#şekilde

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti 01:32

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti

Türk savunma sanayisi diğer ülkelerle eş zamanlı elektromanyetik top sistemi konusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Dünyada sadece 6 ülkede bulunan yerli ve milli olarak üretilen Elektromanyetik Fırlatma Sistem..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo 16:58

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo

Mutfakta profesyonel gibi mi hissetmek istiyorsunuz? En sevdiğiniz yemeği çabucak pişirmek mi istiyorsunuz? O zaman bu videoyu izlemenizi tavsiye ederiz! Meyve ve sebzelerin en hızlı şekilde nasıl soyulacağını ve kesilec..

Kabak Tatlısı Tarifi  Tatlı Kabak Tatlısı Balkabağı Tatlısı Tarifi 01:29

Kabak Tatlısı Tarifi Tatlı Kabak Tatlısı Balkabağı Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 3 kg balkabağı 3 su bardağı şeker 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı bal ÜZERİ İÇİN İri kıyılmış ceviz veya Hindistan cevizi TARİFİ Kabağın iç kısımları temizlenir, kabukları soyulur, dilimlenerek yıkanır. Tenc..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır 05:33

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır

2 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardadağı sıvıyağı 1 çay bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çorba kaşığı kakao 1,5 su bardağı un Çikolata Ganajı için 1 su bardağı krema 200 gr bit..

Rum Tatlısı Tarifi  Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri 04:44

Rum Tatlısı Tarifi Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri

MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 su bardağı galeta unu 1 su bardağı şeker 1 su bardağı çekilmiş ceviz Yarım su bardağı Hindistan cevizi 1 su bardağı sıvı yağ 4 büyük boy yumurta 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya ŞERBETİ İÇ..

Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Otomobile Motosiklet Yükleyen Adanalı 01:05

Otomobile Motosiklet Yükleyen Adanalı

Adana'da otomobilinin arka koltuğuna motosiklet yükleyerek sol kapısı açık şekilde trafikte ilerleyen sürücü, görenleri hayrete düşürdü. Mithat Özsan Bulvarı'ndan şehir merkezi yönüne doğru arka koltuğuna yüklenen motos..

  • JET TV tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Dünyanın En Büyük Labirentinde Kaybolduk 37:36

Paranormal Olaylar Dünyanın En Büyük Labirentinde Kaybolduk

Dünyanın en büyük labirenti, yeraltı mezarlığı olarak bilinen Ukrayna katakompunu keşfe çıkıyoruz.Rehberimiz orayı ne kadar iyi bilsede, çok merak yüzünden kayıp olduk ve saatlerce mahsur kaldık. En dipten yüzeye 70 basa..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sucuklu Pizza Tarifi 06:53

Sucuklu Pizza Tarifi

Hamuru için: 1 Bardak Tam Buğdat Unu 5 Gram Maya (Yarım Paket) 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker 1 Çay Kaşığı Tuz Yarım Bardak Ilık Su Üstü için: 100 gram sucuk 1 Orta boy kuru soğan 1 Orta boy domates 10 Halka Jalapeno 200 gram..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır 00:50

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır

Videodaki alet görünüşte sıradan bir sebze soyma aparatına benziyor. Aleti sebze soyma aparatlarından ayıran kısmı ise aynı tarafta bir bölme bir de kesme yüzü olması (Bir de arka kısmında soyma aparatı var, o şu an bizi..

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM VİDEO -1- 17:27

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM VİDEO -1-

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Yağmur Aşık'ın Çocukları Elinden Alındı Şok Görüntüler - Cengiz Semercioğlu İle Sabah Sohbeti 01:19

Yağmur Aşık'ın Çocukları Elinden Alındı Şok Görüntüler - Cengiz Semerc

Yağmur Aşık ağladı, Cengiz Semercioğlu'nu da ağlattı. Yağmur Aşık, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'ne konuk oldu. Çocukları elinden alınan Yağmur Aşık, tv100 canlı yayınında gözyaşlarını tutamadı. Cengiz Semercioğ..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kal Yanımda - Buğra 04:38

Kal Yanımda - Buğra

Bir şekilde unutsam ezbere bildiğim yolları Ve bu şehire varmadan şaşırsam kaybolsam bir yerde Baştan sona bilmediğim delik yok Ah bir bilsen ama bilmene imkan yok Lanetli uğursuz ne dersen de Biraz dur dinle lütfen ka..

Bücür Cadı' da Köfteci Abbas' ın Hatalı Büyüyle Değişmesi 08:46

Bücür Cadı' da Köfteci Abbas' ın Hatalı Büyüyle Değişmesi

Bücür Cadı dönemin çocukları tarafından çok sevilmişti ve güzel bir şekilde devam ediyordu.Yunus Bülbül ve Sezer Güvenirgil boşanınca Yunus Bülbül kadrodan ayrıldı ve yerine Ana Kuzusu'ndan tanıdığımız Önder Açıkalın dah..

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 5. Bölüm 2:22:48

Şampiyon 5. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnGüneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali) 2:28:54

Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali)

Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. Tarık ise Zafer’in gözünden düştüğünü bildiğinden son bir oyun oynayıp öylece ortadan yok olmayı planlar. Işık, Zafer’e gidip Tarık’tan kendilerini korumasını..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 24.Bölüm 2:29:06

Söz | 24.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 24'üncü bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..