#şükran bayramı trafiği felç etti

Deniz Serkanova Tuğçe Ekime Acımadı! 11:11

Deniz Serkanova Tuğçe Ekime Acımadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Deniz Serkanova kendisini eleştiren Tuğçe Ekim'e yorumunu iade etti ve Tuğçe'nin yürüyüşünü eleştirdi. Öykü Serter daha sonra Dilara Taşkın ile..

  • ANKA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

Panathinaikos 58-71 Fenerbahçe Maç Özeti 02:14

Panathinaikos 58-71 Fenerbahçe Maç Özeti

Panathinaikos 58-71 Fenerbahçe (Maç Özeti - 18 Nisan 2017) Euroleague Play - Off maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Panathinaikos'a konuk oldu. OAKA Arena'da oynanan Panathinaikos - Fenerbahçe maçında temsilcimiz tarihi bi..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi. 01:03

CHP'li Sera Kadıgil, Tutuklama Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP'li meclis üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yaptığ..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Aleyna Tilki Türkan Şoray Kurallarım Var 11:58

Aleyna Tilki Türkan Şoray Kurallarım Var

Aleyna Tilki Kolanya Cumhuriyeti Filminin Galasında Kendisini Prenses İlan Etti Ve Tiyatro Eğitimi de Aldığını Belirterek Kendisine Gelen Oyunculuk Tekliflerini Değerlendirdiğini Söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başak Dizer Ateş Püskürdü 04:04

Başak Dizer Ateş Püskürdü

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'le ilgili çıkan estetik ve botoks haberlerine Başak Dizer isyan etti...

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Eroğlunu Şoke Eden Sevgili Hikayesi! 10:17

Aleyna Eroğlunu Şoke Eden Sevgili Hikayesi!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Aleyna Eroğlu 5 ay asker yolu bekledikten sonra askerden dönen sevgilisinin 5 yıllık eski sevgilisi ile barıştığını anlatınca herkesi şok e..

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tehlikeyi Hisseden Armadillo'nun Kapanması 01:01

Tehlikeyi Hisseden Armadillo'nun Kapanması

Armadillo yol ortasında dururken gelen insanları fark etti. Kendini tehlikede hisseden armadillo bir anda içine kapandı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simay Tokatlı Dayanamadı ve Tuğçe Ekime El Attı! 10:46

Simay Tokatlı Dayanamadı ve Tuğçe Ekime El Attı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'la konsept yapınca Bahar, Tuğçe'nin kombinini kötü bulduğu için konseptinde yer almak istemedi. Simay Tokatlı ise ..

  • ANKA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Doğrusözün Kazağı Paylaşılamadı! 06:09

Neslihan Doğrusözün Kazağı Paylaşılamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Simay Tokatlı, Neslihan Doğrusöz'den bir türlü alamadığı yeşil gözlük yerine üzerindeki kazağı isteyince Neslihan çıkınca hemen vereceğini ..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Dilara Taşkın Yine Yeniden Uykuya Yenik Düştü! 13:29

Dilara Taşkın Yine Yeniden Uykuya Yenik Düştü!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Dilara Taşkın yine uykuya yenik düştü ve onu uyandıran ise yine Kerimcan Durmaz oldu. Kemal Doğulu, Dilara'nın her gün serviste iki saat pl..

  • ANKA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Yıldırımın Eşinin Bakımsızlığı Şaşırttı! 01:37

Murat Yıldırımın Eşinin Bakımsızlığı Şaşırttı!

İmane Elbani'nin bakımsız hali şaşırttı.Lerzan Mutlu ise biz Hülya Avşar'ın burnunun içindeki kılları bile görmüş eleştirmiş insanız açıklamasını ilave etti...

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Ayakta Durmakta Zorlandı Yardımına Bakın Koştu! 10:03

Aleyna Ayakta Durmakta Zorlandı Yardımına Bakın Koştu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 125. bölümünde Bahar Candan, Aleyna Eroğlu'nun elbisesini kıskandığını ve elbisenin kendisinin üstünde olması gerektiğini söyleyince Damla Gezen'de kıskandığı..

  • ANKA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolonya Cumhuriyeti - Gala Görüntüleri 12:20

Kolonya Cumhuriyeti - Gala Görüntüleri

Filmin galasına ünlüler akın etti.Film 21 Nisanda sinema severlerle buluştu. Güldür Güldür yazar ekibinin senaryosunu yazdığı, yine aynı ekipten Murat Kepez’in ilk defa yönetmen koltuğuna geçtiği bu absürt komedide başro..

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek 03:50

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek

Gelecek nesillere robotlar eğitim verecek. Avustralya’dan Avrupa’ya hatta Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar bir çok ülkede pilot aşamada bulunan ve çeşitli testlerden geçen robot eğitmenler 24 / 27 Ocak tarihleri aras..

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Olympiakos 71-73 Anadolu Efes Maç Özeti 01:59

Olympiakos 71-73 Anadolu Efes Maç Özeti

Olympiakos 71 - 73 Anadolu Efes THY Euroleague play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, deplasmanda Olympiakos'u 73-71 mağlup etti ve seriyi 1-1'e getirdi. Lacivert-Beyazlı ekipte Dunston 16, Honeycutt d..

Antalyaspor - Trabzonspor Maç Özeti İzle 3-0 04:17

Antalyaspor - Trabzonspor Maç Özeti İzle 3-0

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Bordo mavili ekip bu sonuçla puanını 47'ye yükselterek 5. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. 43. puanda kalan Antalyaspor ise 6..

Gençlerbirliği - Kayserispor 2 - 1 Maç Özetİ İzle 02:55

Gençlerbirliği - Kayserispor 2 - 1 Maç Özetİ İzle

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Bordo mavili ekip bu sonuçla puanını 47'ye yükselterek 5. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. 43. puanda kalan Antalyaspor ise 6..

Mustafa Ceceli - Hikaye 03:49

Mustafa Ceceli - Hikaye

Haksızsın Bile bile dinledim hep Buldun yine bir sebep ayrılmak için Beni de aşmışsın Çoktan ruhun hür Silinmiş bir mühür Sevdam Yaranamadım ki hiç sana Kalbim açık yara İnandım koskoca yalana hem de Yine bir hikâye da..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..