#şafak

Kadrinin Götürdüğü Yere Git  Deve Sahnesi 02:21

Kadrinin Götürdüğü Yere Git Deve Sahnesi

Deve İle Konuştuğunu Zanneden Şafak Sezer'in Komik Halleri İzle..

Kadrinin Götürdüğü Yere Git Hamam Sahnesi 02:43

Kadrinin Götürdüğü Yere Git Hamam Sahnesi

Yanlışlıkla Hamama Giren Şafak Sezer'in Komik Halleri Ve Şarkı Sahnesi İzle..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi 09:26

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım'ın, çeşitli sanat dallarında çalışmalarını sürdüren yaklaşık 90 sanatçıyla bir araya geldiği toplantı sona erdi. Yıldırım, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren..

  • ANKA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi 04:52

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim Sevgilim Bak Yine Safak Söküyor Sevgilim Sevgilim Bak Yine Sabah Oluyor Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Güzel Uykulardasın Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Tatlı Uykulardasın S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

 Deli Gönül -Kadir Kavgaya Son Anda Yetişti! 04:36

Deli Gönül -Kadir Kavgaya Son Anda Yetişti!

Fox Tv de yayınlanan dizi Deli Gönül 6.Bölüm-Kadir Şafak ve Selim arasındaki kavgaya son anda yetişti!..

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nöbet Değişiminde Havasını Atan Asker (Anıtkabir) 02:31

Nöbet Değişiminde Havasını Atan Asker (Anıtkabir)

Anıtkabir'de iki saatlik nöbetleri süresince hareket etmeyen, nöbet değişimleri ilgiyle izlenen saygı nöbetçileri özel olarak seçiliyor. İşte bu askerlerden biri son nöbet değişimi vukuat yoktur diye bağırmasının ardında..

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Yıldız Yağmuru Devam Edecek Mi Başkan Açıkladı! 02:18

Yıldız Yağmuru Devam Edecek Mi Başkan Açıkladı!

Antalyaspor'un genç başkanı Ali Şafak Öztürk, Samir Nasri'ye imzayı attırmasının ardından beIN SPORTS'un sorularını yanıtladı...

  • OFSAYT tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..

İbrahim Karagül;Türkiye Kendi Tarihsel Perspektifini Bugüne Taşıdı 01:48

İbrahim Karagül;Türkiye Kendi Tarihsel Perspektifini Bugüne Taşıdı

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te Nedret Ersanel'in sunduğu Büyük Oyun programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu...

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi 03:44

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi

ETİ'yi kuran ve büyük bir marka haline getiren Firuz Kanatlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlk ve tek röportajını 2014'te Yeni Şafak'a veren Kanatlı, 1996'da FETÖ'nün kendisinden haraç istediğini açıklamış..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor 01:42

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İsrail ve ABD'nin BAE üzerinden Suudi Arabistan'ı rehin aldığını dile getiren Karagül Coğrafyada bir cephe ..

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı 01:47

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül 'Dünyada artık terörle mücadele diye bir kavram yok. Soğuk savaşın bitmesinden hemen so..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykularda..

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı 00:29

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Adana merkezli İstanbul, Diyarbakır, Adıyaman, Bursa ve Batman’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanmasına yönelik şafak..

Soçi Zirvesi, Suriye Savaşını Bitirecektir 00:50

Soçi Zirvesi, Suriye Savaşını Bitirecektir

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, sosyal medya canlı yayınında izleyicilerin sorularını yanıtladı. Soçi'den ilk izlenimlerini paylaşan Karagül, Soçi Zirvesi, Suriye savaşını bitirecektir ifadelerini kul..

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar 01:52

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündemi değerlendirdi. İran'daki olaylar dışarıdan desteklendiğini dile getiren Karagül 'Bu iş İran'da başarılı olursa bunun bir adım sonrası Türkiye'dir. Açık bi..

Alacakaranlık 1 Twilight İzle 2:01:50

Alacakaranlık 1 Twilight İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..

Horizon Zero Dawn Complete Edition Accolades Trailer PS4 01:30

Horizon Zero Dawn Complete Edition Accolades Trailer PS4

Experience the full Horizon Zero Dawn adventure. Explore a lush world inhabited by mysterious mechanized creatures in an exhilarating new Action/RPG exclusively for the PlayStation®4 System. INCLUDES: ● Horizon Zero Da..

  • BETA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz' 02:08

'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. ABD'nin bu bölgede Türkiye'nin kararlı müdahalesinin karşısında duramayacağını dile getiren Karagül 'Olağan dışı bölge..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Tsk Dan Afrin e Özel Taktik 01:15

Tsk Dan Afrin e Özel Taktik

Zeytin Dalı Harekatı'nı sınırın sıfır noktasında takip eden Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen, TSK'nın Afrin Harekatı'na özel taktiğini açıkladı. Bilgen Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'e girerken inanılmaz bir strateji iz..