#şükran bayramı trafiği felç etti

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı 07:08

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı

eşiktaş'ta lüks bir otel odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden eski manken Filiz Aker için Kalekapısı Tuzla Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan..

  • ANKA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın'dan Unutulmaz Gece 03:49

Demet Akalın'dan Unutulmaz Gece

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 51. yaşına giren Kocaeli Fuarı’nda düzenlediği muhteşem yaz etkinlikleriyle yazın ilk gününden son gününe kadar farkını ortaya koymaya devam ediyor. Murat Boz konseriyle başlangıç düdüğü ça..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyonlar Arafat Vakfesi'nde 02:00

Milyonlar Arafat Vakfesi'nde

Hac ibadetinin farzlarından Arafat vakfesi için sabah saatlerinden itibaren Arafat'a akın eden milyonlarca hacı adayı, öğle ile ikindi namazlarını öğle vaktinde kılarak cem (cem-i takdim) etti...

Kaçak Boğa Kahvehaneye Daldı 01:00

Kaçak Boğa Kahvehaneye Daldı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde kurban pazarından eve getirilirken kaçan bir boğa kahvehaneye daldı. Vatandaşlar ve sahipleri kaçan boğayı yakalamak için uzun çaba sarf etti. Kahvedeki vatandaşl..

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı 01:20

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'ne geçerken yol üzerindeki taksi esnafını ziyaret etti. Erdoğan, burada cebinde sigara olan bir taksicinin sigarasını alarak sigarayı bırakmasını istedi. Taksicinin 'bıraka..

 Gülşen, Kocası Ozan Çolakoğlu’nun Elini Öptü 02:39

Gülşen, Kocası Ozan Çolakoğlu’nun Elini Öptü

nlü sanatçı Gülşen, kocası Ozan Çolakoğlu’nun elin öperek Kurban Bayramını kutladı. Kurban Bayramının ilk günü Yalıkavakta bir beach konser veren Gülşen Dj eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte sahne aldı. Beach kulüpte sahney..

  • ANKA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret 02:02

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti...

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eylül 2017 05:00

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eyl

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 8. maçında Türkiye sahasında Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanan mücadelede A Milli Takımımıza kritik galibiyeti getiren tek golü 75. dakikad..

  • OFSAYT tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapatılacak Denilen İncirlik Üssü İçin Sürpriz Gelişme 02:17

Kapatılacak Denilen İncirlik Üssü İçin Sürpriz Gelişme

ABD nin PYD ye silah desteği nedeniyle kapatılacak söylentisi çıkan İncirlik Üssünde yeni bir gelişme yaşandı.ABD Hava Kuvvetleri üssün modernizasyonu için 30 milyon Dolarlık fon talep etti...

Türkiyeden Arakana Yardım Eli 02:38

Türkiyeden Arakana Yardım Eli

Ölü bebek cesetlerinin kıyıya vurduğu yer Arakan.Gözgöre göre müslümaların katledildiği Arakanlıların sığındığı Bangladeşe sığınan mültecileri ise Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan eşliğindeki heyet ziyaret etti...

Film Gibi Firar 01:55

Film Gibi Firar

Amerikada bir markette hırsızlık yaparken yakalanan kadın suçlu önce kelepçelerinden kurtuldu sonra ise içinde bulunduğu polis aracını gasp etti...

Dünyaca Ünlü Tenisçi Basın Toplantısında Göz Yaşlarına Boğuldu! 01:27

Dünyaca Ünlü Tenisçi Basın Toplantısında Göz Yaşlarına Boğuldu!

Dünyaca ünlü eski Wimbledon şampiyonu tenisçi Venus Williams karıştığı ve yaşlı bir adamın ölümüyle sonuçlanan trafik kazası hakkında kendisine sorulan soru üzerine basın toplantısında gözyaşlarına boğularak salonu terk ..

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında 00:53

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında

Gaziantep'te 17 yıl önce boşandığı eşi S.Ç ile aynı evde yaşamaya devam eden G.Ç., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte evi terk ederek İstanbul'a yakınlarının yanına geldi. Bir kafede eşinin yakınlarıyla ..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada 00:14

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada

İstanbul Hadımköy’de geçtiğimiz günlerde kaydedilen görüntü bir kez daha drift terörünü gözler önüne serdi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişinin sürücü kapısını açık bıraktığı otomobille drift yaptığı görülüyor. ..

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi 02:27

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi

İzmir'deki Selçuk-Torbalı İZBAN hattı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, vatandaşların 'Recep Tayyip Erdoğan' diye tezahürat etmesine sinirlendi, konuşmasının sonunda alanı terk etti. Başbakan Yıldı..

Budist Zulmünü Protesto Eden Gruba “Müslümanlar IŞİD” Diye Bağırdı! 00:48

Budist Zulmünü Protesto Eden Gruba “Müslümanlar IŞİD” Diye Bağırdı!

İstanbul Silivri'de Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Arakan'a destek amacıyla düzenlediği eylemde Arakan için dua edildiği sırada, 2 provokatör kadın kalabalığa hakaret etti. Provokatörlerden biri protestoya katılan vat..

Bursaspor Yusuf Erdoğan'ı Böyle Tanıttı 00:24

Bursaspor Yusuf Erdoğan'ı Böyle Tanıttı

Bursaspor Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'ı transfer etti. Bursaspor yeni transferini böyle tanıttı..

Kartal'ın Rakibi Paramparça 02:42

Kartal'ın Rakibi Paramparça

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco paramparça oldu. Fransa Ligue 1'de Nice, son şampiyon Monaco'yu 4-0 mağlup etti. Maça fırtına gibi giren Nice 6. dakikada Balotelli'nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne ge..

Nice 4-0 Monaco Maç Özeti 02:42

Nice 4-0 Monaco Maç Özeti

Fransa Ligue 1 Özetleri- 2017/2018 5.Hafta Maçlarında Nice Evinde Monaco'yu 4 Golle Mağlup Etti...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Karşıladılar 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Karşıladılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kazakistan ziyaretinde dombra müziğiyle karşıladılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan dombra'ya alkışlarla eşlik etti...

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi 00:45

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Astana ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Kazakistan'da Kazak halkının kültürünün sergilendiği etnik köyü ziyaret etti. Gerçekleştirilen spor etkinlikleri..

Chp'li İnce'den Aşagılık Sözler 00:43

Chp'li İnce'den Aşagılık Sözler

CHP milletvekili Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında Myanmar'da katledilen müslümanlar hakkında aşağılık sözler sarf etti. İnce katledilen müslümanlara 'terörist' derken; Myanmarlı vahşilere ise tek kelim..

Cenaze Evinde Kutlama Yapmak 00:40

Cenaze Evinde Kutlama Yapmak

Perulu birkaç taraftar, Ekvador'u yenip Dünya Kupası'na katıldıkları maçı cenaze evinden takip etti. Taraftarlar yas havası dinlemeyip, galibiyetin tadını çıkardılar...

  • JET TV tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turistin Çantasını Kapkaççıdan Kurtaran Genç Dayak Yedi! 00:55

Turistin Çantasını Kapkaççıdan Kurtaran Genç Dayak Yedi!

Fatih'te bir akaryakıt istasyonuna giren turist kadın, çantasını kapkaççılara kaptırdı. Çığlık seslerini duyarak motosikletle kapkaççıların peşine düşen genç, çantayı onlardan geri alarak kadına teslim etti. Arkasından g..

Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi 00:30

Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi

Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın 180 bin dolara satın aldığı Necker Adası'ndaki evi yerle bir etti. Dünyanın sayılı zenginleri arasında 5 milyar dolarlık servetiyle yer alan ünlü milyarder Richard Branson..

Takım Arkadaşını Böyle Durdurdu 00:17

Takım Arkadaşını Böyle Durdurdu

Rangers ile Dundee arasında oynanan maçta, Dundee'nin defans oyuncusu Jack Hendry topu yakalamak isterken takım arkadaşı Cammy Kerr'e kayarak müdahale etti...

Chelsea 6-0 Karabağ 02:01

Chelsea 6-0 Karabağ

Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk hafta maçında İngiliz ekibi Chelsea, Karabağ'ı 6-0 mağlup etti...