#şişli belediyesi

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada 00:44

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada

İstanbul Şişli'de bir fırında işlenen cinayet, saniye saniye kameraya yansıdı. Kurtuluş'ta bir simit fırınında çalışan şahıs, eski sevgilisiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği Türkmenistan uyruklu iş arkadaşını silahla ..

Kendini Avukat Olarak Tanıtıp Taksiciyi Gasp Etti 10:44

Kendini Avukat Olarak Tanıtıp Taksiciyi Gasp Etti

İstanbul Şişli'de kendisini avukat olarak tanıtan şahıs, ticari taksi şoförünü güpegündüz bıçak zoruyla gasp etti. Gasp sonrasında kaçan şahıs arabada çantasını ve sarı zarflarını unuturken, kaçış anı ise saniye saniye g..

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu 03:36

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde etkili olan sis, kartpostallık manzara oluşturdu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün ayağının kaybolduğu sis manzarasında bazı vatandaşlar balık tuttu, bazıları da özçekim yaptı...

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı 01:58

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Kaza, gece saatlerinde Şişli Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taksi kaldırıma çarparak devrildi. Taksi sürücüsü Ramazan Kaya..

Fiyat Sorma Bahanesiyle Girdiği Dükkandan 800 Liralık Takıyı Çaldı 05:53

Fiyat Sorma Bahanesiyle Girdiği Dükkandan 800 Liralık Takıyı Çaldı

Şişli Teşvikiye’de fiyat sorma bahanesiyle takı tasarım dükkanına giren genç kız, iş yeri sahibinin müşteriyle ilgilenmesini fırsat bilerek 800 lira değerindeki altın bilekliği çalıp kaçtı...

Bıçak Çektiği Sürücüden Tekme Tokat Dayak Yedi 02:04

Bıçak Çektiği Sürücüden Tekme Tokat Dayak Yedi

Şişli'de trafikte çıkan tartışma sonucunda motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsüne bıçakla saldırdı. Otomobil sürücü ise kendisine bıçakla saldıran motosikletliyi tekme tokat dövdü. O anlar ise güvenlik kameralarına san..

Bağcılar'da Marketin Ortasına Ayak Üstü Sıçan Çocuk 01:20

Bağcılar'da Marketin Ortasına Ayak Üstü Sıçan Çocuk

Şişli Etfal'da Ayakta Sıçan Kadın'dan sonra adeta akım haline gelen ayaküstü sıçma etkinliğine küçük arkadaşımız da katılmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbi - Saklı Kapı 11:21

İbi - Saklı Kapı

Kahramanlarımız, Sisli Deniz’in gizemli ortamında daha önce görmedikleri Baldiyarlılarla tanışır. Karanlık ve fırtınalı bir yolculuktan sonra efsanelerde anlatılan Saklı Kapı’ya ulaşabilecekler mi dersiniz?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.334 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Amerikada Trafik Kazası Sis İçinde İkinci Kaza 01:12

Amerikada Trafik Kazası Sis İçinde İkinci Kaza

sisli havadan dolayı ikinci kaza oldu...

İstanbul’un göbeğinde yaşanan feci kazalara esnaf isyan etti 03:31

İstanbul’un göbeğinde yaşanan feci kazalara esnaf isyan etti

Şişli’de 1 ay arayla yaşanan ve sürücülerin boşluğa uçtuğu feci kazalara işlek bir cadde üzerinde iş yerleri olan esnaflar tepki gösterdi. Herhangi bir yön tabelası bulunmayan sokağa esnaf “kapan” kurulmasını istedi. Fec..

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu! 01:49

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE ÖYLE BİR KAVGA ÇIKTI Kİ 2 KİŞİ DÖVÜLE DÖVÜLE HASTANELİK OLDU... ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA ÖNCE SİLAHLAR ÇIKTI MEYDANA,,, SONRA YUMRUKLAR KONUŞTU... BOKSÖR KARDEŞLERE DENK GELEN BAHT..

Fren yerine gaza basınca... 01:34

Fren yerine gaza basınca...

ŞİŞLİ'DE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ...BİR SÜRÜCÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ, FREN YERİNE GAZA BASINCA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ...İKİ KİŞİ ÖLMEKTEN SON ANDA KURTULDU..

İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık 06:50

İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık

Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu 3 şahıstan ikisi, müşteri gibi girdikleri bir giyim mağazasında çalışanı ürün fiyatı sorarak oyalarken, diğeri ise dolar bozdurma bahanesiyle kasadaki esnafın 15 bin lirasını kaşla göz a..

Gerçek gibi sahte dolar! 01:56

Gerçek gibi sahte dolar!

ŞİŞLİ'DE BİR MARKETE GELEN KADIN, ELİNDEKİ SAHTE 50 DOLARI VERİP 250 LİRALIK ALIŞVERİŞ YAPTI BİR DE PARA ÜSTÜNÜ ALIP ORTADAN KAYBOLDU.....

Bir kadının çaresizliği 01:11

Bir kadının çaresizliği

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DE MERDİVENLERE OTURUP GÖZYAŞI DÖKEN KADINI GÖRENLER YARDIM İÇİN YANINA GİTTİ. O KADIN, İDDİASINA GÖRE DARBEDİLDİĞİ, HAKARETE UĞRADIĞI İÇİN O HALDEYDİ. SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI...

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler- Salgına rağmen doğum günü partisi verdiler 02:01

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler- Salgına rağmen doğum gü

Harbiye’de yasağa rağmen gece yarısı bir restoranda doğum günü partisi düzenleyen gruba polis ekipleri baskın düzenledi. Doğum günü partisi ve baskın anları kameralara yansırken, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri içe..

Kasaptan telefon çaldı! 01:45

Kasaptan telefon çaldı!

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DEKİ BİR KASABA HIRSIZ GİRDİ. PİŞKİN HIRSIZ, KASİYERİN CEP TELEFONUNU ÇALDI. BAKIN GÜVENLİK KAMERASINA NASIL YAKALANDI...

Sokağa ceza yağdı! 01:12

Sokağa ceza yağdı!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE BİR SOKAĞA GÖTÜRELİM ŞİMDİ SİZİ... YASAK TABELASI OLMAYAN O SOKAKTA KAPI ÖNÜNDEKİ ARAÇLARA PARK CEZASI YAĞDI... ÇİFTER CEZAYI GÖREN MAHALLELİ İTİRAZ ETME KARARI ALDI...

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık! 02:03

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık!

SEVİLEN KÖTÜ ADAM ROLLERİYLE TANINAN OYUNCU, HÜSEYİN ELMALIPINAR, DÜN ŞİŞLİ'DE YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP VEFAT ETMİŞTİ... BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.. CENAZE TÖRENİNE KATILAN ÇOK AZ SAYIDAKİ SANATÇI DOSTLARI, VEF..

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık! 02:03

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık!

SEVİLEN KÖTÜ ADAM ROLLERİYLE TANINAN OYUNCU, HÜSEYİN ELMALIPINAR, DÜN ŞİŞLİ'DE YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP VEFAT ETMİŞTİ... BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.. CENAZE TÖRENİNE KATILAN ÇOK AZ SAYIDAKİ SANATÇI DOSTLARI, VEF..

Mustafa Vural - Beklenen Günler Baharlar Var 05:01

Mustafa Vural - Beklenen Günler Baharlar Var

Beklenen Günler Baharlar Var şarkı sözleri ile Sisli bir akşam üstü gözlerim kararır Bitmek bilmeyen yollarım azalır Gökyüzü açılsın bakılsın umutla Beklenen günler baharlar var Seninle köprüler kursam Bitmeyen sonsuz..

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ! 02:55

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ!

İstanbul Şişli'de sokak ortasında bekletilen İETT otobüsünde birlikte olan çifti yoldan geçen E.A. cep telefonuyla kayda aldı. E.A.'nın şikayeti üzerine otobüs 50 yaşındaki şoförü A.Ş. ile 58 yaşındaki N.G. isimli kadın ..

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti 01:31

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti Gezi olayları sırasında basın açıklaması yapmak isteyen gruba tepki gösteren ve o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..