#şehit ailelerinin

Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Erdoğan'ın Avukatı, Dava Kararını Böyle Değerlendirdi 00:33

Erdoğan'ın Avukatı, Dava Kararını Böyle Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Erdoğan'a suikast girişimi ve iki polisin şehit edilmesi davasında çıkan kararla ilgili açıklamalarda bulundu...

Millet Dersine Çalışmalıyız 04:22

Millet Dersine Çalışmalıyız

Şehit Enver Paşa'yla ilgili geniş kapsamlı okumalar yaparken, birçok kaynakta aynı bilgiyle karşılaştım: Enver Paşa, Birinci Cihan Harbi'nin mutlaka ikinci bir raundu olacağına inanıyor. Birincisi için artık yapacak fazl..

Kahramankazan Şehidini Uğurladı 07:53

Kahramankazan Şehidini Uğurladı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Muhammet Uz için İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cehaletle mücadelemiz süre..

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti 00:25

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti

Kayseri'de bir atın hareket halindeki minibüsün arkasına bağlanarak götürülmesi tepki topladı. Kayseri'de bir vatandaşın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ve kısa sürede yayılan video büyük tepki topladı. Melikgaz..

Darbeci Hainlerin Genelkurmay'daki Katliamı Güvenlik Kamerasında 03:21

Darbeci Hainlerin Genelkurmay'daki Katliamı Güvenlik Kamerasında

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan eylemlere ilişkin yargılanan ve tüm suçlamaları reddeden darbeci askerlerin, karargahın demir kapısını kırarak içeriye giren halkı şehit edip dışarıya ..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Bahçeli  Pkk'nın Elinde Abd Yapımı Ağır Silahların ne İşi Var 02:15

Bahçeli Pkk'nın Elinde Abd Yapımı Ağır Silahların ne İşi Var

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD, madem terörizmi tehdit görmektedir, Şemdinli'de vatan evlatlarımızı şehit eden canilerin kullandığı silahların ABD menşeli çıkmasını nasıl izah edecektir? PKK'nın elinde ABD yapımı ağır s..

Erdoğan'dan Gazilere Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki 02:16

Erdoğan'dan Gazilere Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de Muhtarlar toplantısında konuşuyor. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde iki gazi ve ailesine yapılan saldırıya çok sert tepki göstererek: Şehit yakınlarına gazilerimize terbiyesizlik yapan bu şe..

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı 02:08

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı

FETÖ elebaşı Gülen'in doğduğu Şehit Burak Karakoç Mahallesi'nde muhabire “FETÖ demeyeceksin, Hoca efendi diyeceksin diye tepki gösteren FETÖ'nün akrabası şüpheli, polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı...

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:45

3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde güvenlik güçleri ve terör örgütü PKK mensupları arasındaki çatışmada, Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Kızılca'nın şehit edilmesi olayının faili terörist Tanış Memiş ile birlikte 2 terörist etki..

Sözde Şehitlikte Mezar Taşları Değiştirildi 01:45

Sözde Şehitlikte Mezar Taşları Değiştirildi

Diyarbakır’da, öldürülen terör örgütü mensuplarının mezar taşlarında bulunan şehit ibareleri ve sözde PKK bayrakları kaldırıldı...

Komandolar El-Bab'a Uğurlandı 01:46

Komandolar El-Bab'a Uğurlandı

Tokat'ın Niksar ilçesinde Şehit Jandarma Üstçavuş Ahmet Kurt Tabur Komutanlığında görev yapan 180 komando, Suriye'nin El-Bab kentine gitti...

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi 00:57

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi

Karaman 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan eden ABD'ye tepki olarak Özgür Kudüs kareografisi yaptılar...

Adana'da Torbacı Operasyonu: 1'i Kadın 13 Gözaltı 04:23

Adana'da Torbacı Operasyonu: 1'i Kadın 13 Gözaltı

Adana’da şehit polis Fırat Ulaş’ın isminin verildiği uyuşturucu operasyonunda 1’i kadın 13 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı...

Ellerinin Üstünde Kudüs Müdafaası 01:00

Ellerinin Üstünde Kudüs Müdafaası

2008 yılında işgalci İsrail'in saldırısında bacaklarını kaybeden ve engelli haliyle 11 kardeşinin geçimini sağlayan 29 yaşındaki İbrahim Ebu Süreyya, Gazze'nin simge isimlerinden biriydi. Ebu Süreyya, protestolar sırasın..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler Anıtı’nı Ziyaret Etti 01:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler Anıtı’nı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2011'de yaşanan Arap Baharı sırasında, şehit edilenler anısına yapılan Şehitler Anıtı na çelenk bıraktı...

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana 03:28

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK sonrası açıklamalarda bulundu. Ünal, 15 Temmuz şehitlerini itibarsızlaştırmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kılıçdaroğlu 15 Temmuz kahramanlarını itibarsızlaştırmaya ç..

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Şehitler İçin Söyle 05:39

Şehitler İçin Söyle

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Anadolu Sinema ve Televizyoncular Meslek Birliği iş birliğinde, geçen yılki saldırıda şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can için İzmir Adliyesi personeli Şehitler için ..

Şehitlerimiz İçin Söyle 05:39

Şehitlerimiz İçin Söyle

İzmir Adliyesine yapılan menfur terör saldırısında kahramanca Şehit düşen Polis Memurları için yapılan etkinliği izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü 05:03

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfınca 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla, gazi, şehit ve gazi yakınları ile bağışçılar tarafından seslendirilen Çanakkale Türküsü'ne klip hazırlandı. Şarkı Sözl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

Cin Düğünleri  Anadolu'da Yaşanmış Cin Düğünleri 10:37

Cin Düğünleri Anadolu'da Yaşanmış Cin Düğünleri

Anadolu’nun farklı bölgelerinde yaşanmış bazı cin vakalarında insanlar nereden geldiği bilinmeyen bir takım eğlence sesleri duyduklarını fakat bu seslerin geldiği yere baktıklarında hiçbir hareket yada yaşayan kimseyi gö..

  • ZULMA tarafından
  • 2.479 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..