#şirketi mikoyan

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı 08:13

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı

İstanbul'da etkili olması beklenen dolu yağışı nedeniyle otomobillerini korumak isteyen vatandaşların kamuoyunda patpat olarak bilinen balonlu naylonlara yönelmesi fiyatları arttırdı. Otomotiv şirketi sahibi Özkan Bene..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Yeniden Yak 04:49

İbrahim Başaran - Yeniden Yak

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session) 04:20

Emir Can İğrek - Dargın (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Oğuzhan Koç - Bence de Zor 02:43

Oğuzhan Koç - Bence de Zor

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan aydın Kayıt & Editing: Adnan Telkıvıran Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hypers Prodüksiyon Şirketi..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video) 03:35

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video)

Söz / Lyrics: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Müzik / Music: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Mix & Mastering: Barış Büyük Menajerlik / Manager: Hypers Yapım Şirketi / Production: Hyp..

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video) 02:24

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hype Music Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Genel Koordinatör: Aytaç Bilgin Görü..

Antalya’daki yangında 3 Be-200 uçağı görev yapıyor 01:52

Antalya’daki yangında 3 Be-200 uçağı görev yapıyor

Rusya’nın Türkiye Büyükelçiliği, Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden yangında üç Rus Be-200 yangın söndürme uçağının görev yaptığını bildirdi. Büyükelçiliğin Twitter’daki açıklamasında, “Türkiye’nin güneyinde çıka..

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama 00:16

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki kimya şirketi BASF'nin tesislerinde patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı söyleniyor...

Adın Geçer (Dursun Ali Erzincanlı) 12:03

Adın Geçer (Dursun Ali Erzincanlı)

Adın Geçer (Dursun Ali Erzincanlı) Dursun Ali Erzincanlı Türk sanatçı ve şair. Vikipedi Doğum: 1969, Erzurum Çalıştığı müzik şirketi: Marmara Müzik Ebeveynleri: Osman Erzincanlı, Meliha Erzincanlı..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dursun Ali Erzincanlı Hayber Fırtınası 09:57

Dursun Ali Erzincanlı Hayber Fırtınası

Dursun Ali Erzincanlı Hayber Fırtınası Dursun Ali Erzincanlı Türk sanatçı ve şair. Vikipedi Doğum: 1969, Erzurum Çalıştığı müzik şirketi: Marmara Müzik Ebeveynleri: Osman Erzincanlı, Meliha Erzincanlı..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi 07:04

Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi

Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi Dursun Ali Erzincanlı Dursun Ali Erzincanlı Türk sanatçı ve şair. Vikipedi Doğum: 1969, Erzurum Çalıştığı müzik şirketi: Marmara Müzik Ebeveynleri: Osman Erzincanlı, Meliha Erzincan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975) 03:05

Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975)

Albüm Adı / Album Name: AJDA Yıl / Year:1975 Label / Plak Şirketi: İstanbul Plak 1. Sana Neler Edeceğim 2. İnanmam 3. Tanrı Misafiri 4. Haram Olsun Bu Aşk Sana 5. Sana Ne Kime Ne 6. Palavra Palavra 7. Nasılsın İyi Mis..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Her Zamanın En Hızlı Kara Aracı Saatte 1300KM Harika Birşey 04:00

Her Zamanın En Hızlı Kara Aracı Saatte 1300KM Harika Birşey

'Bloodhound' Her Zaman En Hızlı Kara Aracına Sahip Olmaya Hazırlandı:Saatte 1300km hız Müthiş mühendislerden oluşan bir ekip, tüm zamanların en hızlı kara araçları yaratmaya çalışıyor. Şu anki karada hız rekoru, İngiliz ..

  • Cowboy tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Küçük Gece Kulübü -TeleDisko 01:30

Dünyanın En Küçük Gece Kulübü -TeleDisko

Teledisko dünyanın en küçük gece kulübü olarak karşımıza çıkıyor. Berlin'in gözde Friedrichshain-Kreuzberg semtinde bulunan yeniden tasarlanmış bir telefon kulübesi olan ve Alman telekomünikasyon şirketi Deutsche Telekom..

  • Cowboy tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Karmaşık Rube Goldberg Makinesiyle Bir Yılbaşı Ağacını Aydınlatın! 04:44

Dünyanın En Karmaşık Rube Goldberg Makinesiyle Bir Yılbaşı Ağacını Ayd

Scandiweb isimli bir Letonya şirketi, geçtiğimiz günlerde büyük bir yılbaşı ağacını yakmak için 412 adımlı bir cihaz tasarlayıp dünyanın en büyük ve en karmaşık Rube Goldberg makinesini yaparak Guinness Dünya Rekoru'na l..

  • Cowboy tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nanoteknolojik pil üretime hazır 00:56

Nanoteknolojik pil üretime hazır

Çek şirketi HE3DA piyasaya sürülmeye hazır olan Nanoteknolojik pili tanıttı. Pil yenilenebilir enerjiden elde edilen enerjiyi depoluyor...

Avatar Dünyası Gerçek Oldu! 02:30

Avatar Dünyası Gerçek Oldu!

ABD’deki Disney Dünyası’nda ‘Avatar’ filminden ilham alınarak hazırlanan tema parkı açılıyor. Disney şirketi, 2017 yazında açılacak olan Avatar parkı Pandora’nın tanıtım videosunu yayınladı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Giysi katlama makinesi iki ay içinde piyasada 02:27

Giysi katlama makinesi iki ay içinde piyasada

Birçok kişinin hayalindeki bir robot, 10 yıllık çalışma sonunda gerçek oldu. Japonya merkezli Seven Dreamers şirketi tarafından üretilen Laundroid , Las Vegas'taki CES teknoloji fuarında tanıtıldı. BBC'ye konuşan Seven ..

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası 05:56

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası

Memleket Meselesi programında Türkiye'nin referandum hafızası ele alındı. 1961'den 2017'ye kadar tüm referandumlarda alınan sonuçlar ve günümüze kadar ne gibi etkileri olduğu anlatıldı. A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil..

Bozuk Çıkan Buzdolabını Cenaze Arabasıyla İade Etti 00:56

Bozuk Çıkan Buzdolabını Cenaze Arabasıyla İade Etti

İngiltere'de bir cenaze şirketinde yönetici olarak çalışan Rafael Learmonth, satın aldığı buzdolabı bozuk çıkınca ürününü geri almayan şirkete karşı tüketici ilginç bir tepki gösterdi..

Emma Watson'lı The Circle'dan Yeni Fragman Geldi 02:26

Emma Watson'lı The Circle'dan Yeni Fragman Geldi

Emma Watson ve Tom Hanks'in başrollerini paylaştığı The Circle'dan yeni fragman geldi. Dünyanın en büyük teknoloji ve sosyal medya şirketi için çalışmaya başlayan Mae'yi oynayacak olan Watson önüne çıkan fırsatı değerlen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017) 02:19

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017)

New York onun hakkım ve aile şirketi kurtarmak için belirlenen bir uçak kazasında öldüğü sanılıyor olan on beş yıl sonra, Danny Rand (Finn Jones) gizemli döner. Uzun mukadder düşman New York'ta yükselir Ancak, bu yaşam s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
RESİDENT EVİL_ SON BÖLÜM FİLMİ İZLE 02:25

RESİDENT EVİL_ SON BÖLÜM FİLMİ İZLE

Resident Evil: Son Bölüm Filminin Özeti Önceki filmdeki olayların hemen ardından, Alice’i insanlığın zombilere karşı verdiği savaştan sağ olarak kurtulan tek kişi olarak görürüz. Alice, şimdi kâbusun başladığı yere, Raco..

  • PengoTV tarafından
  • 2.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması 02:23

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 44 kişi hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı. CHP'li Sarıyer Belediyesi'nin FETÖ'den tutuklu danışmanlık şirketi s..