#şasırtıcı gerçekler

Deli Gönül 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:41

Deli Gönül 8. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Meryem- Savaş Gerçekleri Öğrenebilecek Mi? 05:02

Meryem- Savaş Gerçekleri Öğrenebilecek Mi?

Babası ile dertleşen Meryem'in konuşmalarına kulak misafiri olan Savaş, duyduklarına inanamıyor ve gerçekleri öğrenmek için Meryem'i kaçırıyor. Meryem'i yangından kurtaran Savaş, kuş için kendisini tehlikeye atan Meryem'..

  • ANKA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 9. Bölüm 1.Fragmanı 00:40

Deli Gönül 9. Bölüm 1.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Yılın Skandalında Detaylar Boşanma Dilekçesine Girdi! 02:46

Yılın Skandalında Detaylar Boşanma Dilekçesine Girdi!

Murat Başoğlunun yaşadığı yasak aşkla ilgili akılalmaz gerçekler ortaya çıkıyor.Yılın skandalında detaylar boşanma dilekçesine girdi Rezillik çıkacak!..

  • ANKA tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 9. Bölüm 2.Fragmanı 00:45

Deli Gönül 9. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 10. Bölüm 1.Fragman 00:43

Deli Gönül 10. Bölüm 1.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı 07:42

Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı

Meryem 5. Bölüm'de; Savaş, Savcı Oktay Şahin'in babası Yurdal Sorgun ile bağlantısını ortaya çıkartarak Meryem'in gerçekleri görmesini sağladı! Oktay'ın, Meryem'i hapiste tutmak için Yurdal Sorgun ile para anlaşmasını bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 10. Bölüm 2.Fragmanı 00:40

Deli Gönül 10. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur..

Meryem 9. Bölüm Fragmanı 00:46

Meryem 9. Bölüm Fragmanı

Meryem 9. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Savaş ile yüzleşme fırsatı yakalıyor; gizli gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor!..

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi 04:36

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi

Savaş yeni bir plan yapıyor; gizli gerçekleri öğrenmek için herkesi topluyor! Meryem'in artık bir şey saklamak istememesi üzerine silah patlıyor! Derin ile savcı Oktay'ın birlikte hareket ettiğini düşünen Savaş, yeni bir..

  • ANKA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Şahin  Ben Sevdalı Sen Belalı 06:28

Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı

Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Ah Hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur bir tanem anla hali..

Şaşkın Damat Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:12:13

Şaşkın Damat Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Şaşkın Damat izle, Şaşkın Damat full izle, Şaşkın Damat hd izle, Apti zengin bir evde bahçivanlık yapmakta olan saf bir delikanlıdır. Ev saibinin yeğeni ise kendini namuslu gibi göstermekte ve amcasını da sadece para içi..

  • PengoTV tarafından
  • 4.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit  İzzet Günay Salih Güney Türk Filmi İzle 1:37:54

Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit İzzet Günay Salih Güney Türk Fi

Zalimlerde Sever; 1967 yapımı başrollerini Hülya Koçyiğit ile İzzet Günay'ın paylaştığı Yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Filmde, Deniz, Murat ve Ali arasındaki aşk üçgenini konu edili..

  • Tv Series tarafından
  • 4.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dinle Beni Ey Ahali Kız Tarafı 01:13

Dinle Beni Ey Ahali Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Kadınlar erkeklere göre daha iyi dinleyicidirler. Erkekler beyinlerinin tek tarafı ile dinlerken, kadınlar her iki tarafını kullanırlar...

Bugün Ne Giysem Kız Tarafı 01:21

Bugün Ne Giysem Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Kadınlar hayatlarının toplamda bir yılını ne giyeceğine karar vermekle harcarlar...

Sır Tutmak Ya Da Tutmamak Kız Tarafı 01:17

Sır Tutmak Ya Da Tutmamak Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Kadınların bir sırrı tutması ortalama maksimum 47 saat ile 15 dakika arasında değişir...

Kadınlar Neden Çok Konuşurlar Kız Tarafı 01:06

Kadınlar Neden Çok Konuşurlar Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Kadınlar günde ortalama 20.000 kelime konuşurlar, bu erkeklerden 13.000 kelime daha fazla konuştukları anlamına gelir...

Her Meme Süt Yapar Kız Tarafı 01:36

Her Meme Süt Yapar Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Süt yapımı meme ölçüsüyle doğru orantılı değildir. Hatta erkekler bile süt üretebilir...

Kadınlar Neden Ağlar Kız Tarafı 01:04

Kadınlar Neden Ağlar Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Kadınların gözyaşı kanalları çok ince olduğu için, gözyaşları yanaklarına daha kolay düşer...

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı 01:11

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, parmaklıklar ardına giriyor, asıl suçlu olan Sumru ise vicdan azabı yaşıyor! Peki gerçekler ortaya çıkacak mı? Kızlarım İçin son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fra..

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş, sonunda mutluluğu yakalıyor; Güçlü, Burcu'nun yaralarını sarmaya çalışıyor! Meryem ile Savaş, ilk tanıştıkları andan itibaren dikenlerle dolu yollardan geçmek zorun..

Ebru Şallı'dan Aylar Sonra Gelen Uğur Akkuş İtiraf Onayladı 02:22

Ebru Şallı'dan Aylar Sonra Gelen Uğur Akkuş İtiraf Onayladı

Ebru Şallı ile evli iş adamı Uğur Akkuş ilk kez birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülenmiş, ikilinin yasak aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Şallı önceki akşam Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı ve yasak aşkıyla ..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle 59:12

Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Uykusunda beste yapan bir adamın hikâyesi anlatılır. Ev arkadaşı olan Hüseyin ve Salim çöpçülük yaparak geçinirler. Hüseyin hayatından memnundur ancak Salim daha çok para kazanmak ister. Bir gece Salim, Hüseyin’..

Erkekler Neler İzliyorlar Kız Tarafı 01:03

Erkekler Neler İzliyorlar Kız Tarafı

Erkekler Hakkında Garip Gerçekler: Heteroseksüel erkekler diğerlerine göre daha fazla transeksüel porno izliyorlarmış...

Eşi Hamile Olan Erkek Hormonal Değişim Gösterir Mi Kız Tarafı 01:02

Eşi Hamile Olan Erkek Hormonal Değişim Gösterir Mi Kız Tarafı

Erkekler Hakkında Garip Gerçekler: Partnerleri hamile olan erkekler, hamilelik süresince hormonal değişim gösterirler...

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Tutsak Fragmanı 02:03

Tutsak Fragmanı

Akıl hastanesinde çalışan doktor doğan ve başhekim Halil hastalar üzerinde ilginç bir tedavi yöntemi uygulamaktadır. Hastanede bu yöntemi ikisinden başka sadece hasta bakıcılar bilmektedir. Doktorluğa yeni başlayan Serka..

Anneliğe ''KÖLELİK'' Dedi - Sosyal Deney 07:12

Anneliğe ''KÖLELİK'' Dedi - Sosyal Deney

Anneliğe ''KÖLELİK'' Dedi - Sosyal Deney Sosyal deneyler, dünya ve gerçekler..

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşamayanlar Fragman 01:21

Yaşamayanlar Fragman

Onlar bir efsaneden ibaret değil! Tehlikeli, güçlü ve gerçekler. ????‍???????? #Yaşamayanlar çok yakında sadece blutv’de!???? Başrollerinde Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in yer aldığı Yaşama..

OĞUZHAN UĞUR YALAN MAKİNESİNDE! (Kirli Çamaşırlar) 19:26

OĞUZHAN UĞUR YALAN MAKİNESİNDE! (Kirli Çamaşırlar)

Bugün yalan makinemize Oğuzhan Uğur'u bağlıyoruz. Oğuzhan'ın videolarında set ekibi gerçekten gülüyor mu, yoksa zorla mı güldürülüyorlar!? Tüm gerçekler burada!..

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 6 yıl önce