#şirketi mikoyan

Yaklaşık 60 Kilometre Hızla Duran Bir TIR'a Arkadan Çarpan Araca Ne Olur? 01:02

Yaklaşık 60 Kilometre Hızla Duran Bir TIR'a Arkadan Çarpan Araca Ne Ol

Araçlara çarpma testi uygulayan Insurance Institute for Highway Safety, Kısaca IIHS sigorta şirketi Chevrolet Malibu aracına TIR'ın altına girme testi uyguladı. Yaklaşık 60 kilometre hız ile duran bir TIR'a arkadan çarpa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paramparça 95. Bölüm 2. Fragmanı 01:13

Paramparça 95. Bölüm 2. Fragmanı

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 95. bölümü ile 13 Mart Pazart..

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi 02:00

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi

Afrika'nın en yoksul ülkelerinden Somali'de yaşanan kuraklık ve ölümler Hollywood yıldızlarını harekete geçirdi. Somali'ye uçuş yapan tek batılı havayolu şirketi Türk Hava Yolları olunca, ünlü komedyen Ben Stiller, THY’n..

Paramparça 97. Bölüm Fragmanı 01:12

Paramparça 97. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 97. bölümü ile 27 Mart Pazart..

Mahmut Tuncer Kimdir? 01:36

Mahmut Tuncer Kimdir?

Doğum:5 Mayıs 1961 (55 yaşında) Şanlıurfa, Türkiye Tarzlar Türk halk müziği, Arabesk Meslekler Şarkıcı, besteci, oyuncu ve sunucu, eski futbolcu Çalgılar Zurna Etkin yılları:1980-günümüz Müzik şirketi:İdobay..

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Uzay Uçuşlarında Bir İlk_ Yeniden Kullanılabilir Roket 00:59

Uzay Uçuşlarında Bir İlk_ Yeniden Kullanılabilir Roket

Amerikan SpaceX şirketi ilk kez daha önce kullanılmış bir roketi uzaya fırlattı. Uzaya bir uydu taşıyan roket ilk uzay yolculuğunu 2016 Nisan'ında yapmıştı...

  • Umut Tv tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avio Halka Açıldı - Economy 01:46

Avio Halka Açıldı - Economy

İtalyan uydu fırlatma şirketi Avio halka açıldı. Avrupa'nın SpaceX'i olarak bilinen şirket operasyonlarını büyütmek için gerekli olan finansmanı halka arzla elde etmeyi amaçladığını açıklamıştı. Arz öncesinde Cinven'in..

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden 00:41

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum 00:29

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Elektrikli Araçları Kablosuz Şarj Eden Yol Geliştirildi 01:00

Elektrikli Araçları Kablosuz Şarj Eden Yol Geliştirildi

ElectRoad şirketi elektrikli araçları sürüş esnasında kablosuz şarj eden teknoloji geliştirdi. Elektromıknatıslar kullanılarak ve yollara gömülü ve araçların alt bölümündeki bakır plakaların güç üretmesi sonucunda çalışı..

Toronto'nun Bir Kısmı Çok Daha Akıllı Hale Gelecek ( Smartcity) 00:56

Toronto'nun Bir Kısmı Çok Daha Akıllı Hale Gelecek ( Smartcity)

Sidewalk Labs'u, internet çağındaki şehir ortamlarını tamamen yeniden düşünmek isteyen bir şirkettir. Hedeflerini test etmek için Google kardeş şirketi son zamanlarda Toronto'da 12 dönüm arazi geliştirmeye başvurarak sıf..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi 01:28

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi National Geographic, Londra'da düzenlediği sergide insanların Mars'ta yaşayacağı evin konseptini sergiledi. İnsanların Mars'ta yaşaması ve koloni kurması gibi planlar son gün..

2017'nin En Tuhaf Hırsızlığı- 30.000 Prezervatif Çalındı! 00:21

2017'nin En Tuhaf Hırsızlığı- 30.000 Prezervatif Çalındı!

Las Vegas'ta gerçekleşen soygunda, hırsızlar LELO'ya ait bir depodan 30.000 prezervatif çaldı. İsveç merkezli seks oyuncağı şirketi olan LELO güvenlik kamerası görüntülerini Twitter'dan paylaşırken, ufak da bir not düştü..

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simit Sarayı, Komşufırın'ı Satın Almak İstiyor 00:40

Simit Sarayı, Komşufırın'ı Satın Almak İstiyor

Dünya Gazatesi Yazarı Kerim Ülker bugünkü yazısında Simit Sarayı'nın Komşufırın'ı satın almak için görüşmeler yaptığını kaleme aldı. İşte Ülker'in yazısının ilgili bölümü: Unlu mamulde Türkiye'nin iki büyük şirketi satış..

Süpersonik Uçaklar Geleceğin Teknolojisi 02:05

Süpersonik Uçaklar Geleceğin Teknolojisi

2333 kilometre yükseğe çıkacak şekilde tasarlanan XB-1 isimli süpersonik jet şimdiye dek dünyanın gördüğü en hızı sivil uçağı olacak. Colorado şehrinde havacılık alanında faaliyet gösteren Boom Techonologies isimli giriş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robot Teknolojisi 03:30

Robot Teknolojisi

Bu robot şef 2017 yılında üretim hattına girdiğinde, 120 sensör ve 20 motor sayesinde 2000 farklı yemek hazırlayabilecek. Londra’da kurulan Moley Robotics isimli girişim şirketi tarafından geliştirilen robot şef yemeğin ..

  • PengoTV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri 00:58

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri

Japonya'da Fukuşima açıklarında 7.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, nükleer santrallerdeki faaliyetler durduruldu. Japonya'nın kuzeydoğu sahilindeki Fukuşima kenti açıklar..

  • Cowboy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Fransız Vivendi ile Berlusconi'nin Mediaset'i Arasında Hisse Krizi 00:45

Fransız Vivendi ile Berlusconi'nin Mediaset'i Arasında Hisse Krizi

Avrupa’nın en büyük medya şirketlerinden Paris merkezli Vivendi, İtalyan medya grubu Mediaset’in yüzde 12,32 hissesini satın aldığını ve bu şirketteki hisselerinin oranını yüzde 20’ye çıkarmayı planladığını açıkladı. Yü..

Amerikan Şirketinin Yeni Çıkan Multicopteri 01:18

Amerikan Şirketinin Yeni Çıkan Multicopteri

Yeni çıkardıkları multikopteri test eden amerikan şirketi eğlenceli bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye’de Sadece 100 Kişi Olsaydı Nasıl Olurdu? 06:09

Türkiye’de Sadece 100 Kişi Olsaydı Nasıl Olurdu?

Konda isimli araştırma şirketi, ülkemiz hakkında bilmediğimiz bazı konularla ilgili farklı bir yola başvurmuş, ülkemiz nüfusunu 100 kişi üzerinden anlatmaya çalışmış...

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı 00:57

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı

Çin'de binden fazla robot, dünya rekoru kırmak için birlikte dans etti. WL Intelligent Technology şirketi tarafından üretimi gerçekleştiren 1.069 Dobi adlı robotu aynı anda dans eden en fazla robot rekorunu kırmak için..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı 01:45

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı

Çin'de binden fazla robot, dünya rekoru kırmak için birlikte dans etti. WL Intelligent Technology şirketi tarafından üretimi gerçekleştiren 1.069 Dobi adlı robotu, Aynı anda dans eden en fazla robot rekorunu kırmak i..

  • JET TV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce