#‘doğu ve güneydoğuda kravatlı teröristler sorunu vardır

May: 01:39

May: "Teröre boyun eğmeyeceğiz"

İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'daki saldırı sonrasında olağanüstü güvenlik toplantısı düzenledi. Toplantının ardından basın açıklaması yapan başbakan teröre teslim olmayacağız dedi, birlik ve beraberlik mesaj..

Camilerde İslamcı Teröristlerin Güvenlik Önlemleri Hakkında : Paris Müslümanları Röportajı 01:24

Camilerde İslamcı Teröristlerin Güvenlik Önlemleri Hakkında : Paris Mü

Fransız Müslümanlar, camilere uygulanan güvenlik tedbirleri ile İslamcı teröristler ve çeşitli dini cemaatlerin eşitliği konusundaki görüşlerini paylaştı...

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

Game Over, Man Fragmanı 00:41

Game Over, Man Fragmanı

Üç arkadaşı, hayırseverleri teröristler tarafından rehin alındığında video oyunlarını finanse etmenin eşiğinde...

3 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyon Kamerada 01:06

3 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyon Kamerada

Van'da 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğü operasyona ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Öldürülen PKK'lıların bir güvenlik korucusunun şehit olduğu ve AK Parti Muradiye ilçe başkanının konvoyuna saldırı gerçekleştiren teröri..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lice’de Çatışma 3 Terörist Öldürüldü  - Son Dakika Güncel Haberler 00:35

Lice’de Çatışma 3 Terörist Öldürüldü - Son Dakika Güncel Haberler

Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 terörist öldürüldü...

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri 00:25

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri

Görüntülerde, kıyafetlerinin kolunda elebaşı Öcalan'ın resmi olan iki teröristin, iki erkek sivili, elleri ve ayaklarından bağlayarak yere yatırdığı görülüyor. Yaklaşık bir ay önce çekilen görüntüde teröristler, DEAŞ üy..

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk 01:00

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün memleketinde hüzün var. İlçe kırsalında evden erzak çalma olayı ve bunun terö..

Arka Sokaklar 449. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 449. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 449. Bölüm Fragmanı yayında! Mesut, dağlarda teröristlerle çatışmaya giriyor! Teröristler tarafından kaçırılan öğretmen, sağ salim kurtulacak mı?..

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu 01:05

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu

Haziran ayında Tunceli-Pülümür'de direklere bayrak astığı sırada tepelerde mevzilenen teröristler tarafından kurşun yağmuruna tutulan Trabzonlu tır şoförü Abdullah Özer, bu kez Tunceli-Pülümür karayolundaki tüm direklere..

Vadide Kıstırılan Teröristlere Helikopterden Bombardıman Anı! 00:50

Vadide Kıstırılan Teröristlere Helikopterden Bombardıman Anı!

Şırnak-Cizre karayolunda yapımı süren tünel inşaatının güvenliği sağlayan asker ve koruculara saldırı düzenleyerek 2 güvenlik görevlisini şehit, 4 güvenlik görevlisini yaraladıktan sonra kaçan teröristlere yönelik operas..

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü 00:37

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü

Siirt'in Tillo ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlusu olduğu değerlendirilen bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist de yaralı olarak yaka..

Muhalifler PKK'nın Saldırısına Böyle Karşılık Verdi 00:28

Muhalifler PKK'nın Saldırısına Böyle Karşılık Verdi

Türk Silahlı Kuvvetleri intikalinin devam ettiği Suriye'nin İdlib kenti kırsalında bulunan Atme mülteci kampı, Afrin'de bulunan PKK'lı teröristler tarafından vuruldu. PKK'nın saldırısına muhalifler böyle karşılık verdi...

Abd  Deaş'lı Teröristleri Böyle Tahliye Etti 00:51

Abd Deaş'lı Teröristleri Böyle Tahliye Etti

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Rakka'da DEAŞ'lı teröristler ile PKK/PYD'nin gizli anlaşmasını deşifre eden özel bilgeleri paylaştı. Rakka'da sıkışan en az 350 DEAŞ'lı terörist, ABD ve PKK/PYD ile anlaşarak şehirden tahliye ..

Mehmetçik, Teröristin Sığındığı Mağarayı Böyle Başına Yıktı 01:29

Mehmetçik, Teröristin Sığındığı Mağarayı Böyle Başına Yıktı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında dün 4 teröristin öldürüldüğü operasyondan görüntüler ortaya çıktı. Öldürülen 4 teröristten birinin, terör örgütü MKP'nin sözde bölge sorumlusu Cenk kod adlı Eren Tali olduğu belirle..

Bombalı Araç Böyle Vuruldu 00:45

Bombalı Araç Böyle Vuruldu

Irak'ta bomba yüklü araçla saldırı yapmaya çalışan DAEŞ'li teröristler Irak ordusuna ait tank tarafından böyle vuruldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AA'nın Simge Fotoğrafını Gösterdi 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan AA'nın Simge Fotoğrafını Gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA'nın foto muhabiri tarafından çekilen ve direnişin simgesi haline gelen Filistinli çocuğun fotoğrafını göstererek, 14 yaşındaki çocuğu gözleri bağlı olarak bu teröristler bakın ne halde sürüklüy..

Burseya Dağı'ndaki Teröristlerin Mevzileri Böyle Görüntülendi 00:56

Burseya Dağı'ndaki Teröristlerin Mevzileri Böyle Görüntülendi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Burseya Dağı ele geçirilirken, teröristler tarafından kullanılan 90 santim duvar kalınlığı bulunan silindir biçimindeki mevziler görüntülendi...

PYD-YPG'nin 300 Metrelik Televizyonlu Tüneli Ele Geçirildi 02:32

PYD-YPG'nin 300 Metrelik Televizyonlu Tüneli Ele Geçirildi

Afrin'i işgal eden terör örgütünün, ABD'nin desteği ile inşa edilmiş 300 metrelik televizyonlu tüneli böyle görüntülendi. Yaklaşık 90 santimetre kalınlığında, 1,5 metre genişliğinde ve 2 metre yüksekliğinde betondan yapı..

Diyarbakır’da PKK'nın Üst Düzey İsmi Öldürüldü 00:44

Diyarbakır’da PKK'nın Üst Düzey İsmi Öldürüldü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yapılan operasyonda 4 terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülenler arasındaki PKK'nın sözde üst düzey yetkilisinin adının ise Murat Üçer olduğu belirtildi. Üçer, Türkiye'nin Aranan terörist..

Kilis'e Atılan Roket Restorana Düştü 01:35

Kilis'e Atılan Roket Restorana Düştü

PKK/PYD'li teröristler Kilis'te sivillerin bulunduğu böyleye roketli saldırı düzenledi. Teröristlerin attığı roket TVNET ekibinin de bulunduğu bir restorana düştü. İşte Olay yerinden ilk görüntüler...

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 00:32

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin'in Bilal Köy mevkinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile girilen çatışmada Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kahraman Uzman Çavu..

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı 02:52

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı

Terör örgütü YPG/PKK, Afrin ilçe merkezinde kontrolü kaybediyor. Sivil kalkan olarak kullanılmak istemeyen halk, Afrin merkezinden çıkmak için araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Teröristler, merkezden uzaklaşmak istey..

Afrin’den Yeni Görüntüler Pkk Yine Sivilleri Kalkan Yapıyor 03:24

Afrin’den Yeni Görüntüler Pkk Yine Sivilleri Kalkan Yapıyor

Sivil halk Afrin'den çıkmaya devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'den çıkmaya çalışan sivilleri engellediği yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde teröristlerin kentten çıkmaya çalışan sivilleri silah zoruyla..

Teröristlerin Yolu Kapatmak İçin Kullandığı İş Makinesi İmha Edildi 00:29

Teröristlerin Yolu Kapatmak İçin Kullandığı İş Makinesi İmha Edildi

YPG/PKK'lı teröristler tarafından Afrin'den çıkmaya çalışan sivil halkı engellemek amacıyla yola yerleştirilen iş makinesi, Türk Silahlı Kuvvetlerince vuruldu...

PKK'lı Terörist Afrin Halkının İhbarıyla Böyle Yakalandı 00:20

PKK'lı Terörist Afrin Halkının İhbarıyla Böyle Yakalandı

Afrin'de halk, Türk Silahlı Kuvvetleri ile el ele. Halkın ihbarlarıyla PKK/PYD'li teröristler bir bir yakalanıyor...

Atak Helikopteri Tunceli'de 7 Teröristi Böyle Öldürdü 02:15

Atak Helikopteri Tunceli'de 7 Teröristi Böyle Öldürdü

Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında sözde Nazımiye gücü sorumlusu Mahir kod adlı Cihan Kıt ve aranan teröristler listesinde 600 bin TL ödüllü Turuncu kategoride, bir diğerinin ise 300 bin TL ödüllü Gri kategoride y..

Öso'dan Iki Yıl Sonra Aynı Tir'da İnsanlık Dersi 01:18

Öso'dan Iki Yıl Sonra Aynı Tir'da İnsanlık Dersi

PYD/PKK'lı teröristler Nisan 2016'da katlettikleri 60 ÖSO mensubunun cansız bedenlerini bir TIR'ın arkasına yükleyerek Afrin sokaklarında gezdirerek barbarca teşhir etmişti. Bu olaydan tam iki yıl sonra ÖSO teröristlere ..

HDP önündeki acılı aileye PKK'dan ölüm tehdidi 02:03

HDP önündeki acılı aileye PKK'dan ölüm tehdidi

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetini sürdüren ailelerden Ayşegül-Rauf Biçer, terör örgütü PKK mensupları tarafından ölümle tehdit edildi. Çocukları teröristler tarafından dağa kaçırılan Biçer ailesinin kald..

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..