#‘türkiye dünyanın

George Clooney Kendi Markası Casamigos Tekila'yı 1 Milyar Dolara Sattı 00:25

George Clooney Kendi Markası Casamigos Tekila'yı 1 Milyar Dolara Sattı

Oscar ödüllü Amerikalı aktör George Clooney 2013 yılında iki ortağı ile birlikte kurduğu tekila şirketi Casamigos'u 1 milyar dolara sattı.Markanın yeni sahibi, dünyanın en büyük alkollü içki üreticilerinden Diageo, daha ..

  • PengoTV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı 00:47

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en cesur sevgisinin ve en acıtıcı özleminin adını koyan ‘Evlat Kokusu’ her Çarşamba 20.00'de Kanal D’de. EVLAT KOKUSU | YENİ BÖLÜM | 3 Mayıs Çarşamba | 20.00 | KANAL D KÜNYE YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE YAP..

İlk Yerli İnsansı Robotumuz 01:27

İlk Yerli İnsansı Robotumuz

'Türkiye'nin ve Dünyanın İlk İnsansı Robot Fabrikası seri robot üretime başladı..

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uber Nedir 04:32

Uber Nedir

Uber nedir? Uber ile sarı taksi sürücüleri arasındaki kavga giderek büyüyor. Uber Türkiye Avrupa'da veya dünyanın pek çok ülkesindeki gibi yasal olmayı başarabilecek mi? Taksiciler, haklarının çaldığını söylerken Uberci..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reynmen Amanda Cerny'e Türkçe Öğretti 11:16

Reynmen Amanda Cerny'e Türkçe Öğretti

Dünyanın en ünlü fenomenlerinden Amanda Cerny, Türkiye'nin en ünlü YouTuber'larından Reynmen ile buluştu. Buluşmada Reynmen, Amanda'ya Türkçe öğretmeye çalıştı...

  • JET TV tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ali Ağaoğlu 'Yandık Bittik' Demenin Zamanı Değil Yatırıma Devam 01:11

Ali Ağaoğlu 'Yandık Bittik' Demenin Zamanı Değil Yatırıma Devam

Ali Ağaoğlu: 'Yandık bittik' demenin zamanı değil yatırıma devam Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sadece Türkiye'nin değil dünyanın da sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, oturup da yandık bittik dem..

Bakan Çavuşoğlu- -Yunanistan Diyaloğa Girmeye Hazır Değil- 01:50

Bakan Çavuşoğlu- -Yunanistan Diyaloğa Girmeye Hazır Değil-

NATO, dünyanın kilitlendiği Doğu Akdeniz’deki gerginlik için toplandı. Gündemde Yunanistan ile Türkiye arasındaki kriz vardı. Toplantının ardından konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “NATO, Yunanistan'ın çözümün b..

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu 04:48

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu

Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al Samsun’da binlerce şeker hastasına umut olmaya devam ediyor. Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinden Samsun Büyük Anadolu Hastanesi..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Nemrut Krater Gölünde Sonbahar Güzelliği 01:24

Nemrut Krater Gölünde Sonbahar Güzelliği

Bitlis'in Tatvan ilçesinde dünyanın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük krater gölü Nemrut, sonbaharda birçok renk tonlarına büründüğü muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor...

Zabıtaya bıçaklı saldırı! 01:32

Zabıtaya bıçaklı saldırı!

Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Göklerde kartal gibi! 01:36

Göklerde kartal gibi!

DÜNYANIN GÖZÜ İSTANBUL'DAYDI... FORMULA 1 TÜRKİYE GRAND PRİX'İ GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ İSTANBUL PARK'TA YAPILDI... YARIŞLAR BİTSE DE AKILLARDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER KALDI... SOLOTÜRK F16'LARI BAKIN YARIŞLARIN YAPILDIĞI PİSTİ..

Dünyadan Açıklamalar Peş Peşe Geldi 02:47

Dünyadan Açıklamalar Peş Peşe Geldi

Dünyanın gözünü çevirdiği yer Amerika Birleşik Devletleri'ydi. Washington'u sarsan olaylar an be an takip edildi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, yaşananların şaşkınlık verici olduğunu söyledi. Türkiye Dışişleri'nden d..

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

7 aylık Mars yolculuğu bitti! 02:10

7 aylık Mars yolculuğu bitti!

BAŞKA GEZEGENLERDE HAYAT VAR MI? TÜM DÜNYANIN MERAK ETTİĞİ BU SORUYA YANIT VERMEK İÇİN EN BÜYÜK ADIM DÜN ATILDI. NASA'NIN KEŞİFÇİ UZAY ARACI, 7 AY SONUNDA MARS'A ULAŞTI. İÇİNDE TÜRKİYE'DEN 2,5 MİLYON İSİM DE VARDI...

Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız 01:36

Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

İstanbul Yarı Maratonu 17. Kez Koşuluyor 02:40

İstanbul Yarı Maratonu 17. Kez Koşuluyor

Dünyanın en iyi yarı maratonları arasında yer alan İstanbul Yarı Maratonu 17. kez koşuluyor...

Türk donanmasının hayalet gücü 07:18

Türk donanmasının hayalet gücü

Dünyanın en modern denizaltılarından biri olan TCG 18 Mart, Mavi Vatan'da Türkiye'nin hak ve menfaatlerini koruma maksadıyla göreve hazır bekliyor. Denizaltı, sığ sulardan derin okyanuslara kadar her ortamda görev yapabi..

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Irak sınırına askeri sevkiyat 03:52

Irak sınırına askeri sevkiyat

Irak sınırına askeri sevkiyat TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK), PKK'ya karşı yürütülen operasyonlara destek ve sınır güvenliğinin artırılması için Türkiye-Irak sınırına son günlerde yoğun askeri sevkiyatın yapıyor. Mardin..

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..