#şiddete

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması 03:28

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması

ABD'den, Türk korumalara yönelik 'yakalama kararı' açıklamasıABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçiliği önündeki kavgayla ilgili olarak 12 T..

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya 02:58

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya

Akdeniz Üniversitesi Lgbti topluluğu Pembe Caretta, Onur Yürüyüşü düzenledi. Okulda, işte, mecliste, eşcinseller her yerde , Dünya yerinden oynar ibneler özgür olsa , Travestiyiz, buradayız, alışın gitmiyoruz slogan..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gülşen'den:Gidip Kapıya Dayanacaktım 00:35

Gülşen'den:Gidip Kapıya Dayanacaktım

Dün gece 7. Büyük Ankara Festivali'nde verdiği konser öncesinde bebeğiyle beraber kaldığı otelde aile için şiddete tanıklık eden Gülşen, Gidip kapıya dayanacaktım dedi. Pop sanatçısı Gülşen, dün gece Ankara'da verdiği ..

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakan'a Destek Videosu, Myanmar Güzellik Kraliçesini Tacından Etti 03:41

Arakan'a Destek Videosu, Myanmar Güzellik Kraliçesini Tacından Etti

Güzellik kraliçesi Shwe Eain Si'nin tacı, Myanmar hükümetinin terör örgütü olarak nitelendirdiği Arakan Royingha Kurtuluş Ordusuna ait videoyu paylaşmasının ardından geri alındı. Myanmar güzellik kraliçesinin Miss Univer..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Yazıklı Kanguru 00:18

Yazıklı Kanguru

Boksörlük de çok iyi olan kangurular dayak yiyince şok geçiriyorlar galiba. Hayvana şiddete hayır efenim..

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkeklerin Giremediği Kadınlar Köyü 01:26

Erkeklerin Giremediği Kadınlar Köyü

Nijerya'da 1990 yılında Rebecca Lolosoli tarafından kurulan Umoja Köyü'nün sakinleri şiddete maruz kalan kadınlardan oluşuyor...

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:57

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Denizde şiddetli fırtınaya yakalanan bir çift aklını kaçırmış bir adam ve psikolojik bozuklukları olan oğlunun yaşadığı gözlerden uzak bir kara parçasına sığınmak zorunda kalır. Zorla alıkonulan, dövülen ve cins..

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak ka..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Velayet Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:10

Velayet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Julien'in annesi ile babası yeni boşanmıştır. Ortak vesayet altındaki Julien, annesinin şiddete meyilli olarak yansıttığı babasıyla aşırı korumacı annesi arasında kalınca durumu kontrol altına almaya karar verir...

Uber Şoföründen Yolcuya Darp 02:12

Uber Şoföründen Yolcuya Darp

Atatürk Havalimanı'na gelmek üzere Uber'e binen kadın yolcu ile şoför arasında ücret tartışması çıktı. İddiaya göre yolcudan 220 lira isteyen şoför, parayı alamayınca şiddete başvurdu. Darp edilen kadın yolcu kanlar için..

Erol Evgin İsyan Etti 07:39

Erol Evgin İsyan Etti

Yakın zamanda Altın Düetler 2 albümünü çıkaran Erol Evgin sanatta 50.yılını kutluyor! 50.Yıl kapsamındaki Türkiye Turnesinin Sapanca durağında Magazin Burada'ya konuştu... 11. si yapılan Kırkpınar festivalinde sahne ala..

  • BETA tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman

Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması içi..

Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Kadınlar Günü’nde eşi tarafından darp edilen kadın hastanelik oldu 01:24

Kadınlar Günü’nde eşi tarafından darp edilen kadın hastanelik oldu

Karabük’te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde eşi tarafından şiddete uğrayan Derya D. hastanelik oldu...

Gelin dövdü, Gelinin gelini kaydetti 02:33

Gelin dövdü, Gelinin gelini kaydetti

Müge Anlı’nın mercek altına aldığı Fadime Arslan olayında vicdansızlığın görüntülerine yenileri eklendi. Müge Anlı kayınvalidesini döven kadına da şiddete sessiz kalan eşe de ateş püskürdü..

Karısını döverken komşularından dayak yedi! 01:02

Karısını döverken komşularından dayak yedi!

Avcılar’da dükkanda eşini dövmeye kalkan esnaf, komşu esnaftan dayak yedi. İddiaya göre, şiddete maruz kalan kadının kız kardeşinin ‘‘Ablamı dövüyor’’ diye bağırması üzerine pasajdakiler yardıma koştu. Taraflar arasında ..

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış 05:05

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yeni teklisi Gel Güzelim Gel in 10 günde 4 milyondan fazla izlendiğini söyleyen Aydın, Reynmen hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Geçtiğimi..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..