#şükran bayramı trafiği felç etti

Otomobili vura vura hurdaya çevirdi! 01:07

Otomobili vura vura hurdaya çevirdi!

İKİ KİŞİ ARASINDAKİ HUSUMET, BİR OTOMOBİLİN HURDAYA DÖNMESİNE NEDEN OLDU, ÖFKELENEN ADAM DEMİR ÇUBUKLA HUSUMETLİSİNİN ARACINI BAKIN NASIL PERT ETTİ?..

15 gün önce evlenmişlerdi 01:31

15 gün önce evlenmişlerdi

''KADIN CİNAYETİ DEĞİL, PİSLİK TEMİZLEME DİYE YAZIN'' DEDİ... SONRA DA HABERCİLERİ, ''BÖYLE YAZMAZSANIZ SİZİ ÖLDÜRÜRÜM'' DİYE TEHDİT ETTİ. KIRIKKALE'DE 1,5 AYLIK KARISINI KALBİNDEN VE SIRTINDAN BIÇAKLADIĞI İDDİA EDİLEN A..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Böyle yıkım mı olur? 01:59

Böyle yıkım mı olur?

BİTİŞİKTEKİ APARTMAN MI YIKILIYOR, BENİM EVİM Mİ, BELLİ DEĞİL DEDİ... KENTSEL DÖNÜŞÜME GİREN MAHALLEDE, İDDİAYA GÖRE YIKIM EKİBİNİN İHMALİ, 2 DAİREYİ BAKIN NASIL DELİK DEŞİK ETTİ.....

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesi ile birlikte umutlarını çaldılar 03:05

Engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesi ile birlikte umutlarını çaldı

Sokağa çıkma kısıtlamasında vicdansız hırsızlar şeker hastası olan aynı zamanda cilt kanseri hastalığı ile mücadele eden engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesini çaldı. Tekerlekli sandalyesi çalınan vatandaşa Çekmeköy ..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Cumhuriyet savcısı genelgeleri eleştirdi 01:54

Cumhuriyet savcısı genelgeleri eleştirdi

ŞANLIURFA'NIN VİRANŞEHİR İLÇESİNDE GÖREVLİ CUMHURİYET SAVCISI EYYÜP AKBULUT, YAYINLADIĞI BİR VİDEOYLA HEM PANDEMİ ÖNLEMLERİNİ, HEM DE AŞI UYGULAMALARINI ELEŞTİRDİ. HER İKİ BAŞLIK İÇİN DE SORUŞTURMA AÇTIĞINI İLAN ETTİ. ..

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

ALEVLER 5 KATLI BİNAYA SIÇRADI 01:26

ALEVLER 5 KATLI BİNAYA SIÇRADI

HALI YIKAMA ATÖLYESİNDE ÇIKAN YANGINA ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ MÜDAHALE ETTİ...

Doğacak bebeğinin nasibiymiş! 01:30

Doğacak bebeğinin nasibiymiş!

TELAŞLI BÜYÜKTÜ. BENZİN ALMAK İÇİN DURDUĞU İSTASYONDA CÜZDANINI ARACININ ÜZERİNDE UNUTTU. SONRA DA YOLA ÇIKTI. FARKINDA BİLE DEĞİLDİ AMA O ARACINI SÜRERKEN PARALAR DA YOLA SAÇILMIŞTI. NEYSE Kİ O PARALARI VİCDANLI BİRİ T..

Drift attı, kaza yaptı! 01:20

Drift attı, kaza yaptı!

KISITLAMAYI İHLAL ETTİ, ARKADAŞIYLA BİRLİKTE DRİFT ATTI... AMA YAPTIĞI MAGANDALIĞIN SONU KAZAYLA BİTTİ... İKİ SORUMSUZA DA CEZA KESİLDİ, ARAÇLARI DA TRAFİKTEN MEN EDİLDİ.....

Akülü araba hayali! 01:49

Akülü araba hayali!

8 VE 9 YAŞLARINDA KAĞIT TOPLAYICISI İKİ KIZ ÇOCUĞU BİR GÜN KAĞIT TOPLARKEN AKÜLÜ BİR ARABA GÖRDÜ..BABASI, ONLARDAN ÇOK DAHA ŞANSLI BİR ÇOCUĞU, AKÜLÜ ARABAYLA GEZDİRİYORDU..O AN AKÜLÜ ARABAYA ÖYLE BİR BATILAR Kİ, DUYARLI ..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..

Gelin kaynana kavgası kamerada 02:14

Gelin kaynana kavgası kamerada

Taraflardan biri kayınvalide, diğeri gelin. Sözlü tartışma yumruklu kavgaya döndü. Gözü dönen gelin, kayınvalidesini darp etti...

Durağı arılar bastı! 01:09

Durağı arılar bastı!

BU SABAH İSTANBUL EYÜPSULTAN'DAKİ TRAMVAY DURAĞINA GELENLER BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. DURAĞI ARILAR BASMIŞTI. KABUS UZUN SÜRE DEVAM ETTİ...

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi! 02:20

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi!

İbrahim Tatlıses küplere bindi! İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. İddialar hakkında Tatlıses cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken bazı sos..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Kaçırılan genç kadını muhabirler kurtardı! 01:55

Kaçırılan genç kadını muhabirler kurtardı!

Bursa'da bir süre birlikte yaşadığı Tolgahan Toktaş tarafından bıçak zoruyla taksiye bindirilip, kaçırılmaya çalışan kadını o esnada oradan geçen Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabirleri Derya Evren ile İsmail Hakkı Seym..

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ KÜTAHYA’DAN 02:50

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ KÜTAHYA’DAN

ÇELİK: ÖĞRENCİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ MUTLU ETTİ, UMARIM HERŞEY İSTEDİĞİ GİBİ OLUR...

EDİRNE’DE HÜZÜNLÜ ZİYARET 01:12

EDİRNE’DE HÜZÜNLÜ ZİYARET

ŞEHİT AİLELERİ VE İL PROTOKOLÜ DUA ETTİ, KURAN-I KERİM OKUNDU..

KINA GECESİNDE MAGANDA DEHŞETİ 01:02

KINA GECESİNDE MAGANDA DEHŞETİ

HAVAYA AÇILAN ATEŞ KEMANCIYA İSABET ETTİ..

Fidye için rehin alıp işkence ettiler, para alamayınca öldürüp bahçeye gömdüler 04:51

Fidye için rehin alıp işkence ettiler, para alamayınca öldürüp bahçeye

İstanbul Pendik'te Pakistan uyruklu 4 kişi, Afgan uyruklu 4 şahsı fidye için kaçırıp kirada kaldıkları gecekonduda rehin aldı. Şüpheli şahıslar kaçırdıkları kişilere işkence edip para istedi. Şüpheli şahıslar daha sonra ..

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu 02:39

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu

Tokat’ta, seyyar satıcı sahte para ile hem soğanından hem parasından oldu. Edinilen bilgiye göre; Behzat Bulvarında seyyar satıcı Uğur Uzun (38), bir şahsa 2 çuval soğan sattı. 100 lira ile alışveriş yapan şahıs 80 lira ..

İslam Memiş- Döviz ve Altında Riskler Artmaya Devam Ediyor 07:09

İslam Memiş- Döviz ve Altında Riskler Artmaya Devam Ediyor

Bayram boyunca Türkiye'de borsa kapalı kalırken yurtdışı piyasalarında işlemler devam etti. Bayram sonrası piyasaları neler bekliyor? Altın ve gümüş haftaya nasıl başladı? Dövizdeki sessizlik devam edecek mi?..

Lahmacun kaç liradan satılmalı 02:25

Lahmacun kaç liradan satılmalı

İBRAHİM TATLISES, RESTORAN ZİNCİRİNDE SATTIĞI LAHMACUNA PAHALI YORUMLARI GELİNCE İSYAN ETTİ. 10 LİRA'YA LAHMMACUN MU OLUR? DİYEREK YENİ BİR TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ. SHOW HABER DE O SORUNUN CEVABINI HEM İŞİN US..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya 05:19

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya

Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerinde iki gün önce başlayan ve 36 saat sonra kısmen kontrol altına alınan yangında, üç kişi yaşamını yitirdi, 58 yaralının tedavisi sürüyor. Manavgat’ta alevler nedeniyle gökyüzü kızı..