#‘türkiye dünyanın

Yılbaşı Şarkısı | Yeni yıl geldi hoş geldi | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevimli Dostlar 02:20

Yılbaşı Şarkısı | Yeni yıl geldi hoş geldi | Çocuk Şarkıları 2016 | Se

Türkiye'nin yeni ve özgün yeni yıl, yılbaşı şarkısı Sevimli Dostlar ile ÇocukTV seyredelim kanalında. Yeni bir yıl geldi, bir yıl daha geçti, Büyüdük öğrendik hem de eğlendik Hediyeler açıldı mutluluklar saçıldı Güldük..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.302 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABC ALFABE şarkısı Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 02:08

ABC ALFABE şarkısı Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Okul öncesi eğitici çizgi film çocuk şarkıları. Türk Alfabesinin bütün harfleri aynı şarkıda. Türkiye'nin yeni ABC şarkısı Sevimli Dostlar 'dan geliyor. İyi seyirler çocuklar.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.405 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Size Alo Diyorum 00:39

Zeki Müren - Size Alo Diyorum

40 yıldır Türkiye’nin tüm renklilerini ve beyazlarını emanet ettiğiniz ALO’nun, Zeki Müren’in muhteşem yorumuyla sunduğu ilk reklam müziği yeniden sizlerle...

Sami Yusuf  Ya Mustafa 05:39

Sami Yusuf Ya Mustafa

Sami Yusuf Ya Mustafa Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler vermiştir. Vikipedi Doğum: 21 Temmuz 1980 (36 yaşında), Tah..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - My Ummah 03:48

Sami Yusuf - My Ummah

Sami Yusuf - My Ummah Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler vermiştir. Vikipedi Doğum: 21 Temmuz 1980 (36 yaşında), Tahr..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Ayarlar, Mükemmel KonuşmalarıRecep Tayyip Erdoğan Konuşmaları Recep Tayyip ErdoĞAn Cesur Meclis Konuşmalari ... Recep Tayyip Erdoğan Tarihi K..

Atom Tost Nasıl Yapılır 03:46

Atom Tost Nasıl Yapılır

TÜRKİYE'NİN ONLİNE İLK VE TEK TOSTÇUSU..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na 04:05

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na Hayvancılıkla geçimini sağlayan Yörük bir ailenin oğlu olan ve çobanlık yapan 13 yaşındaki Hamza Zopalı, bu yıl üst üste 5 kez elde ettiği Türkiye şampiyonluğunun ardından Balkan Şamp..

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti 01:01

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti ABD Senatosu'nda YPG'nin terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğunu itiraf eden Savunma Bakanı Carter bugün Türkiye'de...

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması Lazım 01:46

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması L

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması Lazım Başbakan Yıldırım, Irak'ın her şeyden önce orada barınan ve Türkiye'nin başını ağrıtan bu terör örgütlerini zapturapt altına alması lazım. ded..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi 01:17

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi Yapımına hızla devam edilen 3. Havalimanı'nın bir numaralı pistine ilk asfaltın dökümü başladı. Pistteki asfalt çalışmaları havadan görüntülendi. Türkiye'n..

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi 01:59

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi Dereköy Sınır Kapısı'nda, Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yapan bir araçta, 3 kalaşnikof ile 3 Glock, 1 Uzi, 5 CZ marka tabanca ile 2 bin 433 mermi bulundu...

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Feyzioğlu'ndan Atatürk vurgusu 03:48

Feyzioğlu'ndan Atatürk vurgusu

Feyzioğlu'ndan Atatürk vurgusu TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Uşak'ta Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu'na katılarak Atatürk vurgusu yaparak, Atatürkçü..

Robot Meraklıları İzmir'de Buluştu 02:21

Robot Meraklıları İzmir'de Buluştu

Robot Meraklıları İzmir'de Buluştu Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen robot meraklıları İYTE gerçekleştirilen IZTECH Roboleague etkinliğinde bir araya geldi...

Dünyadaki Tüm Evleri Çadır Sanıyorlar 01:02

Dünyadaki Tüm Evleri Çadır Sanıyorlar

Dünyadaki Tüm Evleri Çadır Sanıyorlar Kimisi baba kucağında kimisi ana karnında savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen minik Suriyeliler, çadırları gerçek ev sanarak büyüyor...

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir 01:32

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir

Başbakan Yıldırım- Bu Millete Hizmet Etmek İbadettir Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin nüfusunun yüzde 55'ini oluşturan 14 vilayetimize hızlı tren ağlarını dantel gibi dokuya dokuya geliyoruz. Bu millete hizmet etmek iba..

Sosyal Medyada 5 Milyon Kez İzlenen Video 08:02

Sosyal Medyada 5 Milyon Kez İzlenen Video

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel'in 7 Haziran seçimlerinden 2 gün sonra paylaştığı video, 1 Kasım seçimlerine kadar 5 milyon kez izlendi. Videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir programın gö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Fetö Varlık Gösterdiği Tüm Ülkelere Karşı Büyük Bir Tehdit 02:08

Fetö Varlık Gösterdiği Tüm Ülkelere Karşı Büyük Bir Tehdit

Fetö Varlık Gösterdiği Tüm Ülkelere Karşı Büyük Bir Tehdit Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu açılış oturumunda konuştu...

Derin Analiz & Yiğit Bulut 1 Kasım 2016 47:10

Derin Analiz & Yiğit Bulut 1 Kasım 2016

Derin Analiz & Yiğit Bulut 1 Kasım 2016..

TRT Reklam Kuşağı (1988) 2 08:51

TRT Reklam Kuşağı (1988) 2

Piyale Çorba Wipp Express Ona Açık Sıvı Güneş Elidor (Yılmaz Yıldız) Anadolu Sigorta Lee Cooper İmar Bankası Patbom Milliyet Karayolları Atlası Emsan İpana Omo Matik Güneş Demirdöküm Termosifon Pinky Türkiye Cam Şişe Fab..

Tayyip Erdoğan - 2023 Savaş Planı 16:25

Tayyip Erdoğan - 2023 Savaş Planı

Tayyip Erdoğan - 2023 Savaş Planı EĞER BİZ BU SAVAŞ PLANLARINI KURMAZSAK, BAŞKALARI TÜRKİYE ÜZERİNE YOĞUN BİR ŞEKİLDE YÜRÜYECEK. TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. BİR OLALIM DİRİ OLALIM. VATANIMIZI KİMSELERE YEDİRME..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti 03:17

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti Mustafa Kemal Atatürk tam 78 yıl önce bugünaramızdan ayrıldı.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolay..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..