#şükran bayramı trafiği felç etti

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

Yusuf Güney - Bunalım 04:40

Yusuf Güney - Bunalım

Bir sabah uyanınca anlarız ki aşk için ne çok acı çekmişiz, Yılları feda edip, her şeye veda edip yalnız onu sevmişiz. (x2) Of, of ruh halimiz bunalım, Of, of geçmişi unutalım, Kelebekler uçuşunca aşk sandık, Ömrü ..

Bahar Candan Kıskançlık Krizine Girdi Araya Kemal Doğulu Girdi! 07:53

Bahar Candan Kıskançlık Krizine Girdi Araya Kemal Doğulu Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Banu Alkan, Simay Tokatlı'yı çok beğendiğini söyleyince Bahar Candan arkadan itiraz etti ve Banu Alkan'ın en çok kendisini sevdiğini iddia ..

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Kutsi - Aşk Kitabı 04:01

Kutsi - Aşk Kitabı

Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Serkanova Talibiyle İLK KEZ Yayında Buluştu Jüri Çok Sinirlendi! 11:29

Deniz Serkanova Talibiyle İLK KEZ Yayında Buluştu Jüri Çok Sinirlendi!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Deniz Serkanova önce yaşadığı bir ilk buluşma hikayesini anlattı daha sonrada az sonra burada bir ilk buluşma yaşanacağını söyledi. Durumu ..

  • ANKA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Kemal Doğulunun Son Kurbanı Emine Oldu! Son Anda Bakın Ne Yaptı! 10:25

Kemal Doğulunun Son Kurbanı Emine Oldu! Son Anda Bakın Ne Yaptı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde jüri Emine Aydın'ın paçasını kısa bulunca Emine eleştiren yarışmacılara ben size bu konuya değinmeyin demiştim diye kızdı. Emine, Kerimca..

  • ANKA tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 8-9 Lyon Maç Özeti / Penaltılar - 20 Nisan 2017 05:30

Beşiktaş 8-9 Lyon Maç Özeti / Penaltılar - 20 Nisan 2017

Beşiktaş, çeyrek finalde Avrupa Ligi'ne veda etti Beşiktaş normal süresini 2-1 önde bitirdiği maçta Olympique Lyon'a penaltılarla elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne çeyrek finalde veda etti. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyr..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Bahar Candan Oturdu Yarışmacılar Oynadı 08:29

Bahar Candan Oturdu Yarışmacılar Oynadı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Simay Tokatlı podyum yürüyüşünü yaparken yarışmacılar çalan şarkıya daha fazla dayanamadı ve dans etmeye başladı. Herkes oynarken Bahar Ca..

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

Gemi Kurdunu İlk Kez Görüntülediler 01:06

Gemi Kurdunu İlk Kez Görüntülediler

18. yüzyıldan beri yalnızca kabukları bulunan ve asla canlı olarak görüntülenemeyen 'gemi kurdu' Filipinler'de ilk defa görüntülendi. Yayınlanan görüntüler izleyenleri şoke etti. Filipinler'de kabuğun içerisinden çıkan c..

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

Bahar Candan Yine Rahat Durmadı Emine Kadın! 13:38

Bahar Candan Yine Rahat Durmadı Emine Kadın!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde daha önce R&B müzikle yürümek istediğini söyleyen Simay Tokatlı'ya çalan müzik üzerine Öykü Serter dans etmesini istedi. Daha sonra Simay kazağ..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Eroğluna Gelen Çiçekler Ortalığı Karıştırdı! 13:05

Aleyna Eroğluna Gelen Çiçekler Ortalığı Karıştırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Duygu Çevik, Aleyna Eroğlu'na çiçek geldiği söyleyerek bu duruma isyan etti. Dilara Taşkın çiçekli bir tacı Duygu'ya verip içeride bana çi..

  • ANKA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

İşte Mahrem İmamlarla İlgili İlginç Detaylar 08:38

İşte Mahrem İmamlarla İlgili İlginç Detaylar

Yazboz programında Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'e konuşan Nurettin Veren FETÖ'nün mahrem imamlarını anlattı. Adil Öksüz'ün bile üzerinde olan mahrem imamların hala yakalanmadığını belirten Veren, mahrem ima..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..