#‘doğu ve güneydoğuda kravatlı teröristler sorunu vardır

Söz | 9.Bölüm 2:17:30

Söz | 9.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kızlarının durumunu merak eden Yaşar, hapisten kaçıyor mu? Yaşar'ın bankaya olan borçlarından dolayı kızların büyük bir sorunu vardır. Evlerinden olan kızların, ne yapcakları hak..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Bakan Kılıç Türkiye En Az Paris Kadar Güvenli 05:11

Bakan Kılıç Türkiye En Az Paris Kadar Güvenli

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bazı ülkelerin Türkiye’de güvenlik sorunu olduğunu öne sürerek organizasyonlara katılmamasına değinerek, “Türkiye en az Paris kadar güvenli” dedi...

Survivor Hakkında Merak Edilenler!!(Ağda-Tuvalet-Yiyecek) 05:44

Survivor Hakkında Merak Edilenler!!(Ağda-Tuvalet-Yiyecek)

Ekranlarda severek izlediğimiz ve hakkında merak ettiğimiz Survivor gerçeklerini sizler için araştırdık.İyi seyirler dilerimKanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın...

  • ANKA tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
VW Amarok 2.0 BiTDI 4x4 AT Test Sürüşü 10:00

VW Amarok 2.0 BiTDI 4x4 AT Test Sürüşü

Samsung Galaxy Note Edge Şarj sorunu, problemi ile servisimize gelen note edge in şarj soketi değişimi yapıldı. Note Edge Şarj etmiyor / almıyor sorunu için alternatif çözüm olan şarj soketi değişiminin nasıl yapıldığını..

  • BETA tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bademcik Hangi Durumlarda Alınmalı 02:34

Bademcik Hangi Durumlarda Alınmalı

Bademcik iltihabının çok sık tekrarlaması durumunda bademciklerin alınması gerekir. Bademciklerin çok büyük olması sebebiyle uyku apnesi sorunu yaşayan kişilerin de bademcikleri alınmalıdır. Şiddetli yutma sorunu birçok ..

  • NABIZ tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Gün İçerisinde İmar Barışını Çıkarıyoruz 01:04

10 Gün İçerisinde İmar Barışını Çıkarıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin genelinde imar sorunu bulunduğunu belirterek Türkiye'nin genelinde var olan bir sorun var. Mülkiyetle, imarla, ruhsatla ilgili bir sorun, bu bütün vatandaşlarımızın kanayan yarası. ..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..

Aziz Sancar'dan Evrim Tepkisi Kardeşim Bırak Ya Günah! Ben Allah'a İnanıyorum! 01:08

Aziz Sancar'dan Evrim Tepkisi Kardeşim Bırak Ya Günah! Ben Allah'a İna

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, Türkiye'deki evrimi ne zaman öğretelim kavgasının kendisini çok üzdüğünü belirterek, Evrim üzerine kavga edelim. Kardeşim bırak ya! Günah dedi. Prof. Dr. Sancar, ..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1 17:20

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1 17:20

GTA VİCE CİTY - TOMMY - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
GTA VİCE CİTY - CORTEZ - BÖLÜM 2 19:31

GTA VİCE CİTY - CORTEZ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta vice city müzikleri,ngta vice city soundtrack,ngta vice city stories,ngta vice city trailer,ngta vice city remastered,ngta vice city hikayesi,ngta vice cit..

  • Emrullah tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eliniz ve diliniz hastalıkları bağırıyor! 44:52

Eliniz ve diliniz hastalıkları bağırıyor!

Kristal Kaya Tuzunda 100’e yakın mineral vardır! Tansiyon hastaları da, kristal kaya tuzu kullanmalıdırlar! Bu fal değildir! Avuç içinize ve ayak altınıza bakarak, hastalıklarınızı görebilirsiniz! El içi ve ayak altınızd..

  • STUDIO AS tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mustafa Ceceli  Severim Ben Seni 03:45

Mustafa Ceceli Severim Ben Seni

SEVERİM BEN SENİ Severim seni ben candan içeri Yolum vardır bu erkanda içeri Beni bende demen bende değilim Bir ''Ben'' vardır bende benden içeri Senin aşkın beni benden almıştır Ne şirin dert bu dermandan içeri Süle..

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları 07:08

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları

Bu video Çörek Otunun Faydaları ve Zararları hakkında bilgi vermektedir. Peki Çörek Otunun Faydaları Nelerdir? •Antioksidan özelliği vardır. •Çörek otu kullanımı bağışıklık sistemini güçlendirir. •İltihap oluşumun..

  • Kadınca tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce