#şehitler abidesi

Kuzum Anayı Neddin 01:14

Kuzum Anayı Neddin

Şehidin Annesinden Duygusal Şiir Allahh ailesine sabır versin inşaAllahh şehidler ölmez vatan bölünmez şehidimiz peygamber ocağında ne mutlu ona..

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker 04:57

Tezcan Özkaya - Ölümsüz Asker

Kim demiş şehitler ölür diye Onlar ölmez diyor yüce yaradan En büyük mertebe sonsuz vize Seçilmiş kullarına ikramı olan Hakkını helal et bize şehidin Ay gibi bembeyaz parlar bedenin Kalplerde aşksın sen bitmez sevgim Va..

İsmail Şahin - Cennetteki Düğün 07:22

İsmail Şahin - Cennetteki Düğün

(Yaşanmış bir olay) Konuda ki evlilik tarihi 2006 dır. Fakat seslendirme de 2016 olarak yanlış telafuz edilmiştir..!..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Girişimi Özel Klip Diriliş Erdoğan 04:11

15 Temmuz Darbe Girişimi Özel Klip Diriliş Erdoğan

Recep Tayyip Erdoğan / Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi / 7 Ağustos 2016 Biz bu milletin ta kendisiyiz Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Konuşması..

13 Askerimizin Şehit Oldugu Kazada Kahreden Ayrıntı 01:03

13 Askerimizin Şehit Oldugu Kazada Kahreden Ayrıntı

13 Askerimizin Şehit Oldugu Kazada Kahreden Ayrıntı haberi izle..

Moskova-da Türkiye Festivali 01:22

Moskova-da Türkiye Festivali

Rusya'nın başkenti Moskova'da iki gün sürecek Türkiye Festivali düzenlenecek. Park Krasnaya'daki festival için Topkapı Sarayı, Kapalı Çarşı ve Şehitler Köprüsü gibi tarihi yapıların maketleri kuruldu...

15 Temmuz Zafer Anıtı’nın Yapımı Havadan Görüntülendi 02:32

15 Temmuz Zafer Anıtı’nın Yapımı Havadan Görüntülendi

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbecilere karşı direnişin sembolü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası çıkışına inşa edilen ‘Zafer Anıtı’nın yapımı devam ediyor. İstanbul'da hain darbecilere karşı..

İşte Ateş Emri Verilme Anı 15 Temmuz Gecesi Köprüde Yaşananlar Kamerada 02:40

İşte Ateş Emri Verilme Anı 15 Temmuz Gecesi Köprüde Yaşananlar Kamerad

15 Temmuz gecesi darbe girişim sırasında Boğaziçi Köprüsünde (şimdi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü) Türk Ordusu üniforması giymiş hainler tarafından ateş emri verilme anının görüntüleri ortaya çıktı...

Doluya Yakalandık - Hayrettin 02:28

Doluya Yakalandık - Hayrettin

Geçtiğimiz hafta çekim dönüşü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde doluya yakalandık, çok kötü bir durumdaydık. O anları arkadaşım Joel Moriassi kayda almış...

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Cenazesinde İlk Kez Cenaze Marşı Yerine  Tekbir  Çalındı 00:42

Şehit Cenazesinde İlk Kez Cenaze Marşı Yerine Tekbir Çalındı

Şırnak’ta 11 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada ağır yaralanan ve dün tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammed Meriç Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Jandarma Ge..

An İtibariyle İstanbul 00:30

An İtibariyle İstanbul

Yağmur akşam saatlerinde İstanbul'da etkili olmaya başladı. İstanbul'un üzerine çöken yağmur bulutları 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden böyle görüntülendi...

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı 00:26

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı

Başbakan Binali Yıldırım, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev'le bir araya geldi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Mirziyoyev, Çırağan Sarayı'nın balkonuna geçti. Yıldırım ve Mirziyoyev, balkondan İstanbul Boğazı'n..

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu 03:36

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde etkili olan sis, kartpostallık manzara oluşturdu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün ayağının kaybolduğu sis manzarasında bazı vatandaşlar balık tuttu, bazıları da özçekim yaptı...

Tuğba Ekinci’den Nur Yerlitaş’ın Suç Duyurusu 05:30

Tuğba Ekinci’den Nur Yerlitaş’ın Suç Duyurusu

Şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında “Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter” diyen Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Ekinci, basın mensuplarına..

15 Temmuz Köprüsü’ndeki Hayalet Sürücü Yakalandı 00:45

15 Temmuz Köprüsü’ndeki Hayalet Sürücü Yakalandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçtiği sırada aracın hız sabitleyicisini ayarlayıp şoför koltuğunu boş bırakarak tehlikeye davetiye çıkartan 'hayalet sürücü' polis ekipleri tarafından yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar 00:36

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar

PKK yandaşları bu görüntüleri sosyal medyadan kaldırtmak için uğraşıyor. Şemdinli'de çocukların yaptığı yürüyüş internette PKK sempatizanlarını adeta çıldırttı. Şehit güvenlik korucusu Fevzi Altınkum'un cenazesi sırasınd..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Şehidin Ailesi Darbe Sanıklarının Peşini Bırakmıyor 03:03

Şehidin Ailesi Darbe Sanıklarının Peşini Bırakmıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeci askerler tarafından açılan ateş sonucu ensesinden vurularak şehit edilen Muharrem Kerem Yıldız'ın (29) ailesi, darbe dava..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Gazisi Gündüz'ü Ziyaret Etti 01:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Gazisi Gündüz'ü Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti...

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu 01:47

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti. Ziyarette Gündüz'ün sigara içtiğini duyan Erdoğan'ın, gazinin sigarasını aldığı..

Erdoğan’ın Konvoyunu Görünce Heyecandan Böyle Kaza Yaptı 00:25

Erdoğan’ın Konvoyunu Görünce Heyecandan Böyle Kaza Yaptı

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunun yanında geçtiğini gören sürücü heyecanlanarak kaza yaptı. Konvoyu görüntülemeye çalışan sürücünün, kaza anı kameralara yansıdı...

Başbakan Yıldırım'ın Eşinden Şehit Dedesinin Mezarına Çiçek 00:48

Başbakan Yıldırım'ın Eşinden Şehit Dedesinin Mezarına Çiçek

Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü törenine katıldı. Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, dedesinin isminin yer aldığı şehitler abidesine karan..

Dev Petrol Arama Platformu İstanbul Boğazı'ndan Geçiyor 01:30

Dev Petrol Arama Platformu İstanbul Boğazı'ndan Geçiyor

Bahama bayraklı 115 metre uzunluğunda, 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğinde, 36 bin 863 gross ağırlığındaki 'Scarabeo 9' adlı petrol arama platformu, sabah saatlerinde Karadeniz'den İstanbul Boğazı'na giriş ya..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Akşener 15 Temmuz'da Köprüye Kaç Metre Uzaktaydı 00:59

Akşener 15 Temmuz'da Köprüye Kaç Metre Uzaktaydı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 15 Temmuz darbesinde halkla birlikte direnen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saklandığını iddia etti. Bu iftiraya imza atan Akşener ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gibi darbeyi 15 Temmu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet Teröristlerin Başlarına Çelik Yumruğunu İndirmekten Çekinmedi 01:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet Teröristlerin Başlarına Çelik Yumruğunu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen mitinge katılarak konuşma yaptı...