#şişli belediyesi

Sivil Ekiplerden Park Ücreti İsteyince Yakayı Ele Verdi 00:30

Sivil Ekiplerden Park Ücreti İsteyince Yakayı Ele Verdi

Şişli'de araçlarını park etmek isteyen vatandaşlardan ücret istediği tespit edilen şahıs, sivil polise yakalandı...

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı 02:26

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Kadıköy'e, Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz” dedi. Kon..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü 02:33

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü

29 Ekim Kutlamasında Skandal Görüntü CHP'li Bursa Nilüfer Belediyesi'nin yaptırdığı Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutlamaları sırasında büyük bir skandala imza atıldı. Özlüce İlkokulu'nda, 29 Ekim kutl..

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı 02:03

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı Yurt dışından 2,3 milyon avro bedelle ithal edilen tramvayın emsalini, Bursa'da faaliyet gösteren yerli bir firmaya 1,6 milyon avro karşılığında ürettiren Samsun Büyükşehir Belediye..

Mama Verilen Köpeklerin Mutluluğu 01:42

Mama Verilen Köpeklerin Mutluluğu

Maltepe'de etkili olan kar yağışında mahsur ve aç kalan hayvanlarının yardımına Maltepe Belediyesi ekipleri yetişti. Maltepe Belediyesi ekiplerinin mama verdiği köpekler, sevinçlerini görevlilerin üzerine atlayarak göste..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Sevgililer Günü İçin Anlamlı Klip: En Değerli Hediye Sevginiz 01:14

Sevgililer Günü İçin Anlamlı Klip: En Değerli Hediye Sevginiz

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediyesi, Sevgililer Günü için bir klip hazırladı. Klipte hediyeden başka bir şeye ifade etmeyen bu özel gün için güzel bir mesaj verildi; ihtiyacımız olan tek şey sevgi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Talimatı Verdi Hollanda İle o Anlaşma Fesh Ediliyor 01:55

Erdoğan Talimatı Verdi Hollanda İle o Anlaşma Fesh Ediliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'nın diplomatik skandalının ardından, Rotterdam belediyesi ile İstanbul arasındaki kardeş şehir anlaşmasının tek taraflı feshedilmesi için talimat verdiğini açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı Erd..

Mardin'de HDP'li Eşbaşkan Tutuklandı 00:26

Mardin'de HDP'li Eşbaşkan Tutuklandı

Mardin Artuklu Belediyesi eski Eşbaşanı HDP’li Sevinç Bozan Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca ve Mardin İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklandı...

Tuzla Bilim Şenliği Başladı 05:05

Tuzla Bilim Şenliği Başladı

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen Bilim Şenliği'nde lise öğrencileri tarafından yapılan bilim ve teknoloji ürünü projeler sergilendi...

Yeşilırmak'ta Gondol Sefası Yapılacak 02:07

Yeşilırmak'ta Gondol Sefası Yapılacak

Tokat Belediyesi tarafından yürütülen Kanal Tokat Projesi kapsamında kentin ortasından geçen Yeşilırmak'ın turizme kazandırılması ve gondollarla seyahat edilmesi planlanıyor...

Engelli Öğrencinin Servis Sevinci 01:00

Engelli Öğrencinin Servis Sevinci

Şanlıurfa'da engelli olduğu gerekçesiyle servis firmaları tarafından okula götürülmediği iddia edilen öğrenci, Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen araç sayesinde eğitimine devam etmenin mutluluğunu yaşıyor...

Ebubekir Okusun Diye Seferber Oldular 00:50

Ebubekir Okusun Diye Seferber Oldular

Konya'da okul servisinin taşımak istemediği bedensel engelli Ebubekir'in okuma azmi yarıda kalmasın diye Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri gönüllü oldu. Zabıta ekipleri, haftanın üç günü genci, evind..

Kaldırım Çalışması Zabıta Ekiplerini Karşı Karşıya Getirdi 01:37

Kaldırım Çalışması Zabıta Ekiplerini Karşı Karşıya Getirdi

İstanbul’da kaldırım çalışması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Zabıta Ekipleri ile Beşiktaş Belediyesi Zabıta Ekipleri karşı karşıya geldi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken gerginlik büyümeden s..

Adana 2019'a Girdi 01:08

Adana 2019'a Girdi

Tüm dünya 2018'e girerken Adanalılar 2019'u kutladı. Sosyal medyada 2019 mesajları paylaşan Adanalılara, Seyhan Belediyesi de eklendi. Seyhan Belediyesi twitter hesabından Hoşgeldin 2019 mesajı paylaştı. Sosyal medyada..

  • JET TV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muratpaşa siperlikli maske üretimi yeniden başladı 01:55

Muratpaşa siperlikli maske üretimi yeniden başladı

Muratpaşa Belediyesi, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) yeniden siperlikli yüz maskesi yapımına başladı. Salgının ilk döneminde 63 bin 700 maske üretip aralarında sağlık kurumlarının da bu..

Vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet İBB tarafından kaldırdı 03:29

Vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet İBB tarafından kaldırd

Pendik’te vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet, İBB yetkilileri tarafından ansızın kaldırıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Pendik Belediyesi kuruyor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaş hizmet alma..

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı 04:44

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı

Beylikdüzü Belediyesi karla mücadele ekipleri, zorlu kış şartları öncesi kar yağışının sıkıntılara yol açmaması amacıyla ilçenin yol ve kaldırımlarını araç ve yayalar için daha güvenli ve elverişli hale getirmek için haz..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı 01:01

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı Son dakika gelişmesi... Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve eski BDP Batman milletvekili Ayla Akat Ata, çıkarıldığı mahkeme tara..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı 01:42

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı İçişleri Bakanlığı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ı görevden uzaklaştırdı Bakanlıktan yapılan açıklamada, Mardin ..

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar 00:44

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar Esenyurt'ta bir imalathanede çöplerden toplanan ekmeklerin kurutularak un haline getirildiği ve pasta, ekmek gibi unlu mamuller yapılmak üzere pastahanelere satıldığı tes..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı 02:51

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı

Emre Belözoğlu, ''Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın Milli Takım olayı çok büyütülecek bir konu değildi, yapmam gerekeni yaptım'' dedi. Kariyeri ile ilgili de konuşan Emre Belözoğlu, ''Bu sene sonunda futbolu bırakmayı düşünü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir 11:30

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir

Sivas Belediyesi konuşan bank uygulaması ile Sivas’ın yetiştirdiği ünlü ozanları kendi sesleri ile halkla buluşturdu. Sivas Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent meydanın..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..