#şafak

Şafak Sezer Süper Komik Sahne 00:33

Şafak Sezer Süper Komik Sahne

Gizmoş Köpeğin Havlamasını Taklit Yapan Adamın Komik Sahnesi İzle..

Adana’da Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu 01:23

Adana’da Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu

Adana’da çeşitli suçlardan hapis cezası kesinleşmiş kişilere yönelik yapılan operasyon çok sayıda kişi yakalandı...

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Şafak Vakti Birçok Adrese Eşzamanlı Operasyon 03:45

Şafak Vakti Birçok Adrese Eşzamanlı Operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Sancaktepe’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda birçok kişi gözaltına alındı...

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını 03:33

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını

Adana ve Mersin'de aşk vaadiyle dolandırıcılık, yağma, gasp, hırsızlık yaptıkları ve uyuşturucu sattıkları iddia edilen Cono aşiretine yönelik bin polis ile düzenlenen eş zamanlı operasyonda 30'dan fazlası kadın yaklaşık..

Şafak Sönmez - Kül 00:08

Şafak Sönmez - Kül

otur..

KIZIL ŞAFAK 1:33:21

KIZIL ŞAFAK

KIZIL ŞAFAK..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 2 ay önce
Düş Kırgınları Fragmanı 01:47

Düş Kırgınları Fragmanı

Konu: Kuzey ve Sami yıllarca hayata karşı birlikte mücadele etmiş iki dosttur. Geçmişten kopmayan ve geleceğe dair umutları olmayan Kuzey ve Sami’nin birbirlerinden başka kimseleri yoktur. Kuzey ölümü beklemektedir, Sam..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J. Balvin - 6 AM 04:37

J. Balvin - 6 AM

6 AM Ya esta amaneciendo, el sol saliendo Yo amanezco a lado tuyo, bebe Y aun no recuerdo lo que sucedió ayer Quisiera saber cuál es tu nombre, mujer Pero que clase de rumba pa pa pa La que yo cogí anoche que que que N..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu 00:56

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürl..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı 01:04

Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer paylaştığı Türk Malı, 28 Mayıs Pazar günü 20.00'da Star TV'de ekran macerasına başlayacak. Yayınlandığı dönem milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran ve espirileri ile dillerd..

Gdo Karakedi Film İzle 1:33:52

Gdo Karakedi Film İzle

DO Karakedi hd izle, Kendi hallerinde yaşayan üç kardeş geçim mücadelesi vermektedir. Bela ile işleri olmayan bu üç kardeşin bir gün bela kapılarını çalar ve bir anda nasıl olduğunu anlamadan yaşadıkları bir kazadan sonr..

  • Tv Series tarafından
  • 7.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır 01:20

ABD'nin Büyükelçileri Diplomat Değil, İstihbaratçıdır

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. ABD'nin Türkiye'ye gönderdiği büyükelçilerin büyük çoğunluğunun istihbaratç..

Sporda Haftanın Öne Çıkan Gelişmelerini Sizler İçin Derledik 02:07

Sporda Haftanın Öne Çıkan Gelişmelerini Sizler İçin Derledik

Haftanın öne çıkan gelişmeleri ve maç sonuçları Yeni Şafak Spor editörü Tuğçe Ergül'ün yorumuyla karşınızda...

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir 00:53

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir

Yeni Şafak sosyal medya yayınında soruları cevaplayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Suudi Arabistan'daki gelişmeleri de değerlendirdi. İbrahim Karagül ABD ve İsrail, tehlikeli bir plan yapıyor. ABD ..

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız 00:59

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayında önemli açıklamalarda bulundu. Norveç'te yapılan NATO tatbikatında yaşanan skandal hak..

İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar 01:46

İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Arap ülkelerinin yöneticilerini eleştirer..

Trump'ın Açıklamasının Hiçbir Anlamı Yok 01:09

Trump'ın Açıklamasının Hiçbir Anlamı Yok

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Trump Kudüs'ü başkent olarak tanıyoruz d..

İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:01

İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün ağabeyi Ekrem Karagül (60) dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Karagül'ün cenazesi bugün Trabzon'un Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Camii'nde öğle ..

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim 06:10

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim Dinle Şarkı Sözleri : Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Heronları F-16'lara Yanlış İstihbarat Verdi 03:34

İsrail Heronları F-16'lara Yanlış İstihbarat Verdi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İsril'den alınan Heron'ların Türkiye'ye nasıl yanlış istihbarat verdiğini Yeni Şafak'a açıkladı. Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtlayan Canikli, Türkiye'..

Deli Aşk Hd İzle 1:44:01

Deli Aşk Hd İzle

Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediyor. Emrah Kaman ve Murat Kaman'ın senaryosunu yazdığı, Cem Yılmaz'ın yapımcılığını yaptığı fil..

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler 11:28

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler

9 Kas 2019 tarihinde yayınlandı Filmin Konusu: Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıc..

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9) 05:03

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9)

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce