları yaşlı bir kadını kendilerini polis olarak tanıttıktan sonra “FETÖ/PYD operasyonu yaptık yakalanan şahıslar sizin isminizi verdi” diyerek kandırdı...

Tiki yüzünden işinden oldu! 01:35

Tiki yüzünden işinden oldu!

BATMAN'DA YAŞAYAN ÖMER SONGUR'UN HAYATI TİKİ YÜZÜNDEN KABUSA DÖNMÜŞTÜ. ONBİNDE BİR GÜRÜLEN BİR RAHATSIZLIĞA YAKALANAN GENÇ, SONUNDA SAĞLIĞINA KAVUŞTU...

Cepteki 10 lira gerçeği ortaya çıkardı 01:47

Cepteki 10 lira gerçeği ortaya çıkardı

BİR ANNE OĞLUNUN CEBİNDEKİ 10 LİRADAN ŞÜPHELENDİ. O ŞÜPHE MİDE BULANDIRAN BİR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI... YAKALANAN TACİZCİ SADECE 6 AY UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALINCA AİLE İSYAN ETTİ...

2,5 MİLYON LİRALIK CEP TELEFONU HIRSIZLIĞI 00:59

2,5 MİLYON LİRALIK CEP TELEFONU HIRSIZLIĞI

MAĞAZAYA GİREREK KAMERAYA YAKALANAN 4 ZANLI TUTUKLANDI..

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp 1.5 Milyon Değerindeki Ziynet Eşyaları Aldılar 02:26

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp 1.5 Milyon Değerindeki Ziynet Eşyalar

İstanbul Kadıköy'de 81 yaşındaki L.D., kendini polis olarak tanıtan şüpheliler tarafından dolandırıldı. L.D.'nin 1.5 milyon TL değerindeki ziynet eşyaları çalınan dolandırıcıların daha önce de başka bir kişiden aynı yönt..

Düzensiz Göçmenler Ülkelerine Göçmen Geri Gönderme Merkezleri’nden Böyle Gönderiliyor 06:00

Düzensiz Göçmenler Ülkelerine Göçmen Geri Gönderme Merkezleri’nden Böy

Türkiye genelinde bulunan 25 Geri Gönderme Merkezi'nde yaklaşık 17 bin düzensiz göçmen bulunuyor. Türkiye'de yakalanan kaçak göçmenlerin yaklaşık yüzde 50'si ülkelerine geri gönderiliyor...

Yüzsüz Kadın Hırsızlar 00:41

Yüzsüz Kadın Hırsızlar

Bir marketten ürün çalarken yakalanan kadınlar tüm uyarılara rağmen durmaları gereken yerde yüzsüzlüğü daha da ele alıp marketi yağmalamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı 01:33

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı

Çanakkale'de Jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrol çalışmalarında 39 Suriye uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi Mıhlı Mahallesi yol üzerinde Göçmen Kaçakçılığına yöne..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici 01:16

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici

Alman Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel serbest bırakıldı. 14 Şubat 2017'den beri cezaevinde bulunan Yücel hakkında konuşan Almanya Şansölyesi Angela Merkel, kararın sevindirici olduğunu belirtti. Die Wel..

Şanlıurfa'da canlı bomba yakalandı! 00:14

Şanlıurfa'da canlı bomba yakalandı!

Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı “canlı bomba”, Şanlıurfa TEM ekiplerince yakalandı. Yakalanan terörist ile birlikte bu yıl DEAŞ'ın yapmayı planladığı 10'uncu canlı bomba eylemi engellenmiş oldu..

İstanbul Emniyeti'nden 74 kişilik çeteye darbe 03:06

İstanbul Emniyeti'nden 74 kişilik çeteye darbe

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü tarafından 45 kişilik suç örgütü ve bu örgüte kaçak silah temin eden 29 kişilik çeteye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Teknik ve fiziki takiple belirlenen adreslere şaf..

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle 2:05:06

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle

Ertuğrul’dan intikam almak isteyen Ares, adamlarıyla beraber gizlice Hanlı Pazar’a sızmıştı. Tüccarlarla konuşmak için Hanlı Pazar’a gelen Ertuğrul’un önüne Atsız’ın cesedini bırakan Ares ve adamları saldırıya geçmişler ..

28 Gün Sonra 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:57:34

28 Gün Sonra 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ölümcül bir virüs, İngiltere’yi tehdit altına almıştır. Bir araştırma laboratuarındaki hastalıklı şempanzelerden yayılan bu virüse yakalanan insanlar zor durumdadırlar. Bu işle mücadele eden kişiler sadece virüs..

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçmaya Başladı 01:44

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçma

Konu: Evimiz hemen hepimiz için kendimizi en güvende hissettiğimiz yerdir. Anne ve babalar çocuklarını yataklarında uykuya yatırdığına bu güvenle hareket eder ve başına kötü bir şey gelmesini beklemez. Ancak Tayland'd..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce