#şirketi mikoyan

New York'un 1911 Yılından Ait Günlük Yaşamından Muhteşem Görüntüler 07:45

New York'un 1911 Yılından Ait Günlük Yaşamından Muhteşem Görüntüler

Svenska Biografteatern isimli İsveç şirketi tarafından 1911 yılında kaydedilen görüntülerle New York'un günlük yaşamına tanıklık edeceğiniz. Guy Jones'un yeniden düzenlediği görüntüler hızlandırıldı ve ses eklendi...

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 6 yıl önce
THY Dünyada Bir Numaralı Şirket Olacak 02:04

THY Dünyada Bir Numaralı Şirket Olacak

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Biz her zaman Türk insanının gurur duyacağı, başını dik tutacağı bir şirket olmak zorundayız. Biz THY'yi dünyanın bir numaralı şirketi haline getirmek zorundayız, bu şekilde bu..

Küçük Filistinli Dünya Liderlerini İftara Davet Ediyor 03:39

Küçük Filistinli Dünya Liderlerini İftara Davet Ediyor

Her yıl Ramazan ayına özel klipler hazırlayan Ürdünlü reklam şirketi bu yılki klibinde Filistinli küçük bir çocuğun dünya liderlerine yaptığı iftar davetini ele alarak, Filistin ve Suriye'yede Müslümanların yaşadığı sıkı..

Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım 00:36

Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım

7 Oca 2014 tarihinde yayınlandı Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü ge..

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak 00:31

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması! 04:42

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması!

Mehmet, babası Oğuz tarafından zorla evlendirilmek istediği Melisa'ya onu istemediğini kanıtlarcasına Yaren'i öper! Yaren neye uğradığını şaşırır. Önce Mehmet'i tokatlar, sonra da şirketi terk eder. Mehmet de peşinden çı..

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınırsızlar Kulübü Film İzle 1:56:56

Sınırsızlar Kulübü Film İzle

Sınırsızlar Kulubü hd izle, Ron Woodroof’un hayatını anlatan film uyuşturucu bağımlısı biridir. Seksenli yılların sonlarında kendisinde bir hastalık belirtisi çıkarak hastaneye giden ron AIDS hastası olduğunu öğrenecekti..

  • Tv Series tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızlı Ve Korkusuz Film İzle 1:25:10

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle

Hızlı ve korkusuz – vehicle 19 full izle - türkçe dublaj izle, full ... Filmin Konusu Michael Woods (Paul Walker) şartlı tahliye ile hapisten çıkan bir adamdır ve sevdiği kadını görebilmek için şartlı tahliye kuralların..

  • Tv Series tarafından
  • 3.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızgın Yolcuları İndiremeyen Pilot Uçakta Soğuk Hava Estirdi 00:44

Kızgın Yolcuları İndiremeyen Pilot Uçakta Soğuk Hava Estirdi

Yolcuları uçaktan inmeye zorlamak için sıradışı yöntemler kullanan Air Asia Havayolu şirketi pilotu tepki topladı…..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelin Damat Kavga Etti Antalya'da 5 Milyon Dolarlık Düğün 02:00

Gelin Damat Kavga Etti Antalya'da 5 Milyon Dolarlık Düğün

Son zamanlarda Hinduların favori düğün lokasyonu. Turizm şirketi yöneticisi Bünyat Özpak, 2014 yılından itibaren ciddi bir tanıtım atağı yaptıklarını vurguladı ve belki de Antala'da yapılacak en görkemli düğünün, geli..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle 02:35

Zuhal Topal'ın Yeni Programı Belli Oldu Gelinlerle

Zuhal Topal'ın yeni programı belli oldu! Gelinlerle kayınvalideleri yarıştıracak! İzdivaç programlarının sevilen ismi oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, farklı bir projeyle ekranlara dönüyor. Bir çok ülkede yayınlanan, düny..

  • BETA tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Asur Evden Eve Nakliyat 01:41

Asur Evden Eve Nakliyat

diyarbakrı şehir içi şehirler arası evden eve nakliyat hizmetleri taşımacılık şirketi https://www.diyarbakirasurnakliyat.com..

THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

 Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniden Aynı Dizide Buluşuyor 00:59

Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniden Aynı Dizide Buluşuyor

Ezel' dizisinde başrol oynayan Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu, yeni başlayacak olan 'Fatih' dizisinde yeniden bir araya gelecek. Fatih' dizisiyle ekrana dönecek olan Kenan İmirzalıoğlu'na, Ezel dizisindeki Eyşan karakt..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor 00:59

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor

Avrupa’daki zehirli yumurta krizi, Fransa’daki waffleslara da sıçradı. Fransa, Avrupa’yı sarsan böcek ilaçlı yumurta krizinin ardından satışı iptal edilen ve piyasadan toplatılan ürünler listesine 17 farklı waffles marka..

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taşla Cam Kırıp Saniyeler İçinde Soygun Yaptılar 04:17

Taşla Cam Kırıp Saniyeler İçinde Soygun Yaptılar

Diyarbakır'da bir GSM şirketi bayisine, camını kırarak giren 2 kişi, 15 bin lira değerinde 3 cep telefonu alarak kaçtı...

Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar 01:36

Elektrik arızasını gidermek için Zap Deresi'ni aşıp, dağa tırmandılar

Hakkari'de Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) arıza ekipleri, zarar gören yüksek gerilim hatlarını onarmak için hem dondurucu soğukla hem de zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor..

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle 1:41:16

A Good Rain Knows Türkçe Altyazılı Kore Film İzle

A Good Rain Knows Konusu Dong-ha, 2008 depremi ardından Çin'in Chengdu kentinin yeniden yapılandırılmasına yönelik inşaat projeleri gerçekleştirmek amacıyla şirketi adına bir iş seyahatine çıkmış 30'larında bir Koreli er..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.416 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın- Eski Sevgili Halukun Korkulu Rüyası Oluyor! 06:02

Çocuklar Duymasın- Eski Sevgili Halukun Korkulu Rüyası Oluyor!

Çocuklar Duymasın 8. Bölüm'de; Haluk, sosyal medya kurbanı oluyor ve eski sevgilisi ortaya çıkıyor. Eski sevgili Sevgi, eve kadar gelince olayların rengi değişiyor! Çocuklar Duymasın son bölümde, Haluk'un sosyal medyada ..

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

Astronotlar Devasa Robotik Kol İçin İş Başında 01:39

Astronotlar Devasa Robotik Kol İçin İş Başında

10 Ekim Salı günü NASA astronotları Randy Bresnik ve Mark Vande Hei uzay gemisinin robotik kollarından birini tamir etmek için Uluslararası Uzay İstasyonunun dışına çıktı. Canadarm2 Kanada Uzay Şirketi tarafından yapılm..

‘Kan Tazısı' Tüm Zamanların En Hızlı Kara Aracı Olması 04:00

‘Kan Tazısı' Tüm Zamanların En Hızlı Kara Aracı Olması

A TEAM of intrepid engineers are attempting to create the fastest land vehicle of all time. The current land-speed record was made in 1997, when the British Royal Air Force achieved an incredible speed of 763mph. But now..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Libya'da paralı Rus askerlerini taşıyan helikopter düştü- 4 ölü 00:11

Libya'da paralı Rus askerlerini taşıyan helikopter düştü- 4 ölü

Libya'nın Sukne kentinde Rus güvenlik şirketi Wagner'e bağlı paralı askerleri taşıyan bir helikopterin düşmesi sonucu 4 paralı asker öldü...

Dolu Mağduru Araç Sahiplerine Kasko Uyarısı 05:20

Dolu Mağduru Araç Sahiplerine Kasko Uyarısı

Doludan hasar gören araçların kasko dahilinde onarımlarının yapılabileceğini söyleyen sigorta şirketi üst yöneticisi Çiftçi, “Hasarın oluştuğu günden itibaren 5 iş günü içerisinde sigorta şirketlerine başvuruda bulunulma..

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor! 02:35

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor!

Türk bilim insanlarının kurucusu olduğu Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech'in, ABD'li ilaç firması Pfizer ile birlikte geliştirdiği aşı, tüm dünyada büyük ses getirdi. Peki bu aşı neden önemli? Ne kadar zamanda ne kada..

Korona Aşısının Fiyatı Belli Oldu 01:11

Korona Aşısının Fiyatı Belli Oldu

BioNTech ile ABD merkezli ilaç şirketi Pfizer'ın geliştirdiği koronavirüs aşısının fiyatı belli oldu. İki doz halinde uygulanan aşının maliyeti açıklandı. Aşının tanesinin yaklaşık 280 liraya denk geldiği belirtildi...

'Askıda yemek var' 02:40

'Askıda yemek var'

BİR YEMEK ŞİRKETİ İLE EVSİZLERE DESTEK VEREN BİR DERNEK GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ... TAM DA BU SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 'ASKIDA YEMEK' PROJESİ BAŞLATTI... ŞİMDİ GELİN ONLARA KONUK OLALIM... MUTFAK AŞAMASI..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.749 görüntüleme
  • 7 yıl önce