#şamil gülen

En Komik İlginç Bebek Videoları 2017 08:22

En Komik İlginç Bebek Videoları 2017

en komik bebek videolarını sizler için derledim. Umarım beğenirsiniz..

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak 03:12

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak

15 Temmuz darbe girişiminde en fazla şehidin verildiği Polis Özel Harekat ve Havacılık Dairesi’nin bombalanmasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen fezlekede o gece yaşananlar ay..

İzmir'de FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Dava Başladı 00:28

İzmir'de FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Dava Başladı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in bir numaralı şüpheli olduğu 270 sanıklı davanın görülmesine başlandı...

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Yeni Khk İle Çok Sayıda Personel İhraç Edildi 02:26

Yeni Khk İle Çok Sayıda Personel İhraç Edildi

Hacıalioğlu yeni KHK ile birçok görevden alma ve iade olduğunu belirtti. İşte KHK'ya yönelik son bilgiler.....

FETÖ'cü Komutandan PKK'ya Destek 02:05

FETÖ'cü Komutandan PKK'ya Destek

Bomba tuzaklı binaya askerleri gönderdi. Bu kansızlara acımayalım haklarını teslim edelim. adamlar din adı altında resmen hain yetistirmisler böyle rezillik başka ülkelerde duyulmamış görülmemiştir...

Çocukların Öpüşmeyle İlk Tanışması. 00:55

Çocukların Öpüşmeyle İlk Tanışması.

Her Öpücükten Sonra Gülen Çocukların Tatlılığını İzlemeniz Gerek..

  • JokerS tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Okulunda Gizli Kasa 00:57

FETÖ Okulunda Gizli Kasa

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait olduğu gerekçesiyle kapatılan ve Şehit Alparslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine dönüştürülen okulun çatısında dolapların arasına gizlenmiş çelik kasa bulundu...

FETÖ-PKK İş Birliği 01:55

FETÖ-PKK İş Birliği

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyetteki terör kayıtlarını silip sınav sorularını vererek subay olmasını sağladığı belirlenen PKK üyesinin, üniversite yıllarında katıldığı eylemlere ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

Yurt Dışındaki Firari FETÖ'cülerin Akrabaları Da Sınırda Yakalandı 01:23

Yurt Dışındaki Firari FETÖ'cülerin Akrabaları Da Sınırda Yakalandı

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi ailelerinin yanına gitmeye çalışan 4 kişi yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışırken yakalandı...

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Ömer Halisdemir'in Şehit Edilmesi Davası Başladı 01:13

Ömer Halisdemir'in Şehit Edilmesi Davası Başladı

Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmek isteyen cuntacı general Terzi'yi vurarak FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılanacağı davanın görülmesine başlandı...

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı 00:41

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2 kişinin evinde, FETÖ üyesi 14 şüpheli yakalandı. PKK'lı baba ile kızın, FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırmaya çalıştıkları öğrenildi...

İşte FETÖ'cülerin Kaçış Güzergahı 08:52

İşte FETÖ'cülerin Kaçış Güzergahı

Nazif Karaman ve Abdurrahman Şimşek FETÖ militanlarının Edirne'den Yunanistan'a kaçış rotasını yerinde giderek görüntüledi. Teröristleri Yunanistan'a kaçıran şebekenin nasıl çalıştığı ve Jandarma ekiplerinin FETÖ firarla..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

Başbakan Yıldırım_ FETÖ Faaliyette Bulunduğu Ülkeler İçin Büyük Tehdit 01:25

Başbakan Yıldırım_ FETÖ Faaliyette Bulunduğu Ülkeler İçin Büyük Tehdit

Başbakan Yıldırım, Türk milletine ve Türkiye'nin demokratik düzenine karşı kalkışma hareketine girişen FETÖ, faaliyette bulunduğu 170'e yakın ülkede büyük bir tehdittir. dedi...

Teyze'nin FETO'ya Yönelik Sözleri İzlenme Rekoru Kırdı 01:20

Teyze'nin FETO'ya Yönelik Sözleri İzlenme Rekoru Kırdı

teyzemiz feto ve yandaşlarına iyi mani dizmiş dillerine saglık..

Şevki Yılmaz- Bir Avuç Fetö'cü Maşalar Ordumuzu Aldattı 01:42

Şevki Yılmaz- Bir Avuç Fetö'cü Maşalar Ordumuzu Aldattı

Refah Partisi Eski Milletvekili Şevki Yılmaz A Haber'de yayınlanan Kadraj programına konuk oldu. 28 Şubat sürecine nasıl gelindiğini ve kurulan kumpasları anlatan yılmaz çarpıcı noktalara dikkat çekti. Yılmaz, “Bir avuç ..

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı 02:31

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı

Sabah Gazetesi yazarları 15 Temmuz darbe girişimini ve FETÖ tehlikesini anlatmak için Rusya'nın başkenti Moskova'daydı. Birçok konuda soruları yanıtlayan Sabah Gazetesi yazarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ru..

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı 01:14

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı

Adana'da FETÖ/PDY soruşturmasında, 25 şüpheli gözaltına alındı...

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması 02:23

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 44 kişi hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı. CHP'li Sarıyer Belediyesi'nin FETÖ'den tutuklu danışmanlık şirketi s..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Fetö Yanlış Fotoğraflarla Kamuoyunu Oyaladı Mı ? 04:08

Fetö Yanlış Fotoğraflarla Kamuoyunu Oyaladı Mı ?

Kubilay Gülbek FETÖ'nün servis ettiği fotoğraflarla hain bir amaca hizmet ettiğini ifade etti. Sosyal medyada Ortaköy saldırganı diye fotoğrafları servis edilen Ramazan İşhanı'nın adresinin tespit edilerek polis tarafınd..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında 05:09

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı karargahında yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı...

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..