#şeyh şamil

Belçim Bilgin Kimdir? 01:38

Belçim Bilgin Kimdir?

Şeyh Said İsyanı'nı başlatan Şeyh Said'in torunudur. Kendi ifadesine göre ise Şeyh Said, babasının dedesinin büyük ağabeyidir. Belçim adı çimen yaprağı anlamına gelmektedir. İlkokulu Ankara'da Salih Alptekin İlkokulu'n..

İşte Kafkas Dansı Aseletin Dansı Lezginka 00:58

İşte Kafkas Dansı Aseletin Dansı Lezginka

Süper Lezginka Dansı :Bayan Çıplak Ayakla Dans Ediyor . Haydi Seyredelim :-D Çeçenlerce Lovzarg, Kabardeylerce Islamey, Osetlerce Zilga, Azerilerce Qaytağı, İnguşlarca Halhar ve Kafkasya dışında Şeyh Şamil ya da Lezgink..

  • Cowboy tarafından
  • 3.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivas'ta Liseli Kızların Kavgası 01:09

Sivas'ta Liseli Kızların Kavgası

Sivas'ta Şeyh Şamil Mahallesi'nde bulunan 75'inci Yüzyıl Ortaokulu bahçesinde aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen liseli kız öğrencilerin kavgası kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Yapıldı 00:22

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Ya

SON DURUM Katar, Körfez ülkeleri arasındaki gerilimin azalması için arabuluculuk yapılmasına hazır olduğunu açıkladı.7 ülkenin Katar'la ilişkiyi kesme kararının ardından Katar'dan ilk kez net bir açıklama geldi. Reuters'..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor 01:12

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor

Myanmar ordusunun katliamlarından kaçarak Bangladeş'e sığındılar. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birkaç ülke hariç herkes acılarına sessiz kaldı. Arakanlı Müslümanlara kapılarını açan Bangladeş'in Başbakanı Şeyh Has..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura 02:05

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura

1 milyon 189 bin liralık skandal haberleşme faturasına tepkiler artarak devam ediyor. CHP'li meclis başkanlık divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in millete kestiği faturayı kendi cebinden ödemesi isteniyor. AK Partili Şamil..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Oksijen Tedavisi Hangi Hastalıklarda Kullanılır 05:25

Oksijen Tedavisi Hangi Hastalıklarda Kullanılır

Sualtı Hekimi ve Hiperbarik Uzmanı Prof. Dr. Şamil Aktaş Doktorum'da açıklıyor.....

  • NABIZ tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oksijen Tedavisi Cildi Gençleştirir Mi 02:46

Oksijen Tedavisi Cildi Gençleştirir Mi

Sualtı Hekimi ve Hiperbarik Uzmanı Prof. Dr. Şamil Aktaş: Oksijen tedavisi kozmetik amaçlı değildir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Basınçlı Oksijen Tedavisi Nedir 02:03

Basınçlı Oksijen Tedavisi Nedir

Sualtı Hekimi ve Hiperbarik Uzmanı Şamil Aktaş hastalıklarda oksijen tedavisini açıklıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TBMM'den Azerbaycan'a Destek- Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınamaya Çağırıyoruz 08:35

TBMM'den Azerbaycan'a Destek- Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınama

TBMM'den Azerbaycan'a Destek: Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınamaya Çağırıyoruz. TBMM Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım, yaptığı açıklamada Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılar..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti 02:26

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti

Kardemir Karabükspor yeni teknik direktörü Popovic ile çıktığı ilk maçı kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Kardemir Karabükspor' yaklaşık 35 dakika 10 kişi oynadığı maçta galibiyet golünü Torje getirdi.....

Uçan Daireler İstanbul'da 1955 Türk Filmi İzle 1:12:15

Uçan Daireler İstanbul'da 1955 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, iki gazetecinin başına gelen esrarengiz olaylar konu edilir. Şapşal ve Kaşar isimli iki arkadaş gazeteci olarak çalışır. Son günlerde haber yapamadıkları için müdürlerinden uyarı alırlar. Bu yüzden uçan..

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler 10:03

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler

Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ..

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı 01:07

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı Musul için başlatılan operasyon kapsamında DAEŞ’in elinden alınan Şeyh Emir köyünün, örgüt militanları tarafından adeta köstebek yuvası gibi kazıldığı ortaya çıktı. ABD’nin öncü..

00:47

"Mushaf-ı Şerif" Yeniden Basıldı

Mushaf-ı Şerif yeniden basıldı İslam yazı sanatını zirveye taşıyan ve Hattatların Piri olarak tanımlanan Şeyh Hamdullah'ın yaklaşık 500 yıl önce yazdığı ve Türkiye'deki en değerli el yazması Kur'an-ı Kerimler arasında..

Suriye'de bölgesel ateşkes 00:53

Suriye'de bölgesel ateşkes

Suriye'de çatışmalar cuma günü Halep'in güneyinde yoğunlaştı. Feth üş-Şam Cephesi ağırlıklı muhalif milisler şehrin Şeyh Said bölgesine saldırı düzenledi. İnsan hakları izleme örgütüne göre milisler bölgenin yüzde 70'e y..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi 01:13

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ve Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman El Sani Almanya'nın Wolfenbüttel kentinde bir araya gelerek ortak basın toplantısı düzenledi. Almanya Dışişleri Bakanı, kr..

Katar Talepleri Kabul Etmedi 00:50

Katar Talepleri Kabul Etmedi

Katar, bazı Arap ülkelerinin ilişkilerin yeniden normalleşmesi için dayattığı talepleri kabul etmeyeceğini açıkladı. Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, bu taleplerle ülkesinin egemenlik haklar..

Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı 02:14

Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı

Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretinin son durağı Doha'da bazı temaslarda bulunacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Uluslararası Hamad Havalimanı'nda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret..

İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı! 01:00

İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı!

İşgalci İsrail askerleri, ülkenin güneyindeki Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı El-Arakib köyündeki evleri 119'uncu kez yıktı. Köy sakinlerinden Şeyh Sayah Türki, “Biz nesilden nesile burada yaşadık..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti 00:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Bin Casim El Sani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti...

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı 02:37

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı

Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz Al-i Şeyh'in 'İsrail'e karşı savaşmanın caiz olmadığı' yönündeki fetvası soru işaretlerine yol açarken, Mümtahine Suresi'nde İslam'la savaşanlar için yer alan Kim onları dost edinirse o..