#şükran bayramı trafiği felç etti

Halit Ergenç Ateş Püskürdü 07:05

Halit Ergenç Ateş Püskürdü

Oyuncu eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali ile Etiler’deki bir restorandan çıkarken görüntülenen Halit Ergenç, dizi oyuncularının bölüm başına aldığı ücretlerin eleştirilmesine isyan etti. 47 yaşındaki oyuncu, “Deli gibi çalı..

  • ANKA tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Altun Ah Bu Sevda 04:15

Hakan Altun Ah Bu Sevda

Ah be gönül bir gün olsun güldürmedinki Başıma bu aşk yüzünden ne işler geldi Kahpe gönül çokmu gördün mutlu etmeyi Doya doya aşk yaşamak hakkım değilmi Vazgeçtim canın sağolsun Olan hayatıma olsun Bir daha aşık o..

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu 01:52

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu

Gümüşhane’de cinnet getiren baba, evde tartıştığı 3 oğlunu tabancayla vurdu. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel Sokak'ta yaşayan 68 yaşındaki Necati Ö., akşam saa..

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Sakarya Stadı Açılışından Duygusal Kareografi 01:04

Sakarya Stadı Açılışından Duygusal Kareografi

TFF 2. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor, Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nın açılış maçında Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup etti. İşte Yeni Sakarya Atatürk Stadı'ndan muhteşem görüntüler....

Müthiş Nakavt! Fırat Arslan Rakibini Yere Serdi 01:10

Müthiş Nakavt! Fırat Arslan Rakibini Yere Serdi

Fırat Arslan, Stuttgart'ta çıkığı maçta Arjantinli rakibi Alejandro Emilio Valori'yi nakavt etti..

Erhan Çelik; Maalesef Aldatıldım  23:14

Erhan Çelik; Maalesef Aldatıldım

Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik sessizliğini bozdu ve aldatıldığını kabul etti!..

  • ANKA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim 05:46

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere..

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO 02:22

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO

ABD'de güçlü ekonomik veriler, Fed yetkililerinden şahin tondaki açıklamalar ve siyasi gelişmelerle güçlenen Dolar, TL karşısında da güçlenme eğiliminde. Kur güne 3.58 seviyelerinden başlamasının ardından kademeli olarak..

Bensu Soral'ın Sevgilisi Hakan Başın Romantik Evlilik Teklifi 02:34

Bensu Soral'ın Sevgilisi Hakan Başın Romantik Evlilik Teklifi

Hakan Baş'tan Bensu Soral'a romantik evlenme teklifi. Oyuncu Bensu Soral, 2015 yazında Hakan Baş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hakan Baş dün sevgilisi Bensu Soral'a evlenme teklif etti..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Futbolcudan Canlı Yayında Evlenme Teklifi 02:19

Milli Futbolcudan Canlı Yayında Evlenme Teklifi

Ampute Milli Takımı'nın yıldızlarından Fatih, kız arkadaşı Şeyda'ya canlı yayında evlenme teklifi etti. Teklife evet cevabı geldi..

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi 00:27

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi

Suudi Arabistan'da bir akaryakıt istasyonunda alev alev yanan araca, işletmeci müdahale etti ama lüks cipiyle. İşletmeci cipiyle yanan aracı istasyondan uzaklaştırdı. Tehlikeli müdahale sırasında cipin bir lastiği de yan..

Etkin  Sensizim 05:08

Etkin Sensizim

özlemin basımda dönen pervane gurbet ellerınde öksüzüm canım yoklugun acısı ettı dıvane halımı soran yok sensızım canım..... yel deydi gülüme gönlüm dardadır gündüzler serseri gecem zordadır gecmeyen zamana sabır..

Ferdi Tayfur - Prangalar 03:42

Ferdi Tayfur - Prangalar

Prangalar vurun ayaklarıma Kelepçeler takın kollarıma Uçurumlar kazın yollarıma Bırakmayın beni bırakmayın beni Duymak istemem sesini Tutmak istemem ellerini Yeniden başlamaktansa Oldürürüm kendimi Sürgüleri sürün kapıla..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada 00:44

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada

İstanbul Şişli'de bir fırında işlenen cinayet, saniye saniye kameraya yansıdı. Kurtuluş'ta bir simit fırınında çalışan şahıs, eski sevgilisiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği Türkmenistan uyruklu iş arkadaşını silahla ..

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar 01:51

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar

Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015 tarihinde 102 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının yıl dönümünde Ankara Garı’na yürümek isteyen göstericilere polis müdahale etti...

Tuna Nehri'nin Kıyısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli 00:59

Tuna Nehri'nin Kıyısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Sırbistan'da Kale Meydanı'nı ziyaret etti. Kale Meydanı'nda Erdoğan ve eşini binlerce kişi karşıladı ve sevgi gösterisinde bulundu. Yürüyüş sır..

Avni Yıldırım dövüşü öncesi Kavga Etmesi 03:45

Avni Yıldırım dövüşü öncesi Kavga Etmesi

Basın toplantısında sinirleri tepesine çıkan adam kavga etti..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Dini Eğitim Almadım Alim Değilim Diyen Adnan Oktar 00:35

Ben Dini Eğitim Almadım Alim Değilim Diyen Adnan Oktar

Adnan Oktarın Bu Sözleri Herkesi Şok Etti..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benzin İstasyonunda , Sürücü Sigarası Yangın Tüpüyle Söndürüldü 01:06

Benzin İstasyonunda , Sürücü Sigarası Yangın Tüpüyle Söndürüldü

Bulgarista'nın Sofya başkentinde Kamera kayıtlarına ilginç görüntü yakalandı. İstasyon Çalışanı beklemedik bir refleks gösterdi. Araç İçinde Şoförün yanında oturan adam sigarasını yakıp dışarı çıktı. bunları gören İstasy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı 04:56

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı

Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onun da sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın..

Yeni Nesil Dolandırıcılık 06:12

Yeni Nesil Dolandırıcılık

Yeni bir dizi yayına başlayacağı zaman ne yapar eder çerçeve öyküyü ve karakter tanımlamalarını okumaya çalışırım. Misal karakteri yakışıklı, zengin, gururlu gibi klişe sıfatlarla tanımlayan dizilerden umudum yoktur. Son..

Hale Soygazi Olayında En Önemli Tanık! 09:54

Hale Soygazi Olayında En Önemli Tanık!

Artık Susma programında Hale Soygazi olayında en önemli tanık! Programa Annesini aramak için katılan Murat Şar'ı büyüten babasının oğlunun öz annesinin Hale Soygazi olduğu açıklamalarında bulunduğunu iddia etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de valilere hitap etti. ABD ile yaşanan vize krizine değinen Erdoğan: Onların aldığı karar metni neyse kelimesi kelimesine aynını onlara iade edeceksiniz dedim. Aynı şekilde uygulamayı biz ..

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı 01:04

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı

Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, milyonlarca insanın merakla beklediği üniversiteye giriş sistemindeki değişiklikleri açıkladı. Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, 2018-2019 eğitim yılında yükseköğretime..