#‘doğu ve güneydoğuda kravatlı teröristler sorunu vardır

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir? 04:30

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara'ya bağlı olan Bala'da Üçem Köyü'nde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır...

Seda Bakan Kimdir? 02:36

Seda Bakan Kimdir?

Seda Bakan kimdir, Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze’de doğmuştur. Anne tarafı Selanik’li, baba tarafı Saraybosna’lı’dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Tür..

Aras Bulut İynemli Kimdir? 02:31

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap'dır...

 İnsanlığın Dünyadan Kaçışı _ Yeni Türkçe Uzay Belgeseli - TR Tube 1:23:17

İnsanlığın Dünyadan Kaçışı _ Yeni Türkçe Uzay Belgeseli - TR Tube

Bırak evrendeki dengeyi, ayımızın bile dünyamız üzerinde etkisi ve faydası çok büyüktür. Ki Kur anda hepsi geçer hala akıllanmayacak mısınız! kainattaki tüm yaşantıların sonu vardır..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın Kimdir? 03:50

Emel Sayın Kimdir?

Emel Sayın, 20 kasım 1945 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğmuştur. 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aile olan Suat ve Ahmet Sayın'ın 4 kız çocuklarından en büyüğüdür. Şenel, Fatoş ve Hülya adlarında kız karde..

Yeşil Arı Kuşları 02:06

Yeşil Arı Kuşları

Genelde arabistanda bulunur. 2 türü vardır. Kızıl arı kuşları ve Yeşil ara kuşları......

Buse Terim Kimdir? 01:43

Buse Terim Kimdir?

Buse Terim, 21 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Fulya Terim, babası Teknik Direktör Fatih Terim'dir. Merve adında ablası vardır. Okuduğu Yüzyıl Işıl Koleji'nden 2007 yılında mezun oldu. 2011 yılında d..

Aslı Enver Kimdir? 02:44

Aslı Enver Kimdir?

10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk'üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıy..

Adventure Time 7.Bölüm 10:50

Adventure Time 7.Bölüm

Gökkuşağı Atı: En iyi arkadaşı Prenses Ciklet'tir. Prenses Ciklet'e gökkuşağı yapar. Korece konuşmaktadır. Jake'in sevgilisidir. Hakkında az şey bilinir. Işınlama, renk değiştirme gibi birçok sihirli gücü vardır...

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

Defne Samyeli Kimdir? 01:58

Defne Samyeli Kimdir?

17 Mart 1972 tarihinde aslen Malatya'lı bir ailenin ikinci kızı olarak İstanbul'da doğmuştur. Sühan adında bir erkek kardeşi vardır. TRT İstanbul Radyosu'nun çocuk korosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi'ni üçüncülükle ..

Catherine Zeta Jones Kimdir? 01:12

Catherine Zeta Jones Kimdir?

25 Eylül 1969 tarihinde İngiltere'de Galler'in bir balıkçı köyünde doğmuştur. iki erkek kardeşi vardır. 4 yaşında Katolik kilisenin düzenlediği toplantılarda şarkı söyleyip dans eden küçük yıldız, 11 yaşına gelince sahne..

Tufan Gündüz'den Yürek Titreten Anlatım 06:44

Tufan Gündüz'den Yürek Titreten Anlatım "Tarih Bizi Çağırıyor"

Tufan Gündüz tarafından anlatılan insanı çok duygulandıran gerçek bir olay... Tufan Gündüz, Gazi üniversitesi edebiyat fakültesi tarih bölümü'nün değerli hocasıdır. prof. dr. unvanına sahiptir. Türkiye'de doğruları söy..

  • ANKA tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Juanito Ay Beyaz Deniz Mavi 02:56

Juanito Ay Beyaz Deniz Mavi

Ay beyaz, deniz mavi eglenin kizlar Yarinden ayrilanin yuregi sizlar Hayatta ne vardir kıymetli, baki. Kimimiz sarhos gibi, kimimiz saki. Sandalımız sanki uçan bir kuştur Hayat dalgalar gibi, bazen yokuştur. Haya..

Cinler Alemi Hakkında Gerçek Bilgiler 03:08

Cinler Alemi Hakkında Gerçek Bilgiler

Cinler hakkında bir çok bilgi vardır ve korkutucudur..

  • ZULMA tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy Kara Sevda 00:37

Bülent Ersoy Kara Sevda

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Erdoğan İçin Yapılan Kısa Film Rekora Gidiyor! 01:55

Erdoğan İçin Yapılan Kısa Film Rekora Gidiyor!

Recep Alanoğlu'nun yazıp yönettiği Kaderin üstünde bir kader vardır adlı kısa film büyük beğeni topladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konu alan filmde Erdoğan, Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü olarak ver..

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 02:03

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır. Sınıf arkadaşı Aygün (Neslihan Acar) ile aralarında duygusal bir il..

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden 00:41

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Sadri Alışık'tan İlk Buluşmanın Hikayesi 00:45

Sadri Alışık'tan İlk Buluşmanın Hikayesi

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Boşvermişim Boşvermişim Dünyayı 00:34

Boşvermişim Boşvermişim Dünyayı

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Sadri Alışık'ın Vasiyetçilerine Gel 00:35

Sadri Alışık'ın Vasiyetçilerine Gel

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir. Evlenmek istediği İffet (Filiz Akın) adında bir de sevgilisi vardır...

Perran Kutman'dan Hacı Baba 00:13

Perran Kutman'dan Hacı Baba

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Filiz Akın'dan Soygun 01:48

Filiz Akın'dan Soygun

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır...

İstersen Ebeni De Çağır 00:53

İstersen Ebeni De Çağır

Bu iki arkadaşın hayatta birleştiği tek nokta vardır: İkisinin de karılarından ayrılıp aynı evde yaşamaya mecbur olmaları... Ve bu mecburiyet başlarına neler getirir neler!..

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası 00:32

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gams..

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin 00:30

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin

Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gamsız, vurdumduymaz, pasaklı, dağınık ve çapkın... Saffet ise tam ..