#‘türkiye dünyanın

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması 02:21

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması

Dışişleri Bakanlığı tarafından Almanya'ya verilen Adil Öksüz notasına dair açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Almanya'da kendisine bu konu sorulan bir yetkili bunu yalanlamadı da,..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici 01:16

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici

Alman Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel serbest bırakıldı. 14 Şubat 2017'den beri cezaevinde bulunan Yücel hakkında konuşan Almanya Şansölyesi Angela Merkel, kararın sevindirici olduğunu belirtti. Die Wel..

Garnet | Senden Daha Güçlü | Steven Universe 02:40

Garnet | Senden Daha Güçlü | Steven Universe

Garnet bir füzyon olduğu ortaya çıkıyor.nGarnet, yakut ve safir birleşimidir.nnFigen Sumeli seslendirdiği Senden Daha Güçlü Müzik için Teşekkür ederiz.n nCartoon Network Türkiye Dailymotion kanalımızı üye ol ve eğlence..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

İlk Yerli Savaş Uçağı TF-X’in Görüntüsü  10:19

İlk Yerli Savaş Uçağı TF-X’in Görüntüsü

Türkiye bölgesinde en büyük, dünyanın ise beşinci büyük savunma fuarına ev sahipliği yapıyor. IDEF 2017'de yerli ve milli silahlar görücüye çıktı. A Haber Yayın Danışmanı Kerim Ulak TÜYAP Kongre Merkezinden Türkiye'nin g..

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yeniden Çalışmalıyız 01:27

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yenide

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta başkanlık görevini devralacak olan Donald Trump’ın izleyeceği dış politika merak edilirken, Dışişleri Bakanı adayı Rex Tillerson Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında 00:38

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında

brıslı Türk voleybolcular Merve Çelebi ve Buğra Eryıldız Voleybol Şampiyonası’nda organizasyonda boy gösterecek.Yenidüzen Gazetesi’nden Eren Şişik’in haberine göre, 13-16 Temmuz tarihlerinde Türkiye Alanya’da yapılacak o..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor 01:14

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 milyon TL ile yeni seçilen ABD Başkanı Donald Trump'ın yıllık 1 milyon 300 bin TL'lik kazancını solladı. Amerika Birleşik Devlet..

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle 1:47:01

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Kore'de ki bir mabette çağlar öncesinden kalma bir buda heykeli vardı, heykelin gözleri dünyanın en büyük yakutlarıyla süslüydü. İnsanlara uğursuzluk getiren bu kızıl taşlar zaman içinde elden ele dolaşmış ve ş..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor 03:12

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor

Türkiye, terör örgütleri ile mücadelesinde büyük başarılar sağlarken, bu durum Batı basınını oldukça rahatsız ediyor. Türkiye’de kaos ortamı varmış gibi gösterme yarışı içinde olan bu kuruluşlar, yaptıkları yalan haberle..

Faşist Avrupa'dan Yeni Skandal 01:22

Faşist Avrupa'dan Yeni Skandal

Faşist Avrupa yine şaşırtmadı. Türkiye düşmanlığını açıkça ortaya koyan Avusturya'da, bir grup faşist Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliğinin çatısına çıktı. İfade özgürlüğüne balta vuran Avrupalılar ırkçı ve Türkiye aleyhta..

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

Erdoğan'dan Çin'i Memnun Eden Hamle 00:10

Erdoğan'dan Çin'i Memnun Eden Hamle

Ortadoğu'da etnik krizden beslenen ve PYD'yi silahlandıran Amerika'nın savaş açtığı ülke Çin, artık Türkiye ile daha yakın temas içinde olacak. Bölgedeki gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez başdanışm..

 Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla İstanbulda Buluştu! 03:28

Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla İstanbulda Buluştu!

Kanal D ile Günaydın Türkiye - Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla, İstanbul'da buluştu! Ayla filmi, 1950 yılında Türkiye'nin, Kore'ye asker göndermesiyle başlıyor! Süleyman Astsubay ve Koreli Ayla'nın hikayesi..

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce