#şişli belediyesi

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eda Ece Kimdir? 00:49

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Eda Ece, 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başl..

Yusuf Hayaloğlu - Beni Düşün Unutma 05:04

Yusuf Hayaloğlu - Beni Düşün Unutma

Beni Düşün, Unutma Sözleri Ay doğarken bir söğüdün ardından Göl yüzünde sisli bir esinti ile Akşamın göğsüne hüzün serperek Ve yağmurdan geceye çiçekli perdeler çekerek Beni düşün, beni düşün, unutma En umarsız en umu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid  Fatma Pesend Hanım 02:29

Payitaht Abdülhamid Fatma Pesend Hanım

Fatma Pesend Hanım Kimdir? Prens Sami Paşa ile Tatar Prensesi Fatıma Mamleeva’nın kızıdır. Çerkes kökenli olan Fatma Pesend Hanım Sultan II. Abdülhamid'e kızkardeşi Cemile Sultan'ın hediyesidir.[1] Padişah, Fatma Pesend ..

  • ANKA tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı 01:05

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı

İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Lüks cip yandığı sırada vatandaşlar o anları saniye saniye kaydetti. İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilin..

Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı 04:08

Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeşilçam sinemasının usta oyuncusu Seyfettin Karadayı, Levent Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncu Seyfettin Karadayı bir süredir tedavi gördüğü beyin kanaması hastalığı sebebiyle..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan... 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan...

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul) paşabahçede doğmuşum sayı bilmişim sünnet olmuşum koynumda pabuçlarım uyanık uykular uyumuşum arife geceleri kamalı..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine 02:34

Zahriyan - Benimsin Prod BeatMachine

Benimsin (Prod.BeatMachine) şarkı sözleri ile Bebek benimsin Bu gece benimsin Milyonlar benimsin Istanbul benimsin Elimde hennessy Diyorlar serseri Mangırlar serili Ne çabuk unuttun tükettik party Bu party bu party Dur..

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın 00:38

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nin toplu temel atma törene katıldı...

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek 04:32

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te 23 mahallede doğalgaza geçişin zorunlu kılınmasının ardından kamuoyunda cevap bekleyen önemli konularda açıklamalarda ..

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler 01:44

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler

300 Bin Domino Taşıyla Rekor Deneyecekler Bursa'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda, merkez ilçe Yıldırım Belediyesi tarafından 300 bin domino taşıyla özel olarak hazırlanan kareografiyle rekor denemesi yapılacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Edremit’te Fetö Kampı Yıkıldı 00:49

Edremit’te Fetö Kampı Yıkıldı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından Avcılar Mahallesi’nde bulunan FETÖ mensuplarının kullandığı kamp yeri yıkıldı...

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı 00:57

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı

Vatikan'da bazı Kardinallerin sert muhalefetine rağmen tarihi St Peter Meydanı yakınlarındaki tartışmalı Mc Donalds mağazasının açılışı gerçekleşti. McDonalds'ın açıldığı tarihi bölge her yıl yüz binlerce turist tarafı..

Bu Da Develerin Güzellik Yarışması 00:57

Bu Da Develerin Güzellik Yarışması

İlçede deve güreşleri öncesi develerin sahipleri havutları giydirip süsleyerek yürüdü. 18 devenin yer aldığı kortej, Biga Belediyesi önünde son buldu. Yürüyüş, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Yürüyüşün ardından..

14 Şubat'ta 14 Çifte Toplu Nikah Töreni 01:56

14 Şubat'ta 14 Çifte Toplu Nikah Töreni

Keçiören Belediyesince düzenlenen toplu nikah töreninde, nikah tarihlerini 14 Şubat olarak seçen 14 çift hep birlikte evet dedi...

Güreşen Develeri 20 Kişi Zor Ayırdı 01:10

Güreşen Develeri 20 Kişi Zor Ayırdı

Balıkesir'in Havran ilçesinde Havran Belediyesi tarafından düzenlenen deve güreşleri büyük ilgi gördü. Çekişmeli geçen güreşler sonrasında hakemlerin kararı ile güreşlerine son verilen develeri ayırmak zor oldu. Halatlar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilenci Kılığına Giren Zabıta Memuru 15 Dakikada Yaklaşık 80 TL Topladı 03:20

Dilenci Kılığına Giren Zabıta Memuru 15 Dakikada Yaklaşık 80 TL Toplad

Dilencilere karşı hassasiyeti ölçmek isteyen Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bir deney yaparak bir zabıta memurunu dilenci kılığına soktu. Sonuç ise; 15 dakikada 77 tl.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatma Şahin’den 80 bin Suriyeliye Vatandaşlık Açıklaması 20:11

Fatma Şahin’den 80 bin Suriyeliye Vatandaşlık Açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin NTV’de Funda Görey’in sorularını yanıtladı. Şahin Suriyeliler için uyum projeleri ve 80 bin Suriyeliye vatandaşlık verilmesi konularını değerlendirdi...

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması 02:23

Sarıyer Belediyesine Fetö Soruşturması

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 44 kişi hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı. CHP'li Sarıyer Belediyesi'nin FETÖ'den tutuklu danışmanlık şirketi s..

2017 FIS Snowboard Dünya Kupası 01:13

2017 FIS Snowboard Dünya Kupası

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Erciyes A.Ş. ve Türkiye Kayak Federasyonu işbirliğiyle Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası'nın final etabı, hava koşulları dolayısıyla ge..

Darbecilerin Tankla Ezdiği Araç İstanbul'da Sergileniyor 00:46

Darbecilerin Tankla Ezdiği Araç İstanbul'da Sergileniyor

15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbecilerin tankla ezdiği bir otomobil Ümraniye Belediyesi önünde sergilenmeye başladı...

Soylu,  Karayılan Diyor ki 'Eğer 'Evet' Çıkarsa Biz Bittik 00:48

Soylu, Karayılan Diyor ki 'Eğer 'Evet' Çıkarsa Biz Bittik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Samsun Muhtarlar Buluşması toplantısında sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi...