#şafak

Mehmetçik'in Beklemesinler Sözüne Muhteşem Şarkı! 04:42

Mehmetçik'in Beklemesinler Sözüne Muhteşem Şarkı!

Afrin'e giderken Ailene mesajın var mı? diyen muhabire Beklemesinler! cevabıyla herkesi duygulandıran Mehmetçik için sanatçı Ahmet Şafak şarkı hazırladı...

İbrahim Karagül: Afrin Bir Vatan Savunmasıdır 00:49

İbrahim Karagül: Afrin Bir Vatan Savunmasıdır

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Afrin harekatını ve bölgedeki son durumu değerlendirdi. Karagül: Bu bir vatan savunma..

İbrahim Karagül: Karşımızda PKK Değil ABD Var 01:25

İbrahim Karagül: Karşımızda PKK Değil ABD Var

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Afrin harekatını ve bölgedeki son durumu değerlendirdi. İbrahim Karagül, PKK bir dış ..

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kandil'in Terör Kadrosu Raco Ve Cinderes'te 24:48

Kandil'in Terör Kadrosu Raco Ve Cinderes'te

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak gazetesi muhabiri Yılmaz Bilgen, PKK'nın asıl hedefi Cinderes. Terör örgütünün 1984'te ilk şekillendiği yer burası. Bu yüzden Cinderes, terör ..

'Türk Medyasını Yalanlarla Rehin Aldılar' 03:36

'Türk Medyasını Yalanlarla Rehin Aldılar'

TVNET'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, İki gündür Türk medyasını rehin aldılar. İngiliz haber ajansı Reuters bir operasyon kanalı olarak Türk medyasını sabot..

'Zeytin Dalı Harekatı Çok Uluslu Büyük Bir Oyunu Bozdu' 02:48

'Zeytin Dalı Harekatı Çok Uluslu Büyük Bir Oyunu Bozdu'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te Nedret Ersanel'in sunduğu Büyük Oyun programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afrin operasyonunun önemine de değinen Karagül 'Zeytin..

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Karagül: 1. Dünya Savaşı'mız Yeni Bitiyor 03:20

İbrahim Karagül: 1. Dünya Savaşı'mız Yeni Bitiyor

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında TVNET canlı yayınında konuşmada Afrin Harekatı'nda elde edilen zafer için 'Türkiye 7 düvele karşı savaşıyor. 1. Dünya Savaşı'mız ye..

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç' 03:24

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç'

TVNET'te Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Bu coğrafyada herkes bizim milletimiz.Biz büyük bir millet etrafında düşünüyor..

'Tarih Bir Gecede Değişti' 02:58

'Tarih Bir Gecede Değişti'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin açıktan bir işgal girişimi olduğuna dikkat çeken Karagül '15 Temmuz'..

İbrahim Karagül: Afrin Zaferinin En Önemli Sonucu... 03:08

İbrahim Karagül: Afrin Zaferinin En Önemli Sonucu...

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te Afrin Özel Programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afrin operasyonunun en önemli sonucunun Türkiye'nin bir terör örgütü üzerinden tehdit edilemeyeceğinin görül..

Kaçak Mazot Yerine Göçmen 02:32

Kaçak Mazot Yerine Göçmen

Yeni Şafak, binlerce kilometre uzaktan umut yolculuğuna çıkan Afgan göçmenlerin kaçakçılarca tıkıldığı evlere girdi. Hayvanların dahi barınamayacağı evlerde günlerce balık istifi tutulan göçmenler, para gelmezse işkencey..

Ayşe Böhürler Meral Akşener Bir Proje 05:32

Ayşe Böhürler Meral Akşener Bir Proje

TVNET'te Akıl Odası programında gündemi değerlendiren Yeni Şafak Köşe Yazarı Ayşe Böhürler İyi Parti'nin finansmanının belli olmamasının, FETÖ'cülerin verdiği desteğin, Erdoğan karşıtlığı dışında siyasi söyleminin olmama..

Siyaseti Yeniden Dizayn Etme Senaryolarından Birisi 02:52

Siyaseti Yeniden Dizayn Etme Senaryolarından Birisi

Yeni Şafak Köşe yazarı Ayşe Böhürler TVNET'te katıldığı Akıl Odası programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Böhürler, Abdullah Gül'ün aday gösterilmeye çalışılmasının sebebinin seçimi ikinci tura taşıyıp b..

Mete Yarar Erdoğan Erken Seçimle O Kozu Batı'nın Elinden Aldı 01:44

Mete Yarar Erdoğan Erken Seçimle O Kozu Batı'nın Elinden Aldı

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, GZT ve Yeni Şafak'ın dijital ortamdaki canlı yayın programı Güvenli Bölge'de çarpıcı tespitlerde bulundu. İsmail Halis ile birlikte izleyicilerin sorularına anlık cevaplar veren Yarar, erken s..

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz' 03:48

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 'İşgale karşı ses ver' sloganıyla Taksim'de düzenlediği protestolara katıldı. Karagül 'Bu Kudüs'ün ikinci kez işgalidir bu. Tam 101 yı..

KOLPAÇİNO HD KUMAR SAHNESİ 06:12

KOLPAÇİNO HD KUMAR SAHNESİ

KOLPAÇİNO HD KUMAR SAHNESİ İÇERİSİ ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ GALERİCİLER PIRLANTACILAR AYDEMİR AKBAŞ ŞAFAK SEZER ALİ SÜRMELİ ALİ ÇATALBAŞ HAKAN URAL BAŞROLLERİNİ PAYLAŞTIĞI EFSANE FİLM KONSOL KULÜBÜ KANALIMIZA ABONE OLM..

  • PengoTV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek 00:48

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek

Kayseri'de, ses sanatçısı Ayfer Zenginsöz, yamaç paraşütü pilotu arkadaşı Özlem Bağ ile gerçekleştirdiği uçuşta, gökyüzünde bağlama çalarak 'Şafak söktü Sunam uyanmaz', 'Haydar Haydar' ve Hangimiz Sevmedik' parçalarını s..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar 02:55

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar

Sosyal Yorum'da gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Türkiye'nin güney sınırlarının tamamen kapatılmaya, Türkiye'nin Arap ve İslam coğrafyasıyla irtibatının koparılmaya ça..

Türkiye'nin İnsiyatifini Amerika Durduramadı Fransa Nasıl Durdursun 03:00

Türkiye'nin İnsiyatifini Amerika Durduramadı Fransa Nasıl Durdursun

TVNET ve Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Fransa, operasyonlara engel olmak için Menbiç'e asker gönderecek' iddialarına, Onlar Menbiç'e asker gönderene kadar Türkiye Menbiç'e girer. diye konuştu..

'ABD'nin Ortadoğu Projesi İflas Etti' 01:55

'ABD'nin Ortadoğu Projesi İflas Etti'

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Zeytin Dalı Harekatı ABD ve İsrail'in projelerini iflas ettirdi. Asla o bölgede tutunamayacakl..

Bakan Soylu O Fotoğrafın Hikayesini Anlattı 05:50

Bakan Soylu O Fotoğrafın Hikayesini Anlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu 2000'li yıllarda hainlikle suçladığı Meral Akşener'in istifasına ilişkin soruya “İstismar ortaya ko..

Bakan Soylu'dan TVNET'e Sürpriz Ziyaret 01:13

Bakan Soylu'dan TVNET'e Sürpriz Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu program sonunda TVNET stüdyosunu ziyaret ederek konuklara sürpriz yaptı. O anlar canlı yayına böyle..

'Kandil Artık Uzak Hedef Değil' 03:13

'Kandil Artık Uzak Hedef Değil'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu Kandil operasyonuyla ilgili 'Kandil hiç gündemimizden çıkmadı. Kim Türkiye'ye karşı haz etmiyorsa e..

'İnce PKK'ya 'Sizin Tezinizi Savunuyorum' Mesajını Veriyor' 03:25

'İnce PKK'ya 'Sizin Tezinizi Savunuyorum' Mesajını Veriyor'

Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Muharrem İnce'nin Metin Temel Paşa'nın apoletlerini sökeceğim sözleriyle ilgili olarak 'Muharrem İnce'nin derdi..