#şahsımı bulur

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü 02:53

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü

Çanakkale'de, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Av yasağının son günlerinde 50 liraya kadar yükselen sardalya balığının fiyatı, bolluk nedeniyle 20 liraya kadar düştü. Yeni av sez..

Orman Hapishanesi Jungle Jail 07:50

Orman Hapishanesi Jungle Jail

Genç tutuklu diğerleri, o hızla tam gün ya da prison.Jusqu'au her şeyi değişiklikleri için günah keçisi oldu gibi her şeyi küçük ve cılız arriver.Plus bir çılgın hapiste geldiğinde, kendisi hiyerarşinin en üstüne yürür b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 21. Bölüm - Mawa Kawa 07:10

Maşa ile Koca Ayı 21. Bölüm - Mawa Kawa

Evde tek başına adlı bu bölümde Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın yılbaşı macerasını izleyeceğiz. Yeni yılda her zaman bir mucize olur. Bu yıl da minik kız sihirli bir şapka bulur. Ancak, ayıcık kızımız kadar şanslı değil..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 39.Bölüm Peri̇ Bacaları'nda Büyük Macera 11:40

Canim Kardeşi̇m 39.Bölüm Peri̇ Bacaları'nda Büyük Macera

Galip bey ve Lale hanım kızlarını ve Mete’yi alıp Kapodokya’ya Peri Bacalarını ziyarete giderler. Balonla gökyüzünden eşsiz güzellikleri seyrederler. Gezi sırasında çocuklar kaybolunca ortalık iyice karışır. Galip bey kı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 54.Bölüm Sürpri̇z Yumurta 09:50

Canim Kardeşi̇m 54.Bölüm Sürpri̇z Yumurta

Mine bahçede bir kuş yumurtası bulur. Ve bu yumurtanın ne yumurtası olduğunu bilmez. Önce dinozor yumurtası olduğunu hayal eder. Daha sonra tavuk yumurtasına benzetir. Ve yumurtaya gözü gibi bakar. Yumurtadan bir yavru k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 56.Bölüm Davetsi̇z Mi̇safi̇r 10:44

Canim Kardeşi̇m 56.Bölüm Davetsi̇z Mi̇safi̇r

Evin kedisi Mıncır yan komşunun köpeği Biber’in gelmesinden mutlu değildir. Mıncır , Biber’den kurtulmak için bir tuzak kurar. Ev halkı da bu misafir köpeği çok sevmiştir. Mıncır bahçeye bir çukur kazar. Ama bu çukura ev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip) 03:50

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip)

DÜNYALARI VERSEM Sahipsiz mi kalır sanıyorsun Kalbim sen gidersen Kalmaz elbette sıcak bir yuva bulur Ben eğer dilersem Aksın gözyaşım da kurur Birkaç kez silersem Yazdığını siler mi sence kader Ona dünyaları versem Ama..

Yinede Sonun Kaçınılmaz Ölümdür 00:40

Yinede Sonun Kaçınılmaz Ölümdür

Ne kadarda ölümden uzaklaşıp kaçsanda.. Yinede sonun kaçınılmaz ölümdür..

Ali Baran - Bir Of Çeksem 03:46

Ali Baran - Bir Of Çeksem

Allahum ne edeyim Derdumden eliyirum Habu deli gönlüme Söz geçuremeyirum Bir of çeksem dağları Endururum dereye Bu sevdali başumi Alup gitsem nereye Ararum izlerumi Nerde bulayim nerde Kerem ile Asli'nun Derdinden vard..

WISH UPON Trailer (2017) Horror Movie 01:32

WISH UPON Trailer (2017) Horror Movie

Bir genç kız sihirli güçleri olan bir kutu bulur, ama ölümcül bir fiyat ile gelir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MINE Trailer (2017) Armie Hammer Thriller 02:12

MINE Trailer (2017) Armie Hammer Thriller

Mine Hakkında: başarısız bir suikast girişiminden sonra, bir asker kendini çölde mahsur bulur. Öğelere maruz o çöl tehlikeleri hayatta ve hain koşullarda psikolojik ve fiziksel zarar savaş gerekir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı  - Maşanın Orkestrası - Mawa Kawa 01:09

Maşa ile Koca Ayı - Maşanın Orkestrası - Mawa Kawa

Ayı ormanda güzel bir siyah piyano bulur. Mutlu bir şekilde eve götürür, onarır ve ayarlar ve bazı müzik çalmaya başlar. Masha bu güzel enstrümandan uzak durmaya yardım edemedi. Dünyaca ünlü bir piyanist olmaya karar ver..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DOĞAL KAHRAMANLAR 1:13:39

DOĞAL KAHRAMANLAR

Bir genç, kendini iyi güçler ve kötülük kuvvetleri arasındaki bir savaşın yaşandığı derin bir orman ortamına götürür bulur. Dünyalarını kurtarmak için bir bez parçası karakter grubuyla birlikte bantlıyor - ve bizimkiler..

Kuşlar Şehrinde Macera Animasyon Film Hd İzle 1:18:28

Kuşlar Şehrinde Macera Animasyon Film Hd İzle

Olay Afrikanın ortasındaki kuş yaşadığı şehir Zambezia bölgesinde geçmektedir. Yumurta avcılarına karşı savunmasıyla meşhur bir vadidir. Aeronun hayali, bu şehirde yaşamaktır. Bir gün tüm kuş yumurtalarının çalındığını d..

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle 01:15

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle

Himalayalarda yaşayan Bodi bir Tibet çoban köpeğidir. Yaşadığı köyün koruyuculuğunu yapan babasının yerini almaya hazırlanmaktadır. Fakat Bodi babasının yerini almak için uygun olmadığını daha çok erken olduğunu düşünmek..

Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana 06:01

Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana

Anlatamam derdimi dertsiz insana Dert çekmeyen dert kıymetin bilemez Derdim bana derman imiş bilmedim Hiçbir zaman gül dikensiz olamaz Olamaz aman aman olamaz aman ey Gülü yetiştlrir dikenli çalı Arı her çiçekten yapıy..

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 2 Hd İzle 04:32

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 2 Hd İzle

Dipper bir gün ormanda Gizemli Kulübenin tabelalarını asarken Esrarengiz Kasaba'daki gariplik ve gizemleri anlatan 30 yıllık bir günlük bulur. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Cehennem - Inferno Film İzle 2:01:35

Cehennem - Inferno Film İzle

Cehennem - Inferno filminin konusu, Çok ünlü bir semboloji uzmanı olan Robert Langdon, Dante ile ilgili ipuçları peşindeyken kendini birden bire Floransa'da bir hastanede bulur. Son bir kaç güne dair olayların hiçbirini ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Tavşancıklar Nerede  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Tavşancıklar Nerede Türkçe Dublaj

Kedicik Musti arkadaşı bay tavşan ile top oynamak istiyor. Ama bay tavşanın yerine onun küçük yeğeniyle karşılaşır. Belli ki evden kaçmış. Diğer kardeşleri de ortada yok. Umarız Musti onları bulur...

Büyük Tuzak – Colt 45 Film İzle 1:23:51

Büyük Tuzak – Colt 45 Film İzle

Çok iyi bir nişancı olan Vincent, beklentilerin aksine polis harekat birliğine katılmayı reddeden bir silah eğitmenidir. 22 yaşında olan genç nişancı, örgütün yozlaşık azalarından biri olan Milo ile tanışır ve kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Etkileyici Kısa Filmi 05:10

Dünyanın En Etkileyici Kısa Filmi

İyilik eden iyilik bulur temalı bu kısa filmde ağlamak içten bile değil .....

Adventure Time 25.Bölüm 10:56

Adventure Time 25.Bölüm

Bir köpek ailesi onu bulur ve onlar tarafından yetiştirilir, şimdi 14 yaşında olan bir kahramandır...

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Canım Kardeşim 39.Bölüm 11:40

Canım Kardeşim 39.Bölüm

Galip bey ve Lale hanım kızlarını ve Mete’yi alıp Kapodokya’ya Peri Bacalarını ziyarete giderler. Balonla gökyüzünden eşsiz güzellikleri seyrederler. Gezi sırasında çocuklar kaybolunca ortalık iyice karışır. Galip bey kı..

Selmanca - Temenni 04:18

Selmanca - Temenni

Aşk değil içimdeki derin bir özlem Hasreti bağrımda kara hançer Bir değil, bin değil, Yeni değil bir bilsen Son değil bu ilk değil Yaramdır geçmişten Tadı ruhuma Adı bağrıma Gitsem yanına Kabul olur muyum? Belki yarın..

Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri 02:02

Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri

Hayat Şarkısı 51. Bölüm Sahneleri; Maddi açıdan zor günler geçiren Cevher ailesi Nilay ile Atıf’ın düğün törenlerinde sıkıntılarından kısa bir süre için uzaklaşma fırsatı bulur. Melek’in sürpriz kararının ardı sıra gelen..

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var 04:25

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var

Bak yine kader sessizce örmüş ağları Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım..

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum 01:42

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..