#şişli belediyesi

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Davullu Zaralı Festival 04:12

Davullu Zaralı Festival

Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’ne konuk olan tanınmış sanatçı Zara Kırıkkalelilere unutulmaz anlar yaşattı. Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali binlerce Kırıkkaleliyi Yahşihan 15 Temmuz Dem..

  • ANKA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Darbukaya Kafası Sıkışan Çocuk 02:22

Darbukaya Kafası Sıkışan Çocuk

Bağcılar'da darbukaya kafası sıkışan 1 yaşındaki B. Y'yi İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurtardı. Bağcılar'da, oyun oynadığı sırada babasına ait darbukaya kafası sıkışan 1 yaşındaki B.Y., İstanbul Büyükş..

  • JET TV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı 01:39

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalara karşı bir dizi önlem aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramaza..

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 01:14

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyad

Artvin'in Borçka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan alıntılı paylaşımda dünyaca ünlü aksiyon filmlerinin yönetmeni Christopher Nolan'ın ilçede film çektiği yönündeki mizansen anonsta yöre şiveli 'silah atışla..

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..

Çin'in Havadan Görüntülerini İzlerken Kendinizi Orada Gibi Hissedeceksiniz! 04:02

Çin'in Havadan Görüntülerini İzlerken Kendinizi Orada Gibi Hissedeceks

Stef Hoffer'ın çektiği görüntülerde kendinizi sanki Çin'deymiş gibi hissedeceksiniz. Ülkenin doğal güzelliklerini, şehrin sisli yaşantısını, kumlu tepelerini, pirinç tarlalarını, gecekondularını ve Çin'in daha bir çok ta..

  • Cowboy tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Yumruk Attığı Polis Kurtardı 01:02

Yumruk Attığı Polis Kurtardı

İstanbul Şişli'de trafikte çıkan kavgayı ayırmak isteyen polis memuru şoförden yumruk yedi. Olayı gören vatandaşlar araçlarından inerek şoförü linç etmeye çalıştı. Şoförü vatandaşların lincinden yumruk attığı polis memur..

Göz Göre Göre Kaza Geliyorum Diyor : Talihsiz Şoför 00:22

Göz Göre Göre Kaza Geliyorum Diyor : Talihsiz Şoför

Sürekli sessiz yarışan kazanır mı ? Rusyada her taraf sisli ,görüşme mesafesi sıfır ve yer karlı iken sessizce sollama yapan yolcunun başına neler geldi ,talihsiz Şöför Acele Gitme Eceline Gidersin :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seren Serengil Kimdir? 01:57

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil Türk sunucu, şarkıcı ve oyuncu. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Öztürk Serengil'in kızıdır. Doğum: Şişli, İstanbul Ebeveynleri: Öztürk Serengil, Nevin Teoman Eşi: Musa Aytun (e. 2006–2010), Cengiz İmren (e. 2002–..

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti 01:16

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen gösteriler olaylı geçti. Bakırköy ve Şişli'deki gösterilerde gerginlik çıktı. Çıkan arbedede polis havaya ateş açtı...

Tren Yoluna Dalan Tırın İkiye Bölünmesi 01:18

Tren Yoluna Dalan Tırın İkiye Bölünmesi

Uyarı levhalarının bozulduğu karlı ve sisli yolda treni fark edemeyen tır raylardan geçmeye çalışıyor. Gerisini buyurun izleyin...

  • JET TV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatoş ve Emir Sarıgülün Muhteşem Evleri 01:05

Fatoş ve Emir Sarıgülün Muhteşem Evleri

Fatma Sarıgül Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün eşidir.Acarkent'teki muhteşem evinin kapısını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Çift bin 200 metrekarelik, 4 katlı villaya 2013'te taşınmıştı...

  • ANKA tarafından
  • 3.926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolcular İçindeyken Halk Otobüsünü Durdurup Namaz Kılan Şoför 00:59

Yolcular İçindeyken Halk Otobüsünü Durdurup Namaz Kılan Şoför

İstanbul Şişli'de akşam saatlerinde kullandığı halk otobüsünü durduran Özel Halk Otobüsü şoförü, yolcuların bakışları arasında namaz kıldıktan sonra açıklama yapmadan yoluna devam etti..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü 02:15

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü

Şişli Mecidiyeköy’de bir alışveriş merkezi önünde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gencin içler acısı hali yürekleri sızlattı. Ayakta adeta zombi gibi dolaşan genci, vatandaşlar başın..

Sise Hızla Giren Kamyon Faciası! 00:27

Sise Hızla Giren Kamyon Faciası!

Suudi Arabistan'da sisli yolda kaza nedeniyle duran trafikte bir kamyonun yaptığı kaza böyle görüntülendi...

Metrobüs Vs Helikopter 12:18

Metrobüs Vs Helikopter

Bu videoda Alper ve Fırat Şişli'den Kadıköy'e geliyor. Ancak biri 10 liralık, diğeri 10,000 TL'lik yolculuk yapacak. Bakalım kimin şansına ne çıkacak?..

  • JET TV tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrikalı Adam Bonzaiden Kendini Kaybetti 00:56

Afrikalı Adam Bonzaiden Kendini Kaybetti

Birçok genci ağına düşüren bonzai tuzağına İstanbul'da yaşayan yabancılar da yakalandı. Beyoğlu ve Şişli'de iki yabancı şahsın bonzainin etkisiyle kendini kaybettiği anlar kameralara yansıdı...

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu 03:06

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde önceden belirlenen 20 adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda birçok şüpheli gözaltına alınırken, bi..

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada 01:01

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada

İstanbul Şişli ve Beyoğlu'nda “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameraya yansıdı. Krize girerek kendini yerden yere vuran gençleri vatandaşların başından aşağı..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..