#‘türkiye dünyanın

Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.461 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Yema Oğul 05:38

Salih Yılmaz - Yema Oğul

Salih Yılmaz - Yema Oğul Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ağaci besleyen irmak değil mi Yapraği besleyen dallar değil mi Bu dünyanın altı toprak değil mi Yema oğul yema yetim malidur Yema oğul yema yet..

  • BLACKSEA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 23 05:27

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 23

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 23.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 24 06:30

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 24

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 24.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Otel müşterilerinden artakalan temizlik ürünlerine ne oluyor- - BBC TÜRKÇE 01:59

Otel müşterilerinden artakalan temizlik ürünlerine ne oluyor- - BBC TÜ

Otellerde, müşterilerin birazını kullanıp bıraktığı kişisel temizlik malzemeleri, başka ülkelerde hijyen ürünü ihtiyacı olanlara umut olabilir mi? İngiltere'de Clean Conscience adlı yardım kuruluşu, otellerden bu ürünler..

  • PengoTV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya′nın acı kaybı 01:21

Rusya′nın acı kaybı

Düşen Rus uçağında 64 üyesini yitiren Kızıl Ordu Korosu 88 yıllık tarihi boyunca dünyanın dört bir yanında konserler verdi...

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 25 05:41

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 25

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 25.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Fransız yelkenci dünya rekoru kırdı 00:49

Fransız yelkenci dünya rekoru kırdı

Fransız yelkenci Thomas Coville en kısa sürede tek başına dünyanın etrafını kat etme rekoru kırdı. Pazar günü Brest kıyısına varan sporcu yaklaşık 50 günde yelkeniyle dünyayı dolaştı...

Toronto kültür ve sanatla dönüşüyor 05:29

Toronto kültür ve sanatla dönüşüyor

Kanadalı sosyal girişimci Tim Jones, sanatçılara makul fiyatlarla çalışma mekânları sunarak, dünyanın en başarılı kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atıyor...

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman) 02:01

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman)

Dünyanın son sekiz yıldır ABD başkanı olarak tanıdığı Barack Obama‘nın yakında Beyaz Saray‘daki görevi son bulacak. Ancak onun başarı yolundaki zorlu serüveni çeşitli yapımlarla ölümsüzleşiyor. Barack Obama, Amerika tar..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş Taraftarı Sessiz Tezahürat İle Tarihe Geçti 01:35

Beşiktaş Taraftarı Sessiz Tezahürat İle Tarihe Geçti

Liverpool maçında desibel rekoru kıran Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone Arena'da Benfica ile oynanan karşılaşmada dünyanın en sessiz tezahüratını yaparak yine tarihe geçti. Siyah-beyazlılar, ırkçılığa ve işitme engellile..

Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak 00:57

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak

Japonya'nın Kitakyuşu kentinde açılan SpaceWorld isimli temapark ilgi çekmek amacıyla buz pisti içinde 5 bin balığı dondurdu. Gelen tepkiler üzerine park yetkilileri özür diledi ve ölen canlılar için bir tören düzenleyec..

  • Cowboy tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 26 07:54

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 26

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 26.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 27 12:18

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 27

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 27.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 28 06:32

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 28

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 28.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Hobart′ta yeni rekor 00:39

Hobart′ta yeni rekor

Dünyanın en zorlu ve en ünlü yat yarışlarından biri olan Sidney-Hobart Yat Yarışı'nı Perpetual Loyal ekibi rekor kırarak tamamladı...

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eğer 05:34

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eğer

Neyleyim sen yoksan eğer dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer sahilleri kırları Neyleyim sen yoksan eğer yazı kışı baharı Ne de haklıymış meğer Aşk uğruna yananlar..

Deepwater Horizon (2016) – Official Movie 02:15

Deepwater Horizon (2016) – Official Movie

On April 20th, 2010, one of the world’s largest man-made disasters occurred on the Deepwater Horizon in the Gulf of Mexico. Directed by Peter Berg (Lone Survivor), this story honors the brave men and women whose heroism ..

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

Oyuncak Bebeğe Benzeyen 5 İnsan 02:02

Oyuncak Bebeğe Benzeyen 5 İnsan

Gerçek hayatta karşınıza oyuncağa benzer bir insan çıkarsa şaşırmayın. İşte dünyanın en popüler oyuncak insanları! Listedekileri Yazmak Gerekirse Süperman'e benzemeye çalışan filipinli adam. Barbie bebek olmak için binl..

  • Kadınca tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrika Kıyılarında Keşfedilen Sualtı Şelalesi 00:36

Afrika Kıyılarında Keşfedilen Sualtı Şelalesi

Sıcak ve Soğuk su çarpışmasından ötürü zayıf akım dünyanın dibine doğru akıyor,aşağıya çekilen su,harika görüntüyü oluşturuyor... MUHTEŞEM BİR DOĞA OLAYI..