#şehitler abidesi

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından Ziyade Haç İle Hilalin Kavgasıydı 02:42

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından Ziyade Haç İle Hilalin Kavgasıydı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde eşiyle yaralanan Ayla Kasarcı, 15 Temmuz'u darbe kalkışmasından ziyade haç ile hilalin kavgası olarak görüyo..

'15 Temmuz Vefa Koşusu' Bolu'ya Ulaştı 01:43

'15 Temmuz Vefa Koşusu' Bolu'ya Ulaştı

Mersin'de, 1 Haziran'da şehitler ve gaziler için 15 Temmuz Vefa Koşusu nu başlatan Bekir Zengin, Bolu'ya geldi...

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD 04:25

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD

Çiğnetme bu vatanı, Vur Allah aşkına vur! Sana kurşun atanı, Vur Allah aşkına vur! Şehitlerin kanını Yerde koyma şanını Türk İslam düşmanını, Vur Allah aşkına vur! Vur Allah aşkına vur Vur bayrak aşkına vur Vur Türklü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köprüdeki Intihar Teşebbüsünü Başbakan Yıldırım Önledi 03:35

Köprüdeki Intihar Teşebbüsünü Başbakan Yıldırım Önledi

Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki intihar teşebbüsünü görünce konvoyunu durdurdu. Yıldırım köprüden atlamak isteyen vatandaşı teselli etti, su içirdi, makam aracına bindirdi..

Şerefimizle Öleceğiz Sonuna Kadar Vatanımızı Savunacağız 02:13

Şerefimizle Öleceğiz Sonuna Kadar Vatanımızı Savunacağız

Şerefimizle öleceğiz, sonuna kadar vatanımızı savunacağız FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, Şerefimizle öleceğiz, sonuna kadar vatanımızı savunacağız ifadesini kullandığı video sosyal m..

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı 02:47

Erdoğan'ın Dilinden 15 Temmuz Destanı

15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde hainlerin 34 vatandaşı şehit ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yüz binlerin katılımıyla düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nda Başkan Erdoğan'ın dilinden ..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan 03:27

FETÖ'nün inkar stratejisi: Ahmet Taştan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin davada ya..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello) 02:01

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello)

Ötme bülbül ötme şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryaya yönelmiş sellere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Ateşi kararmış küll..

Uğur Işılak - Evet Diyoruz 02:12

Uğur Işılak - Evet Diyoruz

Düşündük inceden ince Evet, biz evet diyoruz Vatan ve millet deyince Evet, biz evet diyoruz Artık bahar gelsin diye Bütün yüzler gülsün diye Kavga değil kardeşliğe Evet, biz evet diyoruz Bayrak bizim, millet biziz Vata..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Boşanıyorum mutluyum' 01:10

'Boşanıyorum mutluyum'

Eşinden boşanan şahıs aracını süsleyip İstanbul caddelerinde tur attı. Ardından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün kenarına gelen şahıs, arkadaşlarıyla halay çekip kutlama yaptı...

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler  Sulhubad Duası 02:56

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler Sulhubad Dua

Bismillahirrahmanirrahim Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya bihakki şit nebiyullah hürm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Moğollar Dinleyiverin Gari 03:02

Moğollar Dinleyiverin Gari

Paralar oldu yeşil mani Tanımıyor engel mani Yok insafı imanı Bol keriz bol enayi Gemisini kurtaran Fedakar ve cefakar Kaptanın yüzdüğü deniz Biziz abicim biziz Yüzdürmeyin gari Dul hakkı yetim hakkı Palavradır palavra..

İsrail  Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar 01:35

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar

İstanbul'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Pendik İlçe Başkanlığı'na Pazar günü saldırı düzenlendi. Kapıları kırdıktan sonra içeri giren bazı kişiler, eşyaları tahrip ettikten sonra binayı ateşe verdi. Saldırıda öl..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua 03:19

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua

Çanakkale İl Müftülüğü tarafından, Şehitler Abidesinde 'Zeytin Dalı Harekatı'nı katılan Mehmetçiğe destek olmak için Kuran-ı Kerim ve dua programı düzenledi. Şehitlikteki programa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Eceabat Ka..

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü! 01:51

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki mitingine katılan ve şehit yakını olduğunu söyleyen vatandaş, Bu bayrak uğruna şehitler verdik. Saray'dan önce terör sorununu nasıl çözeceği..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Gara şehitlerine veda... 02:58

Gara şehitlerine veda...

13 ŞEHİTİMİZ VAR...DÜZELTİYORUM..13 ŞEHİTİMİZ ÖNÜMÜZDEN GEÇTİ GİTTİ., GERİDE ARADAN GEÇEN ZAMANDA HER TELEFON HER KAPI ÇALDIĞINDA O GELDİ SANAN 13 ŞEHİT ANASI, 13 ŞEHİT BABASI, ŞEHİT EŞLERİ, ŞEHİT ÇOCUKLARI, ŞEHİT SEVG..