#şekilde

Fıstıklı Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır 04:22

Fıstıklı Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır

Baklava Tarifi Malzemeler 500gr baklava yufkası 130g tereyağı 500gr toz şeker 150gr fıstık içi Yarım limonun suyu 100ml sıvı yağ(yarım su bardağı) Baklava Şerbeti Hazırlanışı 350ml suyumuzu tencereye alıyoruz şekerimizi..

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Fobilerin Üzerine Gitmek Doğru Mu 00:55

Fobilerin Üzerine Gitmek Doğru Mu

Fobilerin üzerine gitmek uygun şekilde, kişinin hazır olduğu ölçüde ve aşamalı olarak gerçekleştiği takdirde doğru ve uygundur. Tedavilerde de bu şekilde çalışılır. Kişinin hazır olmadığı bir şekilde ve boyutta fobisine ..

  • NABIZ tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

Son Kalan Film İzle 2:01:13

Son Kalan Film İzle

Filmin Konusu Sevilen oyuncu ve aynı zamanda gösterdiği oyunculuğu ile bir o kadarda başarılı olan Mark Wahlberg’in yeni filminde 2005 yılının Haziran ayında çok çok önemli bir olay anlatılıyor… “Kırmızı Kanat” isimli op..

  • Tv Series tarafından
  • 5.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..